luelle 28.09.04, 14:45 sa plany nauczania na www.slam.katowice.pl/planaucz_2004/pl2004.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misioleff Re: ALLELUJA 28.09.04, 15:07 heh no super że są plany tylko .....czy podział na grupy też gdzieś jest ?? Bo jak nie znam grupy to i plan na niewiele mi sie przydaje buuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
luelle Re: ALLELUJA 28.09.04, 15:45 noooo ale czy nie uwazasz za swego rodzaju osiagnieciem jest sam fakt pojawienia sie naszego harmonogramu? coz, ja dzwonilam tam jeszcze raz (upierdliwa istota) ale pani powiedziala znow to samo. dziwne, bo przy katedrze biologii widzialam sie z gosciami, ktorzy ponoc juz wiedza w jakich sa grupach. dyskryminacja? hm Odpowiedz Link Zgłoś
misioleff Re: ALLELUJA 28.09.04, 15:53 tak tak harmonogram to ogromne osiągnięcie ale .......ja wymagam aby przeszli samych siebie i zdobyli sie jeszcze na coś ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
luelle Re: ALLELUJA 28.09.04, 16:10 mission impossible z pania z dziekanatu w roli glownej? ale bysmy mieli... niech sie Mr Bean schowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szczupaczyca Re: ALLELUJA 29.09.04, 21:20 No wiecie?... Pani z dziekanatu z I roku to najmilsza istota w calym dziekanacie. Powiem wiecej- swiatelka w tunelu na tym diabelskim roku. Pozdrawiam i zycze szczescia Odpowiedz Link Zgłoś