Dodaj do ulubionych

jestem stuentka

IP: *.acn.waw.pl 14.07.04, 22:38
jak to przyjemnie byc stuentka wymarzonego kierunku!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc portalu Re: jestem stuentka IP: *.pl / 195.205.11.* 14.07.04, 22:57
      Gratuluje! Ja rowniez (jako nieliczny z moich znajomych) jestem studentem wymarzonego kierunku i wiem, jak to przyjemnie :)
      • madziara_pl Re: jestem stuentka 15.07.04, 08:55
        Gość portalu: gosc portalu napisał(a):

> Gratuluje! Ja rowniez (jako nieliczny z moich znajomych) jestem studentem
        wymar
        > zonego kierunku i wiem, jak to przyjemnie :)

kończyc studia wymarzonego kierunku to jest dopiero przyjemnie!
    • Gość: Richelieu* Re: jestem stuentka IP: 217.98.107.* 14.07.04, 23:09
      gratuluję i
      napraw sobie klawisz "D" bo masz zepsuty;)
      • Gość: o. Re: jestem stuentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 08:39
        tralala ja rowniez :D nawet dwoch i teraz wybieram
    • Gość: jlive Re: jestem stuentka IP: *.merck.pl / 212.244.157.* 15.07.04, 08:59
      ja też na oba sie dostałam :D tylko teraz nie wiem gdzie iść i to mnie
      przeraza...bo jeden jest na lepszej uczelni (PW)a drugi ciekawszy,bardziej
      wszechstronny i zdrowszy (chemia na PW i inzynieria środowiska na
      SGGW).hmmm...bardziej mnie to stresuje niz same egzaminy :P
      • Gość: o. Re: jestem stuentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 09:20
        mam dokladnie to samo!! polonistyka na uj i psychologia na uś.... ale zwycieza
        psychologia.
        • Gość: gosc portalu Re: jestem stuentka IP: *.pl / 195.205.11.* 16.07.04, 00:15
          A ja sie juz zastanowilem: dostalem sie na informatyke na 3 uczelniach, ale tak naprawde to dylemat mialem miedzy UAM Poznan <=> Politechnika Poznanska. Wybralem jednak PP, choc pewnie nieraz bede zalowal, ze wzgledu na to, ze moja pasja (chyba nawet wieksza niz komputery) to matematyka, a tym na informatyce uniwersyteckiej bym zajmowal sie wiecej niz na polibudzie. Komputery to rowniez moje hobby i wliczajac w ten dylemat odrobine rozsadku i zastanowienia sie nad mozliwoscia podjecia w przyszlosci pracy, decyzja dla mnie - moze nie oczywista - ale chyba lepsza: PP.
          • Gość: o. Re: jestem stuentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 08:45
            mysle ze dobrze wybrales. ja zdecydowalam sie na psychologie na uś. wiem ze uj
            to samo szczescie, ale jednak kierunek zwyciezyl...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka