Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:55 Rok V z Zarządzania. Błagam - niech się ktoś odezwię. Poszukuję pyt.na obronę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Student/ka z AE Katowice - SZUKAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:25 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Student/ka z AE Katowice - SZUKAM IP: *.kopernik.silesianet.pl 02.12.04, 13:18 Pytania na obronę są dostępne w dziekanacie dla V roku u Pani Joli. Dostaniesz bez problemu, trzeba tylko poprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Student/ka z AE Katowice - SZUKAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:53 Jakiś czas nie było mnie na AE - i nie ma mojego rocznika - stąd pytanie: Czy opracowujecie ww pytania ? Czy można się do jakiejś grupki dołączyć i wspólnie opracowywać to ? Czy też każdy sam działa ? Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLEASE ... Re: Student/ka z AE Katowice - SZUKAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 15:01 up Umarłam w butach jak zobaczyłam pytania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar Re: Student/ka z AE Katowice - SZUKAM IP: 82.160.41.* 13.12.04, 14:18 qrde one nie maja nic wpólnego z marketingiem tylko sama ekonomia. Ratunku!!! Pomóżcie je opracować Odpowiedz Link Zgłoś