r.richelieu Re: studenci UŚ!!! 07.08.04, 00:48 po co? żeby brzucho forum napaść znakami przestankowymi i emotikonami? ludzie, wyście już studenty a nie dzieci w piaskownicy, więc nie róbcie z siebie młodszych niż jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
katineczka Re: studenci UŚ!!! 07.08.04, 09:46 słuchaj, kolezanka merci prosiła zeby rozkręcic forum- my tylko pomagamy. a ze metoda dosc prosta- no bo sa wakacje. wieksze "probllemy" pojawia sie ok. pażdiernika-listopada, wiec wytrwałości kochana richelieu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: studenci UŚ!!! 07.08.04, 16:14 richelieu-może twoje uszczypliwe "dobre rady" i bezustanne krytykanctwo na forum Studia mają wzięcie,ale mi osobiście się nie podobają...(dlatego-proszę cię,żebyś dała sobie na moim forum spokój z takim uwagami jak zamieszczona w tym wątku,bo to co piszesz na forum Studia nie ma dla mnie znaczenia)...a bardziej infantylny jest ton niektórych twoich postów(bez przerwy coś ci nie pasuje-to dla mnie trochę dziwne...:)). Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: studenci UŚ!!! 07.08.04, 18:03 nie pasuje? ależ chyba chcesz rozkręcać forum więc niech się kręci wszystko jedno w jaki sposób Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: studenci UŚ!!! 07.08.04, 18:06 a co do infantylizmu.. Trudno nie oprzeć się wrażeniu, że to zasób słów używanych powszechnie wpływa na postrzeganie jako nie-infantylnego. Trudno też emotikonować się na okrągło Odpowiedz Link Zgłoś