Dodaj do ulubionych

jeszcze raz wf Uw

IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 28.09.04, 10:05
czy mając limit godzin wf 180 mam go od razu wykorzystać i pozapisywac się
na 180 godzin czy rozłożyc na semestry?
Obserwuj wątek
    • maja101 Re: jeszcze raz wf Uw 28.09.04, 11:53
      trzeba je rozłożyć na semestry. Zresztą system chyba i tak nie zapisałby cie od
      razu na 180 godzin. Tak więc 1 zajęcia w-f w tygodniu. A jesli bys bardzo
      chciał/a więcej to dopiero później mozna się "dopisać".
    • Gość: agson Re: jeszcze raz wf Uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:53
      heh - w tym tempie musialabys chodzic na wf 6 razy w tygodniu :))) jasne ze
      rozkladasz to sobie na semestry, a ilosc semestrow koniecznych do zaliczenia i
      czas na to zaleza od wydzialu. na psychologii trzeba zaliczyc 3 semestry w
      ciagu 3 pierwszych lat, a wiem ze sa wydzialy na ktorych zalicza sie 2 semestry
      albo i 4.
      • ciociacesia Re: jeszcze raz wf Uw 30.09.04, 01:59
        hehe, ja zaliczyłam 3 semrstry w ciągu pierwszego roku. bo sobie policzyłam ze
        120 godzin to 6 semestrów. :)) wiadomo, miało sie tą matme na egzaminie :))
        drugi rok sobie w ogóle wf odpuscilam i sie okazało ze podanie musze pisac,
        zeby warunku z w-f-u nie miec :)) kocham szkołe :))
        • Gość: P Re: jeszcze raz wf Uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:07
          A ja zrobiłam jeszcze lepiej, przez 4 lata uważałam wf za fakultatywny, nagle w
          tym roku zmienili regulamin studiów na WPiA i okazało się, że 4 semestry są
          obowiązkowe. Więc będę się turlać dwa razy w tygodniu, żeby wyrobić 4 semestry
          w ciągu dwóch.
          A już po zapisach znalazłam informację w necie, że dla naszego rocznika wf jest
          dalej fakultatywny. Pośpieszyłam się :)
          • Gość: mi_śka Re: jeszcze raz wf Uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 16:54
            ale wam fajnie ;( ja mam 6 semstrów wfu i po prostu kocham co roku ślęczęć
            godzinami nad planem i wciskać gdzieś ten wf ;/
            a - i zapisy są fajne...szczególnie że do ostaniej chwili człowiek nie wie czy
            mu jednak zmienią plan cy nie
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka