Dodaj do ulubionych

Akademik WAT-u "Cybernetyka"

IP: 212.244.84.* 19.07.04, 18:39
Przyszle 5 lat mam zamiar spedzic wlasnie w tym akademiku chcialbym sie
dowiedziec jakie warunki tam panuja?
Obserwuj wątek
    • Gość: AttiC Re: Akademik WAT-u "Cybernetyka" IP: 80.48.235.* 28.07.04, 15:45
      Ja tez zamierzam spedzic tam moje najblizsze 5lta bytowania :D, ale jestem
      spoza Wawy wiec nie moge Ci odpowiedziec na pytanie, bo sam jestem ciekawy
      akademika :D
      • Gość: tomi Re: Akademik WAT-u "Cybernetyka" IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.08.04, 11:55
        To może ja odświerze temat, może ktoś sie wypowiedzieć na ten temat?
        • Gość: digit@l Re: Akademik WAT-u "Cybernetyka" IP: *.cable.net.pl / 195.205.248.* 10.09.04, 15:34
          Właśnie pakuję się, jutro jadę do obskórnej stolicy.
          Mieszkałem przez ostatni rok i dalej będę mieszkać w akademiku WAT-u 08A
          <Cyberna, Elektronika, Geodezja i kilka osób z Mechatroniki>.
          Muszę przyznać, że ludzie <studenci> są na poziomie nieosiągalnym dla
          większości ludzi w naszym wieku. Nie ma bydła, nikt nie stwarza sztucznych
          problemów, wszyscy trzymamy się razem <taki jest klimat tej uczelni>.
          Co się tyczy warunków mieszkalnych...
          ... jest jedna zabawna sprawa: pokoje są na tyle małe, że na nic nie ma miejsca
          <2,5m szer. :> i zarazem na tyle duże, że wszędzie daleko <z 6m dług. :>
          Jak wyjeżdżałem na II i III piętrze nie było jeszcze internetu...
          Ogólnie warunki i do nauki i do relaxu są zajebiste.
          Podejrzewam, że na początku się bardzo zdziwicie, jeśli Ktoś d/s studenckich
          przedstawił wam wizerunek w/w obiektu :) telefonicznie...
          No cóż, "life is brutal and full of zasadzkas... he he"
          Jeśli będziecie potrzebowali <a będziecie :> materiały z I i II sem - visit me
          @ 113 <tylko nie przychodźcie bez browarka :>
          C ya @ WAT
          • Gość: Clean Re: Akademik WAT-u "Cybernetyka" IP: 217.153.99.* 10.09.04, 18:36
            A ktory wydzial uchodzi za bardziej hardkorowy: cyberna, czy elektronika - z
            ktorego wiecej kolegow ubywa po roku? :))
          • Gość: AttiC Re: Akademik WAT-u "Cybernetyka" IP: *.Szczecinek.Net.PL 11.09.04, 18:43
            A ile osobowe są pokoje? Jak jest z lazienkami? I kiedy ozna przyjechac juz do
            akademika??? Bo w Wawie bede od 25tego i zastanawia, sie, czy akademik bedzie
            wtedy juz otwarty...??? PozdRo Digit@l :D
            • Gość: digit@l Re: Akademik WAT-u "Cybernetyka" IP: *.vip / *.devs.futuro.pl 12.09.04, 02:31
              Witam WAT !
              A więc:
              -pokoje w moim akademiku <08A> są 2-osobowe;
              -łazienki mamy po 2 <2xprysznic, 3x muszla klozetowa, 1 pisuar> na piętro <40+-
              2 pokoje po 2 osoby = 80+-4 ludzi>; to daje <w przybliżeniu>: 0,05+-0,002
              prysznica/łeb, 0,075+-0,004 muszli/**** oraz 0,013+-0,001 pisuaru/*****;
              hehe, da się przyzwyczaić, hehe...
              -ja już jestem w Wa-wie, ale to dlatego że fax wysłałem, że chciałbym
              skorzystać z zakwaterowania wcześniej; rok temu <jak zaczynałem I rok> można
              było przyjechać 28 albo 29;
              -!!! dzisiaj słyszałem, że pierwszy rok <to chyba wy :> będzie mieszkał w 08
              <budynek obok>, gdzie są pokoje 3-osobowe i więcej miejsca...
              C ya soon...
              • Gość: AttiC Re: Akademik WAT-u "Cybernetyka" IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.04, 23:12
                Dzieki, man! ;)
              • Gość: AttiC Re: Akademik WAT-u "Cybernetyka" IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 13.09.04, 15:25
                A powiedz mi jeszcze, jakie rzeczy sa niezbedne w akademiku, jak sie
                przyjezdza pierwszy raz? Wziac laptopa? Oczym warto pamietac? Jakies rady od
                starszego kolegi ;)???
              • Gość: Maćko Re: Akademik WAT-u "Cybernetyka" IP: 82.177.71.* 13.09.04, 22:20
                Yo siemanko! Czyli mam wnioskowac ze caly 1 rok bedzie mieszkal w 1 akademiku?
                A i czy tam tez sprawy sie ksztaltuja tak hardcorowo jak u Was? mam na mysli
                0.075 kibla na *****:) Co z kuchnią? a i czy internet jest bo kompa bym wzial
                do robienia imprez. pozdro
    • Gość: anuś Re: Akademik WAT-u "Cybernetyka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:28
      no właśnie...ja tez jestem ciekawa co z tym kompem?? bede na informie i pewnie
      by sie przydał ale czy brać odrazu czy sie troche wsstrzymać i obczaic
      sytuacje:)??
    • Gość: kp Re: Akademik WAT-u "Cybernetyka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:03
      hhhhhmmm
    • cleverhome Re: Akademik WAT-u "Cybernetyka" 10.09.15, 18:26
      Firma poszukuje elektryka / pomocnika elektryka ewentualnie osoba z małym doświadczeniem do przyuczenia. Praca od zaraz na stałe, lub możliwie na najdłuższy okres czasu.
      Umowa o prace po miesięcznym okresie próbnym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka