herrena 01.11.04, 22:08 slyszeliscie o mish-owej konferencji na UŚ? ktos sie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.mw Re: konferencja w katowicach 01.11.04, 22:15 ja sobie odpuszczam, mam właściwie zaczęty artykuł, który na referat przerobić nie trudno ale najpierw... musiałbym go skończyć;) a z tym jest u mnie dość krucho ostatnimi czasy (czyt. samych artykułów 'kończę' trzy, innych form ilość porównywalną) tak więc ja odpadam. Odpowiedz Link Zgłoś
a.mw Re: konferencja w katowicach 01.11.04, 22:17 errata: wers 1, wyraz 12-13 ;) - 'nietrudno' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
herrena Re: konferencja w katowicach 02.11.04, 00:51 a masz jakis pomysl ktorym bys sie mogl podzielic? szukam inspiracji bo temat tej konferencji (tozsamosc, humanistyka itd.) pachnie banalem i wielkimi slowami, a to nie w moim stylu. poza tym nie bedziemy chyba wszyscy mowic o tym samym. no, co proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: konferencja w katowicach 02.11.04, 11:32 A można prosić o jakieś informacje o tej konferencji? Do mnie zdecydowanie nie dotarły :) Odpowiedz Link Zgłoś
herrena Re: konferencja w katowicach 02.11.04, 15:34 24-25 (sroda- czwartek) UŚ organizuje spotkanie mish-owcow z calej polski(brzmi niezle:-) pod haslem 'mish-humanistyka, tozsamosc i cos tam jeszcze'. w liscie ktory przyslali do nas na UWr prosza o wytypowanie trzech przedstawicieli, ktorzy wyglosza referaty. zapewniaja noclegi i wyzywienie ale dojechac trzeba samemu. wiecej sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: konferencja w katowicach 02.11.04, 18:34 Brzmi ciekawie! Niestety, do mnie wieść nie dotarła (bądź typowano wśród starszych rocznikiem (i zdolniejszych ;))). Wybierasz się na tę konferencję? Jeśli tak, czekam(y) na relację :). Odpowiedz Link Zgłoś
herrena Re: konferencja w katowicach 02.11.04, 20:50 wybieram sie (bo u nas nie ma starszych rocznikow:-) tylko martwi mnie ten referat, bo ile mozna sluchac (pisac/czytac) ciagle o niezwyklych mozliwosciach, wlasnej drodze, jednostkach i indywidualnosciach... help... (badz jak kto woli 'socorro' - z uwagi na moja niedawna hiszpanskojezyczna pasje) Odpowiedz Link Zgłoś
cpt.hook Re: konferencja w katowicach 07.11.04, 18:33 Ahoj! Tutaj katowicki MISH. Jestem jednym organizatorow II Ogolnopolskiej Konferencji naukowej Miedzywydzialowych Indywidualnych Studiow Humanistycznych. Chcialbym wyjasnic watpliwosci, ktore pojawily sie w powyzszych postach... Przede wszystkim bardzo martwi nas wszystkich fakt, ze informacje o naszym przedsiewzieciu dochodza do Was z takimi trudnosciami. Zrobilismy wszystko, co w naszej mocy, by kazdy Uniwersytet zostal poinformowany - wysylalismy e-maile oraz dzwonilismy do dziekanatow/sekretariatow z pytaniem, czy informacje dotarly i czy sa jacys zainteresowani, by wziac udzial w Konferencji. Co do tematu - haslo Konferencji (Tozsamosc.Roznorodnosc.Humanistyka) jest pomyslane na tyle szeroko, by kazdy mogl w jego ramach zaprezentowac cos ze swojej dziedziny. Uznalismy, ze z jednej strony nie ogranicza ono zbytnio inwencji Autorow, a z drugiej - narzuca jednak pewne (luzne dosyc) ramy, ktore w jakis sposob uporzadkuja Konferencje. Wszelkie pytania prosze kierowac na adres konferencja-mish@o2.pl P.S. Informacje na temat Konferencji sa w dziekanatach/sekretariatach Waszych uczelni. Do zobaczenia w Katowicach :) Odpowiedz Link Zgłoś