Dodaj do ulubionych

Praca Magisterska

13.09.13, 19:31
Hej czy może ktoś mi polecić jakieś książki na temat zaprzeczenia ojcostwa, o macierzyństwie i ojcostwie (wg prawa)? Piszę pracę o pochodzeniu dziecka od męża matki i w większości książek jest o ustaleniu ojcostwa a mało o zaprzeczeniu. Z góry dziękuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolka Re: Praca Magisterska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.13, 13:53
      Witam. Ja jestem w trakcie pisania o władzy rodzicielskiej i o innych relacjach między rodzicami a dziećmi. Jeśli chodzi o literaturę, to pomoc zaczerpnęłam ze strony www.pracedyplomowe.edu. Zamówiłam u nich bibliografię do tematycznej pracy i znalazłam w niej wiele ciekawych przykładów pozycji książkowych i wykazów aktów prawnych.
      • Gość: Jolka Re: Praca Magisterska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.13, 10:58
        Mam nadzieję,że trochę Ci pomogłam.Zadaniem promotora też jest pomoc w doborze literatury. Jeśli jeszcze nie próbowałaś.
        • Gość: klaudynkamayday Re: Praca Magisterska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 19:06
          Dziękuję za odpowiedz chyba zacznę od promotora, mam nadzieję, że mi coś doradzi :-)
          • Gość: Jolka Re: Praca Magisterska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.13, 12:21
            Powodzenia :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka