Dodaj do ulubionych

UWr- I rok SSP

04.10.04, 15:58
Czy są tutaj jacyś studenci UWr 1 rok prawa?
Z jakiej jesteście grupy i z kim macie cwiczenia? Interesuje mnie zwłaszcza,
czy jakaś grupa ma Prawo konstytucyjne z dr Jabłońskim, a Wstęp do
prawoznawstwa z dr Jedlecką.
Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • czarnajagoda Re: UWr- I rok SSP 05.10.04, 13:48
      o, I rok to ja już nie jestem, SSP nie byłam nigdy, ale dr Jedlecką miałam
      zajęcia, a z dr Jabłońskim znajomi mieli, więc jeśli mogę w czymś pomóc...
      • szara.mysz Re: UWr- I rok SSP 05.10.04, 16:23
        czarnajagoda napisała:

> o, I rok to ja już nie jestem, SSP nie byłam nigdy, ale dr Jedlecką miałam
        > zajęcia, a z dr Jabłońskim znajomi mieli, więc jeśli mogę w czymś pomóc...

Chyba jednak nie, ale dzięki za dobre chęci :) Po prostu chciałam miec z nimi
        zajęcia, bo podobno są dobrzy.
        A co sądzisz o dr Balickim z prawa kontytucyjnego?
        • czarnajagoda Re: UWr- I rok SSP 06.10.04, 12:19
          jak miałam z nim zajęcia to był jeszcze mgr Balicki... ciekawie prowadził, ale
          krótko... w sensie szybko kończył, bo mu się mówić nie chciało, albo dawał
          studentom do opracowania i zreferowania różne rzeczy... generalnie lubiałam
          zajęcia z nim...
          • szara.mysz Re: UWr- I rok SSP 06.10.04, 16:36
            Hm...po tym co napisałas zastanawiam się, czy nie zmienic prowadzącego. Na mnie
            zrobił wrażenie gadatliwego i takiego przy którym trzeba będzie sie uczyc, a o
            to mi właśnie chodzi. Ale to na razie były tylko zajęcia wstępne.
            • czarnajagoda Re: UWr- I rok SSP 06.10.04, 16:47
              może sie zmienił, a może tylko sprawiał takie wrażenie... ale jak chcesz
              takiego, który wymaga, to moze raczej Jabłoński... z tego co wiem, to mu się
              zdarzało odpytywać na dwóch zajęciach z rzędu jedną i tą sama osobę - żeby
              sobie nie myślała, że jak raz się przygotowała to może sobie spasować ;))
              w każdym razi - imo - do którego z nich byś nie trafiła, nie będzie źle...
              a z kim wykłady???
              • szara.mysz Re: UWr- I rok SSP 08.10.04, 12:43
                Wykłady w I semestrze z Banaszakiem a w II mają byc właśnie z Jabłońskim.
                Dlatego chciałam miec z nim zajęcia, ale nie wiem, czy on w ogóle prowadzi
                jakąś grupę w tym roku.
                • czarnajagoda Re: UWr- I rok SSP 11.10.04, 15:32
                  nie miałam zajęć z Banaszakiem, ale Ci zazdroszczę - podobno rewelacyjny
                  wykładowca... co przy przednmiocie tak nudnym jak konstytucyjne jest dość
                  istotne... ale podręcznik napisał beznadziejny, wiec po opiniahc jakie o nim
                  słyszałam pozostaje mi żałować, ze dane mi było tylko go czytać, a nie
                  słuchać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka