Dodaj do ulubionych

Aerobik na UW

IP: *.topole.waw.pl 01.09.04, 23:52
Aerobik na UW- doradźcie do kogo warto się zapisać...
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • kamaoka Re: Aerobik na UW 02.09.04, 00:14
      rowniez jerstem zainteresowana
      czy student I roku ma szanse zapisania sie na jakies senswone zajecia z wf,
      slyszalam ze jako ze dostaniemy dopero w pazdrzierniku konta juz wszytskie co
      lepze zajecia sa pozajmowane, jak jest z aerobikiem?
      • Gość: Amalfi Re: Aerobik na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:47
        Jasne, że ma szanse!!! Ja w zeszłym roku również drżałam o to, bo plan i pasek
        z kodem dostalam dopiero ok.3 października, a spokojnie się zapisałam, naprawdę
        jest ogrom tych zajęć i zawsze się znajdzie jakieś pojedyncze miejsce!
        Zatem głowa do góry! Polecam gorąco aerobik! Bardzo przyjemnie jest i z tego co
        wiem raczej nikt nie narzekał na swoich instruktorów.

Pozdrawiam
        • Gość: Italianistka Re: Aerobik na UW IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 02.09.04, 09:31
          przeciez juz sie mozna zapisywac od 1 wrzesnia pzrez internet!
          • Gość: Amalfi Re: Aerobik na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 10:07
            Zgadza się! Ale właśnie patrzę na stronę na której można się rejestrować i np.
            na aerobik jest ponad 90% miejsc jeszcze wolnych! ;)
            Zdążycie spokojnie, na pewno. Większość studentów dostaje plan dopiero po 1.X.

Pozdrawiam ;)
          • kamaoka Re: Aerobik na UW 02.09.04, 15:48
            ale pzreciez napisalam ze ejstem z I roku, wiec nie mam jeszcze konta:> takze
            musze jeszcze czekac:P
        • kamaoka Re: Aerobik na UW 02.09.04, 15:50
          to ufff... :P
          czyli ci instruktorzy to ebz roznicy? no dobra:P
          a gdzie odbywaja sie zajecia?
          • vicca3 Re: Aerobik na UW 03.09.04, 14:43
            Zajecia odbywają się w takich "uroczych" barakach na Zwirki i Wigury;)( w
            poblizu znajdują się akademiki)...a co do instruktorów, a własciwie
            instruktorek większosć jest w porządku. ( choc niektóre dają niezły wycisk ;)
            • Gość: Italianistka Re: Aerobik na UW IP: *.bsk.vectranet.pl 03.09.04, 16:48
              ja tez jestem na 1 roku i juz sie zapisalam , kazdy ma juz konto login to twoj
              pesel a haslo to numer ktory dostalas na rejestracji
              • kamaoka Re: Aerobik na UW 03.09.04, 21:22
                hmm.. kutwa... jaki numer... ja rejestrowalam sie interenetowo... to mzoe
                chdozi o haslo do mojego profilu podczas rekrutacji?
                zaraz zobacze, musze jescze znalezc to gdzie sie loguje - gdzie to ejst - na
                glownej stronie uw?
                • Gość: xxx Re: Aerobik na UW IP: *.acn.pl 03.09.04, 21:45
                  Ja też się internetowo rejestrowałam i żadnego numeru nie dostałam!!! Kurcze
                  strasznie to pogmatwane wszystko!!
                  • Gość: banana Re: Aerobik na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:49
                    a macie juz swoje plany zajec??? Tez bym chciala sie juz zarejestrowac, ale
                    jeszcze nie dostalam zadnego zawiadomienia o zajeciach :(
                    • kamaoka Re: Aerobik na UW 03.09.04, 22:19
                      dobra, wlasnie sie zalogowalam i mszuer teraz zmienic haslo an nowe - tak mi
                      kaza, tylko ze mi sie podoba strae haslo i wiem ze ej zapamietam:( i teraz
                      musze wymyslic jakeis nowe, buuu
                      a te haslo to jest, w moim przypadku, haslo ktore mialam jak sie rejestrowlam
                      internetowo:)
                      • Gość: xxx Re: Aerobik na UW IP: *.acn.pl 04.09.04, 10:35
                        Jak to??? Jak ja wpsuję to z rejestracji internetowej to mi mówi że coś jest
                        źle!!!! Nic już z tego nie kapuję!!!
                        • kamaoka Re: Aerobik na UW 04.09.04, 14:25
                          a to na pewno to haslo? a nie masz np. wlaczonego capslocka? a jesli uzywasz
                          cyfr i uzwyasz klawiatury numerycznej to czy masz wlaczony num lock - czyli ze
                          ta klawiatura numerczna ejstw laczona? no i na koniec - dobrze wpisales/as
                          pesel? bo jesli wszystko jest dobrze to nie wiem czemu jest zle:P
                          • Gość: Frida Re: Aerobik na UW IP: *.topole.waw.pl 06.09.04, 23:08
                            U miała któraś z was zajęcia z panem Maciejem Włodarskim? Polecacie czy
                            odradzacie?
                            I ostanie pytanie- w czym ćwiczyłyście.Np: Czy bardziej sprawdzi się dres czy
                            legginsy?
                            Dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka