Dodaj do ulubionych

Przepisywanie ocen

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 22:20
Jak to jest z przepisaywaniem ocen z przedmiotów które sie juz zaliczyło kiedys na innej uczelni? Czy jak jestem na drugiej oczelni i jak zależy mi np na wyzszej średniej badz lepszej ocenie po prostu to moge jeszcze raz tego sie uczyc i zdawac czy musze powiedziec zeby przepisali?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tawananna* Re: Przepisywanie ocen IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 00:18
      Przepisywanie ocen to możliwość, z której możesz, ale nie musisz skorzystać.
    • Gość: Tawananna* Re: Przepisywanie ocen IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 01:10
      Pytanie nie było o to, czy przepiszą, tylko o to, czy można zrezygnować z przepisywania i zaliczyć przedmiot po raz drugi. Można. (Inna sprawa, czy ma to sens.)
      • Gość: mgr Re: Przepisywanie ocen IP: 91.210.238.* 29.01.13, 13:54
        mogą ci przepisac,ale nie wszyscy wykładowcy chca przepisywać, ja stduuiowałam z dziewczyna,która skończyła 1 podobny kierunek i gdyby wszystko sobie przepisała to nie miałaby po co przychodzić na uczelnię
        • Gość: Danny Re: Przepisywanie ocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 16:04
          Ale ja chce mieć z tego co miałem na poprzedniej uczelni na obecnej 5. To bardziej sprawa ambicjonalna
          • Gość: Tawananna* Re: Przepisywanie ocen IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 16:14
            Nie ma problemu, po prostu chodzisz na zajęcia i zaliczasz je jak gdyby nigdy nic. A w ewentualnym wniosku o przepisanie przedmiotów, składanym do dziekana (przynajmniej tak jest na mojej uczelni), przedmiot pomijasz. Nikt Cię nie zmusi do przepisania!
            • Gość: mgr Re: Przepisywanie ocen IP: 91.210.238.* 29.01.13, 19:37
              nie każdy wykładowca zgodzi sie na przepisanie oceny np na apsie z psychologii pani B. nie przepisuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka