Dodaj do ulubionych

konferencja w katowicach

01.11.04, 22:08
slyszeliscie o mish-owej konferencji na UŚ? ktos sie wybiera?
Obserwuj wątek
    • a.mw Re: konferencja w katowicach 01.11.04, 22:15
      ja sobie odpuszczam, mam właściwie zaczęty artykuł, który na referat przerobić nie trudno ale najpierw... musiałbym go skończyć;) a z tym jest u mnie dość krucho ostatnimi czasy (czyt. samych artykułów 'kończę' trzy, innych form ilość porównywalną) tak więc ja odpadam.
      • a.mw Re: konferencja w katowicach 01.11.04, 22:17
        errata: wers 1, wyraz 12-13 ;) - 'nietrudno' ;)
    • herrena Re: konferencja w katowicach 02.11.04, 00:51
      a masz jakis pomysl ktorym bys sie mogl podzielic? szukam inspiracji bo temat
      tej konferencji (tozsamosc, humanistyka itd.) pachnie banalem i wielkimi
      slowami, a to nie w moim stylu. poza tym nie bedziemy chyba wszyscy mowic o tym
      samym. no, co proponujesz?
    • tawananna Re: konferencja w katowicach 02.11.04, 11:32
      A można prosić o jakieś informacje o tej konferencji? Do mnie zdecydowanie nie
      dotarły :)
      • herrena Re: konferencja w katowicach 02.11.04, 15:34
        24-25 (sroda- czwartek) UŚ organizuje spotkanie mish-owcow z calej polski(brzmi
        niezle:-) pod haslem 'mish-humanistyka, tozsamosc i cos tam jeszcze'. w liscie
        ktory przyslali do nas na UWr prosza o wytypowanie trzech przedstawicieli,
        ktorzy wyglosza referaty. zapewniaja noclegi i wyzywienie ale dojechac trzeba
        samemu. wiecej sama nie wiem
        • tawananna Re: konferencja w katowicach 02.11.04, 18:34
          Brzmi ciekawie! Niestety, do mnie wieść nie dotarła (bądź typowano wśród
          starszych rocznikiem (i zdolniejszych ;))). Wybierasz się na tę konferencję?
          Jeśli tak, czekam(y) na relację :).
          • herrena Re: konferencja w katowicach 02.11.04, 20:50
            wybieram sie (bo u nas nie ma starszych rocznikow:-) tylko martwi mnie ten
            referat, bo ile mozna sluchac (pisac/czytac) ciagle o niezwyklych
            mozliwosciach, wlasnej drodze, jednostkach i indywidualnosciach... help...
            (badz jak kto woli 'socorro' - z uwagi na moja niedawna hiszpanskojezyczna
            pasje)
            • cpt.hook Re: konferencja w katowicach 07.11.04, 18:33
              Ahoj!

Tutaj katowicki MISH. Jestem jednym organizatorow II Ogolnopolskiej Konferencji
              naukowej Miedzywydzialowych Indywidualnych Studiow Humanistycznych. Chcialbym
              wyjasnic watpliwosci, ktore pojawily sie w powyzszych postach...

Przede wszystkim bardzo martwi nas wszystkich fakt, ze informacje o naszym
              przedsiewzieciu dochodza do Was z takimi trudnosciami. Zrobilismy wszystko, co
              w naszej mocy, by kazdy Uniwersytet zostal poinformowany - wysylalismy e-maile
              oraz dzwonilismy do dziekanatow/sekretariatow z pytaniem, czy informacje
              dotarly i czy sa jacys zainteresowani, by wziac udzial w Konferencji.

Co do tematu - haslo Konferencji (Tozsamosc.Roznorodnosc.Humanistyka) jest
              pomyslane na tyle szeroko, by kazdy mogl w jego ramach zaprezentowac cos ze
              swojej dziedziny. Uznalismy, ze z jednej strony nie ogranicza ono zbytnio
              inwencji Autorow, a z drugiej - narzuca jednak pewne (luzne dosyc) ramy, ktore
              w jakis sposob uporzadkuja Konferencje.

Wszelkie pytania prosze kierowac na adres konferencja-mish@o2.pl

P.S. Informacje na temat Konferencji sa w dziekanatach/sekretariatach Waszych
              uczelni.

Do zobaczenia w Katowicach :)

• tawananna Re: konferencja w katowicach 08.01.05, 02:09
      up
    • tawananna Re: konferencja w katowicach 31.12.05, 16:45
      up :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka