Dodaj do ulubionych

E studia?? znacie??

IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 11:38
czesc, zastanawialem sie nad takim radzajem studiowania.
Nawet jesli zdecydowalbym sie, mozna studiowac tylko zarzadzanie i marketing.
Przynajmniej tylko takie e uczelnie znalazlem.
Znacie moze jakies inne kierunki w takim systemie nauczania??
dziekii
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: E studia?? znacie?? IP: *.crowley.pl 24.07.04, 13:37
      zajrzyj na strone PW; www.okno.pw.edu.pl/nowyOKNO/ostudiach.php
      i UW; choc tam sa chyba tylko podyplomowe - www.come.uw.edu.pl/
    • Gość: Ela Re: E studia?? znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 18:04
      Chcialabym sie uczyc jezyka angielskiego przez internet. Czy ktos moglby podac
      takie strony?
      • Gość: rumcajs czesc Ela. tu sie mozesz nauczyc ang w necie: IP: *.echostar.pl 25.07.04, 01:55
        lekcje bbc:
        www.bbc.co.uk/polish/learningenglish/
        a gramatyka przykladowo tutaj:
        www.ang.pl
    • Gość: miki Re: E studia?? znacie?? IP: *.bts.net.pl / *.bts.net.pl 24.07.04, 21:17
      www.puw.pl to jest stronka Polskiego Uniwersytetu Wirtualnego :)
      mozna tam studiowac... ZiM,informatyke, politologie, pielegniarstwo :)
      ja jestem zainteresowana informatyka ale ejszcze nie zapisalam si en atakowe
      studia.
      na tej stronce mozesz o wszystkim poczytac.jesli masz jakies pytanka wpisz je
      na forum..na drugi dzien bedziesz mial odp.
      pozdrowki i powodzonka
      • Gość: banek Re: E studia?? znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 23:38
        Polski uniwersytet wirtualny to jedno z przedsięwzięć wshe w Łodzi i jej
        superkanclerza. Ostrożnie!!!
        • andromeda1001 Polski Uniwersytet Wirtualny 25.07.04, 10:36
          Ktos zna?Ktos tam juz studiowal?Banek,przed czym konkretnie ostrzegasz?
          Zastanawiam sie nad zrobieniem tak kursu.Z gory dzieki za informacje.Pozdrawiam!
          • Gość: banek Re: Polski Uniwersytet Wirtualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 11:37
            Ostrzegam przed tą szkołą. Panuje tam totalny bałagan, troszczą się głównie o
            wpłaty - tego przestrzegają bardzo starannie - a kanclerz jest uwikłany w
            sprawy o charakterze, co tu kryć, kryminalnym. Dużo kadry odeszło. Co do puw,
            to nie doświadczyłem na własnej skórze, ale i tak bym nie próbował, za dużo
            wiem o tej szkole.
            • Gość: Sosna Re: Polski Uniwersytet Wirtualny - Plotki? IP: 213.76.140.* 26.07.04, 12:32
              Wiecie co jest najszybsze w miescie?
              - Plotki
              Skoro nie doswiadczyles tego na wlasnej skorze to po jaka cholere takie rzeczy
              rozpowiadasz?
              Bylem w Lodzi (bo chce tam studiowac) i rozmawialem osobiscie z kilkoma
              studentami i nie uslyszalem, ani jednej podobnej opinii.
              Co ty na to?
              Tak poza tym, nie wyobrazam sobie jakby mogl byc tam balagan, skoro studenci
              dojezdzaja tam z calego swiata, przeciez nic by tam nie zalatwili i na pewno by
              juz dawno zrezygnowali
              • Gość: hmm Re: Polski Uniwersytet Wirtualny - Plotki? IP: *.crowley.pl 26.07.04, 13:25
                nie znam Lodzi , tej szkoly, ani jej e-studiow, ale po kilku uwagach, np na tym
                forum, czy forum lodzkim (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                f=63&w=13816631&v=2&s=0 , forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                f=63&w=14227837&v=2&s=0 ) widac, ze opinie sa bardzo rozne..
                Banek ma racje "duzo kadry odeszlo" - i sa ogloszenia w prasie, a studenci
                ktorzy pojawiaja sie raz na jakis czas, wiedza mniej o zyciu uczelni.. dlatego
                kazda taka uwaga jest cenna i do indywidualnego rozpatrzenia.
              • Gość: banek Re: Polski Uniwersytet Wirtualny - Plotki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 14:01
                Sosna, a dobrze przeczytałeś mój post? Piszę o szkole, nie o puw. Szkoły
                doświadczyłem na własnej skórze. Zresztą spróbuj zadzwonić do Menis i zapytać o
                Polski Uniwersytet Wirtualny - zobaczysz, co ci powiedzą.
                Skąd wiesz, że studenci nie zrezygnowali? Rozmawiałeś z tymi z dalekich krajów?
                Szkoła ukrywa takie dane. Rozmawiałeś z dziennymi, zaocznymi? Naprawdę nikt ci
                się nie poskarzył na bałagan? Dziwne.
                Skąd wiesz, że to plotki? Wpisz w google Makary Stasiak (to kanclerz) i czytaj.
                W Łodzi jest to najbardziej kontrowersyjna i w sumie nielubiana szkoła. Odwiedź
                łódzkie forum, w tym roku już było kilka wątków z wshe. Poza tym studiuj sobie
                na zdrowie.
            • Gość: dino Re: Polski Uniwersytet Wirtualny IP: 217.8.186.* 26.07.04, 12:38
              polecam Wyzsza Szkołe Spoleczno-Ekonomiczna w Warszawie, ma sale zamiejscowe w
              calej Polsce. Mozna ogladac wyklady za pomaca TV EDUSAT. www.wsseuczelnia.edu.pl
              • Gość: Anna Re: Polski Uniwersytet Wirtualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:57
                Zalezy co chcesz studiowac. PUW ma pozytywna opinie Panstwowej Komisji
                Akredytacyjnej na ekonomii, a WSSE ma negatywna...

Polecam
                www.menis.gov.pl/pka/prace/jednost.php
                • Gość: banek Re: Polski Uniwersytet Wirtualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:29
                  Przede wszystkim PUW nie jest jednostką Menis. W Menis mówią, że nie ma czegoś
                  takiego, jak Polski Uniwersytet Wirtualny. Tak więc PUW nie może mieć żadnych
                  ocen PKA. Poza tym, czy doczytałaś oceny do końca? Studia magisterskie na ZiM w
                  WSHE mają ocenę warunkową, więc nie pozytywną.
            • Gość: Ziemniak Re: Polski Uniwersytet Wirtualny IP: *.tpnets.com 27.07.04, 23:28
              Bzdura!!!! Jestem studentem i pracownikiem tej uczelni i wiem, że wszystko jest
              OK. Nikt z kadry nie odszedł, najwyżej został zwolniony. Zatrudniono kilku
              nowych wykładowców. Jestem tutaj już dwa lata, nigdy z niczym nie miałem
              problemów, bardzo chwalę sobię WSHE. A co do kanclerza; jeśli by coś mieli na
              niego to dawno poniósłby konsekwencje. To tylko konkurencja wymyśla sobie różne
              bzdury i za pomocą znajomości w prasie ujawnia swoje chore domysły.
              • Gość: banek Re: Polski Uniwersytet Wirtualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 18:32
                Bzdura!!! Mam ci podać nazwiska tych, którzy sami odeszli? To, co piszesz, kupy
                się nie trzyma. A konsekwencje są dopiero przed kanlerzem, bo sprawy są
                stosunkowo świeże. Urban, co by o nim nie myśleć, ma dobre informacje i jest
                niezależny. Co, podkupiła go konkurencja? Tygodnik Solidarność też? I wiele
                innych gazet? Korwina-Mikkego też, a nawet Nasz Dziennik? Bardzo wpływowa
                konkurencja! "Sprawę dla reportera" też? Chwalisz wshe, bo pewnie jesteś u
                żłobu. Może nawet nie wiesz, że wielu pracownikom nie płacą? Zwłaszcza tym
                pracującym w licznych nielegalnych oddziałach zamiejscowych?
          • Gość: Slawek Re: Polski Uniwersytet Wirtualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:00
            Ukończyłem w ramach PUW kilka kursów. Mam mieszane uczucia, chociaż przeważają
            te pozytywne. Jeśli komuś zależy na zdobyciu wiedzy to na pewno z własnym
            samozaparciem osiągnie swój cel. Ogólnie muszę stwierdzić, że klimat na tej
            wirtualnej uczelni jest dobry. Jak na każdej uczelni trzeba przebijać się przez
            gąszcz biurokracji i tutaj rzeczywiście zdarzają się pomyłki, opóźnienia za co
            PUW przeprasza i to miłe. Sam proces nauki, jeśli materiał kursu jest dobrze
            przygotowany przebiega bez zarzutów. W październiku zapisuję się na kolejny kurs
            • Gość: wika Do Slawka IP: *.kabel.telenet.be 27.07.04, 20:36
              Mam do Ciebie pytanie:piszesz,ze ukonczyles juz kilka kursow w ramach PUW.Czy
              dostales juz certyfikat?Jak to wyglada?Jak myslisz,jaka jest jego wartosc na
              rynku pracy?Chcialabym sie zapisac na jeden z kursow w pazdzierniku.Aha-jak
              duzo czasu(przy jednym kursie)trzeba poswiecic na nauke w ciagu tygodnia,zeby
              byc na biezaco?Z gory dziekuje Ci za odpowiedz.Pozdrawiam serdecznie!
              • Gość: bobyk Re: IP: *.localdomain / 212.244.168.* 31.07.04, 19:56
                ludzie ja ukonczylem kurs u nich. lipa!!!! nie warto papier z pieczatka WSHE lodz a oprocz tego jest jeszcze napisane ze to sa wlasciewie 2 uczelnie bo jeszcze UMCS. najgorsze w tym wszystkim jest to ze przed zapisaniem sie na kurs kazdy ci wszystko ladnie lumaczy ma dla ciebie czas i wmawiaja ze nie bedzie napisane ze to sa kursy przez neta. nic bardzie blednego! otrzymalem taki kwit i to jeszcze 3 tygodnie po obiecanym terminie czyli ponad 1 miesiac po ukonczeniu kursu i bylo napisane kurs on-line!! nie powiem kolorystyczny a przy tym mily dla oka. niestety kwestie finansowe jak wszedzie biurokratyczne i tego pilnuja. dodam iz materialy z ktore zaplacilem 9,4 jak dobrze pamietam otrzymalem tydzien po ukonczeniu kursu!! skandal. kobieta na czacie poiwiedziala ze materialy na cd to tylko formalnosc wszystko mam dostepne przez neta. wiec pytam po ch*ja placic jeszcze za to???? ogolnie mila pani i jej glos przez telefon (powinna pomyslec o sex linii) ale nie polecam. nawet zastanawialem sie nad podjeciem informy ale chyba bedzie to lipa no i te ceny za powtarzanie przedmiotu..brr
                • Gość: joi Re: grattuluję IP: 212.191.7.* 05.08.04, 08:13
                  Gratuluję poziomu... sexlinia - często korzystasz, stąd takie rady?
                  Uczysz się dla papieru czy dla umiejętności i wiedzy?

A Kwestie finansowe - znajdź szkołę, ktora o nie dba o nie... noo, chyba, że to
                  publiczna uczelnia, która jest po prostu na garnuszku podatników i jest
                  totalnie obojętna, na otaczającą rzeczywistość; także na to, czy to, czego się
                  uczysz, kiedykolwiek Ci się przyda...

A skoro myślisz o studiach, pod kątem cen za powtarzanie przedmiotu - gratuluję
                  mobilizacji i nastawienia;
    • Gość: szymonek Re: E studia?? znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 23:42
      Jeden wielki szajs.
      Zależy im tylko na szmalu.
      • Gość: .... Re: E studia?? znacie?? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.04, 11:02
        jak tez sie zastanawiam nad takimi studiami (drugi kierunek) i chyba zdecyduje
        sie na www.wsz-pou.edu.pl/
      • Gość: joi studiowałeś? IP: 212.191.7.* 05.08.04, 08:18
        przekonałeś się?
        czy może konkurencja? a zaraz polecisz inną - genialną szkołę?!!
    • Gość: wiktor Re: E studia?? znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 21:26
      Znamy. Że też ludzie dają się na to nabrać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka