Gość: julia IP: *.acn.waw.pl 14.07.04, 22:38 jak to przyjemnie byc stuentka wymarzonego kierunku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc portalu Re: jestem stuentka IP: *.pl / 195.205.11.* 14.07.04, 22:57 Gratuluje! Ja rowniez (jako nieliczny z moich znajomych) jestem studentem wymarzonego kierunku i wiem, jak to przyjemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: jestem stuentka 15.07.04, 08:55 Gość portalu: gosc portalu napisał(a): > Gratuluje! Ja rowniez (jako nieliczny z moich znajomych) jestem studentem wymar > zonego kierunku i wiem, jak to przyjemnie :) kończyc studia wymarzonego kierunku to jest dopiero przyjemnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: jestem stuentka IP: 217.98.107.* 14.07.04, 23:09 gratuluję i napraw sobie klawisz "D" bo masz zepsuty;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: jestem stuentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 08:39 tralala ja rowniez :D nawet dwoch i teraz wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jlive Re: jestem stuentka IP: *.merck.pl / 212.244.157.* 15.07.04, 08:59 ja też na oba sie dostałam :D tylko teraz nie wiem gdzie iść i to mnie przeraza...bo jeden jest na lepszej uczelni (PW)a drugi ciekawszy,bardziej wszechstronny i zdrowszy (chemia na PW i inzynieria środowiska na SGGW).hmmm...bardziej mnie to stresuje niz same egzaminy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: jestem stuentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 09:20 mam dokladnie to samo!! polonistyka na uj i psychologia na uś.... ale zwycieza psychologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: jestem stuentka IP: *.pl / 195.205.11.* 16.07.04, 00:15 A ja sie juz zastanowilem: dostalem sie na informatyke na 3 uczelniach, ale tak naprawde to dylemat mialem miedzy UAM Poznan <=> Politechnika Poznanska. Wybralem jednak PP, choc pewnie nieraz bede zalowal, ze wzgledu na to, ze moja pasja (chyba nawet wieksza niz komputery) to matematyka, a tym na informatyce uniwersyteckiej bym zajmowal sie wiecej niz na polibudzie. Komputery to rowniez moje hobby i wliczajac w ten dylemat odrobine rozsadku i zastanowienia sie nad mozliwoscia podjecia w przyszlosci pracy, decyzja dla mnie - moze nie oczywista - ale chyba lepsza: PP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: jestem stuentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 08:45 mysle ze dobrze wybrales. ja zdecydowalam sie na psychologie na uś. wiem ze uj to samo szczescie, ale jednak kierunek zwyciezyl... Odpowiedz Link Zgłoś