Dodaj do ulubionych

Finanse i rachunkowość WNE UW

IP: *.tktelekom.pl 19.05.13, 22:45
hej jestem tegoroczną maturzystką, zdawałam matme rozszerz i ang również rozszerz ( matma mi troche nie poszła i licze na ok 80-84%, a ang zapewne 70%) czy mam jakiekolwiek szanse by dostać się na finanse i rachunkowość na WNE na UW? bądź na WZ, choć z tego co słyszałam to finanse na WNE są bardziej zmatematyzowane i wolałabym tam pójść, jeśli się dostanę.
Obserwuj wątek
    • a.nitka.p Re: Finanse i rachunkowość WNE UW 21.05.13, 09:32
      W zeszłym roku próg na WNE wyniósł 79,5.
      Na stronie rekrutacji na WNE znajdziesz szczegółowe zasady kwalifikacji i dokładny przelicznik i jego wyjaśnienie.
    • Gość: Sylwia Re: Finanse i rachunkowość WNE UW IP: *.sds.uw.edu.pl 23.05.13, 19:02
      Ja w tym roku dostałam się na finanse na WZ z samymi podstawami więc szanse zawsze są i można próbować;)
      • Gość: stokrotka Re: Finanse i rachunkowość WNE UW IP: *.tktelekom.pl 13.07.13, 22:30
        hej ja tez sie dostalam na WZ, niestety na WNE sie nie dostalam :( wrecz jestem 438 na liscie rezerwowych, a matura 80% matma i 71% ang (rozszerz)
      • Gość: stokrotka Re: Finanse i rachunkowość WNE UW IP: *.tktelekom.pl 13.07.13, 22:36
        a wogóle jak studia? jesteś zadowolona? ciężko tam jest? jak oceniasz poziom? czy to nie jest bardziej jakieś zarządzanie? sama nie wiem, wydział zarządzania, zarządzanie niezbyt dobrze mi się kojarzy..z tego co wiem to niektórzy potem idą na magisterkę na SGH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka