pstosia 12.08.04, 23:52 to moze tak: kto bedzie studiowal w gdansku? obojetnie czy na polibudzie, ug, am czy czyms innym? bo wydaje mi sie ze sporo osob z tego forum. jade jestem na geo :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guillermo Re: Gdansk 13.08.04, 00:22 Głupio się powtarzać... Jednak jeżeli ktoś wspomina o moim mieście muszę się wpisać. Ot taki lokalny patriotyzm;) pozdroowka P.S. Byłbym zapomniał WPiA UG Odpowiedz Link Zgłoś
witoldyna Re: Gdansk 13.08.04, 22:52 Ja będe studiowała na psychologii :-) Na geografii? :D To przestrzegam przed p. Rozwadowskim :D Odpowiedz Link Zgłoś
marsylianka Re: Gdansk 14.08.04, 13:19 Droga witoldyno:) Pan Rozwadowski jest na WPiA i uczy prawa rzymskiego oblewa 60% osob na pierwszym terminie .. ja juz mam ksiazke:D Odpowiedz Link Zgłoś
witoldyna Re: Gdansk 25.08.04, 15:32 Maciej Rozwadowski? To niemożliwe, bo wtedy nie uczyłby tak zacięcie geografii ;d Może rodzina? :D Odpowiedz Link Zgłoś
marsylianka Re: Gdansk 29.08.04, 12:54 Ten na prawie to Wladyslaw.. nie wykluczone ze rodzinne skonnosci do oblewania w tym przypadku objawiaja sie az nad to :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marsylianka Re: Gdansk 14.08.04, 13:18 Ja:) miala byc psychologia wyszlo prawo ..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzemowiec Re: Gdansk 14.08.04, 15:49 prawo UG :) btw marsylianka postarszylas mnie tym prawem rzymskim z panem Rozwadowskim... Naprawde tak zle sie zapowiada ??? pozdrowki 4all Odpowiedz Link Zgłoś
marsylianka Re: Gdansk 14.08.04, 22:44 Zawiało grozą....:> podobno jest fatalny egzamin szczegolowy jest kilka pytan na3 masz chyba 15 minu a na dwa 10... najgorsze jest to ze nawet przekrecenie jego zdania z ksiazki powoduje 0pkt! Zycze Ci drogi dzemowcyu kupic jego ksiazke .. ja juz kupilam i jestem na źrodlach prawa ..ach pasionujacy temat :D Odpowiedz Link Zgłoś
guillermo Re: Gdansk 14.08.04, 23:05 Helo! marsylianka --> skąd masz tak dokładne informacje o tych egzamach! Przeprowadziłaś jakiś wywiad;) Btw skąd załatwiłaś knigę? pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
marsylianka Re: Gdansk 15.08.04, 00:05 znalazlam informatora! guoillermo ---> przybliz knigę Odpowiedz Link Zgłoś
marsylianka Re: Gdansk 15.08.04, 11:23 kupilam:)jej tytul mialam od informatora! Nie wiem gdzie mozna dostac w 3miescie bo jestem ze szczecina! ----> guillermo:) Odpowiedz Link Zgłoś
guillermo Re: Gdansk 15.08.04, 13:56 Mam nadzieję, że Gdansk spodoba Ci się. Powietrze napewno jest podobne do tego w Szczecinie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzemowiec Re: Gdansk 15.08.04, 14:21 no no guillermo bedziesz musial nam pokazac fajne miejsca w Gda :)no nie marsylianka ? :) gdzie mozna pojsc np na fajny koncert czy sie pobawic :) btw why nie ma Cie nigdy na GG ? czy niewidoczny ? pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
guillermo Re: Gdansk 15.08.04, 21:54 No ba jasne, że wam pokażę! Imprezki w 3city są niczego sobie, ciekawe zakątki też się znajdą. Dzemowiec zazwyczaj na GG jestem niewidoczny, śmiało do mnie napisz żebym miał twój status. pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
disillusion Re: Gdansk 11.09.04, 16:30 hej, ja w tym roku zaczynam naukę oceanografii :-() zobaczymy, co z tego będzie moje gg: 4398735 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaziaak prawo rzymskie na UG 14.09.04, 17:13 WPiA Gdansk. Wlasnie zaczynam...:) A z tym prawem rzymskim, to czy przypadkiem nie ma podzialu na grupy uczace sie z podrecznika Rozwadowskiego i jeszcze jednego? Tak mowil mi kolega ktory skonczyl I rok... Ale z Rozwadowskim ponoc rzeczywiscie rzeznia, wesolo bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hilde Re: Gdansk 30.09.04, 22:30 PG ............... architektura ............... :D Odpowiedz Link Zgłoś