Gość: Elassa IP: *.5com.pl 28.08.04, 15:03 Co sadzicie o tej uczelni i kierunku?studiuje ktos?moze ktos ma testy do odsprzedania z ubieglych lat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneczka Re: Filologia polska-UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 17:10 Hej. Tak sie szczesliwie sklada,ze ja jestem studentka IV roku WP UW:) Musze przyznac, ze bardzo mi sie tu podoba. Mit, ze po polonistyce mozna jedynie niesc "przed narodem oswiaty kaganiec" okazal sie byc zupelnie nieprawdziwy. Po I roku mamy do wyboru kilka specjalizacji i to od naszych zainteresowan i kreatywnosci zalezy, co bedziemy robic po ukonczeniu studiow. Atmosfera na Wydziale tez jest bardzo w porzadku. Moze panuje lekka dezinformacja, lecz to jest cecha charakterystyczna calej naszej Uczelni;) Co do testow - mozna je kupic w toku studiow w Gmachu Wydzialu Polonistyki. Pozdrawiam i zapraszam na nasz Wydzial. Te studia naprawde rozwijaja.......;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Filologia polska-UWr IP: *.kalisz.mm.pl 28.08.04, 21:47 moja siostra ma testy z lat 1997-2002 ale niestety nie do sprzedaży :( Odpowiedz Link Zgłoś