zoffik 19.09.04, 22:45 czekam na recenzje... może znacie tutora-polonistę z poczuciem humoru?? lub kogokolwiek z UMK, kto by mnie nie zraził;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karen_mei Re: tutor na UMK 20.09.04, 13:25 Popieram. Jacy są w ogóle tutorzy na UMK? Kurczę..ten pomysl wybierania sobie kogoś kiedy jest się jeszcze kompletnie zieloniutkim to tak mi średnio podchodzi..I się trochę rozgniewałam patrząc na listę tutorów. Czemu nie ma nikogo z Wydziału Sztuk Pięknych?Poważnie myślę o ochronie dóbr kultury i kogo mam się radzić w tym względzie? Pana Grzelińskiego??? No..to tak złość na niby:P Ale jakby był ktoś z MISH-u toruńskiego to proszę oświecić:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
vicky1 Re: tutor na UMK 21.09.04, 20:19 Czy dr Grzeliński albo prof. Żelazny mogą być? Obydwu poznałam dzięki AAL. Wspaniałe osoby. Polecam szczerze V Odpowiedz Link Zgłoś
zoffik Re: tutor na UMK 21.09.04, 22:25 dzięki za opinie, mam jeszcze jedno małe pytanko odnośnie mish-u na UMK, pierwszego dnia mamy jakieś testy językowe, chodzi mi mniej więcej o to czy potraktować je "bardzo" poważnie czy trochę "mniej" poważnie, jak one w ogóle wyglądają?? pozdrawiam- papatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
karen_mei Re: tutor na UMK 23.09.04, 10:35 Nie kwestionuję,że wspaniałe..a na dodatek takie sympatyczne:)Tylko oni są z Instytutu Filozofii a ja bym chciała kogoś z WSzP.. Co do testów to ja raczej będę podchodzić "średnio" poważnie.Nie wiem co mogą nam zaserwować,ale wiem,że niespodzianki mogą być również niezbyt przyjemne.Toteż przygotowuję się po troszku,żeby czasem po otrzymaniu arkusza nie spaść z krzesła:))):P Mimo to..jakby ktoś tu przypadkiem z UMK depnął..to mógłby jednak co nie co napisać:] pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
negina tutor + testy 28.09.04, 19:37 Witam! 1. Grzeliński i Żelazny choć cudowni to są raczej zbyt zabiegani i już niechętnie przyjmują nowe osoby pod opiekę. prof. Żelazny owszem, ale jak ktoś jest bardzo zainteresowany jego dziedziną naukową (filozofia niemiecka). 2. Polecam panią dr Żelazną lub prof. Szahaja (oboje z filozofii). 3.Może w tym roku coś się zmieniło, ale w zeszłym nie mieliśmy żadnych testów językowych. Kto chciał dopisywał się do dowolnie wybranej grupy; była też osobna grupa dla mishu. Powodzenia życzę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś