Dodaj do ulubionych

Studia ekonomiczne - Warszawa

25.06.13, 22:50
Witam!
Chciałym podjąć studia w Warszawie na kierunku ekonomia. Planuję studia niestacjonarne. Polecicie jakieś uczelnie, na które można się w miarę łatwo dostać? Przedmioty zdawane na maturze to WOS podst. i GEO roz.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Franek89 Re: Studia ekonomiczne - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 23:58
      A słyszałeś o SAN w Warszawie? Ja tam studiuję, dostałem się bez problemu, bo matura dobrze mi poszła i jestem bardzo zadowolony. Zacząłem ciekawy staż, dlatego szukałem studiów zaocznych i SAN bardzo mnie zainteresował. Mój kumpel jest tam na magisterce i chwali zajęcia i podejście wykładowców. Chcą Cię czegoś nauczyć, ale jak masz problem to pomogą. Wpadnij do dziekanatu na Łucką 11 i dowiedz się jak wygląda sprawa z rekrutacją, ile trzeba mieć średnio punktów. Możesz też na ich profil na Facebooku zajrzeć.
      • Gość: jack Re: Studia ekonomiczne - Warszawa IP: *.jmdi.pl 12.03.14, 22:50
        O czym ty piszesz, o jakim dostaniu się. Tam przyjmą każdego, nawet takiego, który nie umie czytać i pisać . Byle płacił. Chcesz mieć dyplom pseudo szkoły to oni Ci to zapewnią.
    • Gość: Florian90 Re: Studia ekonomiczne - Warszawa IP: *.toya.net.pl 13.02.14, 23:36
      Ja właśnie też wbijam na tę rekrutację na SAN w Warszawie. Mam ich na FB "zalajkowanych" więc zobaczyłem, że do 28 lutego trwa rekrutacji i też spadam z mojej źle wybranej uczelni. Wybieram się na finanse i rachunkowość, może ktoś studiuje ten kierunek i mógłby podrzucić kilka info jak tam jest? Trójka moich znajomych studiuje tam informatykę i sobie chwalą, ale chciałbym poznać opinie konkretnie o tym kierunku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka