Gość: Frida IP: *.topole.waw.pl 01.09.04, 23:52 Aerobik na UW- doradźcie do kogo warto się zapisać... Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamaoka Re: Aerobik na UW 02.09.04, 00:14 rowniez jerstem zainteresowana czy student I roku ma szanse zapisania sie na jakies senswone zajecia z wf, slyszalam ze jako ze dostaniemy dopero w pazdrzierniku konta juz wszytskie co lepze zajecia sa pozajmowane, jak jest z aerobikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amalfi Re: Aerobik na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:47 Jasne, że ma szanse!!! Ja w zeszłym roku również drżałam o to, bo plan i pasek z kodem dostalam dopiero ok.3 października, a spokojnie się zapisałam, naprawdę jest ogrom tych zajęć i zawsze się znajdzie jakieś pojedyncze miejsce! Zatem głowa do góry! Polecam gorąco aerobik! Bardzo przyjemnie jest i z tego co wiem raczej nikt nie narzekał na swoich instruktorów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Italianistka Re: Aerobik na UW IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 02.09.04, 09:31 przeciez juz sie mozna zapisywac od 1 wrzesnia pzrez internet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amalfi Re: Aerobik na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 10:07 Zgadza się! Ale właśnie patrzę na stronę na której można się rejestrować i np. na aerobik jest ponad 90% miejsc jeszcze wolnych! ;) Zdążycie spokojnie, na pewno. Większość studentów dostaje plan dopiero po 1.X. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Aerobik na UW 02.09.04, 15:48 ale pzreciez napisalam ze ejstem z I roku, wiec nie mam jeszcze konta:> takze musze jeszcze czekac:P Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Aerobik na UW 02.09.04, 15:50 to ufff... :P czyli ci instruktorzy to ebz roznicy? no dobra:P a gdzie odbywaja sie zajecia? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca3 Re: Aerobik na UW 03.09.04, 14:43 Zajecia odbywają się w takich "uroczych" barakach na Zwirki i Wigury;)( w poblizu znajdują się akademiki)...a co do instruktorów, a własciwie instruktorek większosć jest w porządku. ( choc niektóre dają niezły wycisk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Italianistka Re: Aerobik na UW IP: *.bsk.vectranet.pl 03.09.04, 16:48 ja tez jestem na 1 roku i juz sie zapisalam , kazdy ma juz konto login to twoj pesel a haslo to numer ktory dostalas na rejestracji Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Aerobik na UW 03.09.04, 21:22 hmm.. kutwa... jaki numer... ja rejestrowalam sie interenetowo... to mzoe chdozi o haslo do mojego profilu podczas rekrutacji? zaraz zobacze, musze jescze znalezc to gdzie sie loguje - gdzie to ejst - na glownej stronie uw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Aerobik na UW IP: *.acn.pl 03.09.04, 21:45 Ja też się internetowo rejestrowałam i żadnego numeru nie dostałam!!! Kurcze strasznie to pogmatwane wszystko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banana Re: Aerobik na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:49 a macie juz swoje plany zajec??? Tez bym chciala sie juz zarejestrowac, ale jeszcze nie dostalam zadnego zawiadomienia o zajeciach :( Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Aerobik na UW 03.09.04, 22:19 dobra, wlasnie sie zalogowalam i mszuer teraz zmienic haslo an nowe - tak mi kaza, tylko ze mi sie podoba strae haslo i wiem ze ej zapamietam:( i teraz musze wymyslic jakeis nowe, buuu a te haslo to jest, w moim przypadku, haslo ktore mialam jak sie rejestrowlam internetowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Aerobik na UW IP: *.acn.pl 04.09.04, 10:35 Jak to??? Jak ja wpsuję to z rejestracji internetowej to mi mówi że coś jest źle!!!! Nic już z tego nie kapuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Aerobik na UW 04.09.04, 14:25 a to na pewno to haslo? a nie masz np. wlaczonego capslocka? a jesli uzywasz cyfr i uzwyasz klawiatury numerycznej to czy masz wlaczony num lock - czyli ze ta klawiatura numerczna ejstw laczona? no i na koniec - dobrze wpisales/as pesel? bo jesli wszystko jest dobrze to nie wiem czemu jest zle:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frida Re: Aerobik na UW IP: *.topole.waw.pl 06.09.04, 23:08 U miała któraś z was zajęcia z panem Maciejem Włodarskim? Polecacie czy odradzacie? I ostanie pytanie- w czym ćwiczyłyście.Np: Czy bardziej sprawdzi się dres czy legginsy? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś