kaaroolinaa 05.10.04, 22:31 Hej!Wybieram sie za rok właśnie na SGH. Moim marzeniem sa stosunki międzynarodowe? Jeżeli studiujecie tam i możecie mi powiedzieć co sądzicie o tej uczelni..dzięki wielkie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiek0071 Re: SHG 06.10.04, 08:08 ja jestem teraz na pierwszym roku i bardzo mi sie podoba...aczkolwiek malo jest czasu na inne przyjemnosci to wydaje mi sie ze warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSGieHa Re: SHG IP: 62.233.195.* 06.10.04, 09:41 Witaj, ja właśnie jestem na trzecim roku.. Jak dotąd wytrwale studiuję na Najlepszej Uczelni ekonomicznej W polsce.. ;) Polecam, świetna szkoła.. A kierunek i tak dopiero po dwóch latach wybierasz, także masz czas się zastanowić.. Jednym słowem.. Wybierz tę uczelnię. Atmosfera to po pierwsze, po drugie i najważniejsze- Stosunek wykładowców do studentów- czysto partnerski... nikt Cie nie douje.. Nie ma starych belfrów, którzy sie tylko wymądrzają... Wykładowcy są dla studentów, a nie studenci dla wykładowców.. i o to chodzi. Polecam !!! I powodzenia na egzaminach życzę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: SHG IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 14.10.04, 09:51 odpuść sobie...chyba, ze lubisz zyc w stresie i brac udzial w szaleńczym wyścigu szczurów :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emer Re: SHG IP: 213.241.67.* 14.10.04, 14:08 > odpuść sobie...chyba, ze lubisz zyc w stresie i brac udzial w szaleńczym > wyścigu szczurów :/ oj, widze że chyba nie studiujesz, a jednak się wypowiadasz; ja tam żadnego wyścigu szczurów nie doświadczyłem, a właśnie jestem na 5-ym roku; generalnie po egzaminach wstępnych, to już jest łatwo, lekko i przyjemnie (oczywiście co jakiś czas trzeba się uczyć, ale gdzie nie trzeba...); co do kierunku, to jeszcze pewnie kilka razy założyciel wątku zdąży zmienić zdanie, ale MSE to bym odradzał, takie to mało konkretne jak dla mnie; pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: SHG IP: 80.51.241.* 01.11.04, 08:52 Idąc do SGH nastawiłam się na takie jak mówisz kontakty międzyludzkie, wyścig szczurów usw. Prawda jest taka, że ludzie tam są niesamowici- otwarci, zabawni i ciekawi. Atmosfera jest ok. Integracja pomimo braku grup w zaawansowanym stadium. Nie radzę kierować się sloganami na temat tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: SHG IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 18.10.04, 13:27 moim zdaniem sgh ma mało nowoczesnych kierunków/specjalizacji, obecnych na innych uczelniach europy zachodniej. za mało też praktyki - ale samo teoretyzowanie nie pomoże ale generalnie da sie przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRdoC Re: SHG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 17:19 Witam.. tez chcialbym sie tam ksztalcic ale matrue zdaje w 2006 r. i mam nadzieje ze juz bedzie wiadomo jak nalezy ja zdac zeby sie dostac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mint Re: SHG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:02 tez mi sie sgh marzy, ale wlasnie obawiam sie tego, ze jezeli juz nawet bym sie tam dostala (w co jakos watpie, ale...nadzieja i te sprawy...wiadomo ;)) to sobie nie poradze pozniej, tzn. w trakcie studiow - boje sie ze to bedzie dla mnie za wysoki poziom i ze nie dam rady heh...i tak zle i tak niedobrze ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SHG IP: *.pace.edu 01.11.04, 23:39 no wiec stosunki miedzynarodowe sa najlepsze z latynoskami - Wenezuela, Puerto Rico, Dominicana, no i Brazylia adios Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Testy na SH IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.11.04, 13:27 Hej :) Posiadam ksiazki z testami na SGH, a mianowicie: 1. Zestawy z testow ze sprawdzianow wstepnych w 2003 2. Testy z matematyki dla kandydatow 1999-2002 3. Sprawdziany z historii dla kandydatow 1998-2002 Jak ktos jest zainteresowany, to z chęcio sprzedam te ksiazki za niewielka oplata (20zl) plus koszty wysylki. Mój mail: marla3@o2.pl Ksiazki sa nowe, nieponiszczone, poniewaz z nich nie korzystalam, bo zrezygnowalam z SGH. Odpowiedz Link Zgłoś