o-ren_ishi 17.12.04, 17:06 Czy ktos z was (zwlaszcza studenci psychologii, prawa badz medycyny) zaczal przygotowywac sie juz na sesje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: Sesja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:41 > zwlaszcza studenci psychologii, prawa badz medycyny Zaintrygowało mnie to zestawienie - znam stereotypy dotyczące prawa czy medycyny, ale psychologia...?:) I bardziej na temat - nie, jeszcze nie zaczęłam, ale to dlatego, że mam tę sesję dość lekką - żadnych egzaminów (za to sporo trudnych zaliczeń przed sesją - w tym te najgorsze, z angielskiego). Z drugiej strony, ciągle dochodzi nam nowy materiał - jeszcze trochę nazbiera się do umówionego terminu :). Jeśli chodzi o zaliczenia z innych przedmiotów - kolokwia pisemne - część wykładowców już się z nami poumawiała na terminy, część na razie milczy na ten temat ;). Grudzień to dość wcześnie :). Człowiek myśli o świętach, a z myślą o sesji budzi się dopiero w nowym roku :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Sesja... IP: 195.117.90.* 17.12.04, 19:06 hehe, fajne to zestawienie, prawda? Ja zaś jakieś 3/4 mam już zaliczone;) w ogóle luz bluz. Egz jeden i to taki sobie, łatwy raczej Wracając. Ciekawa jestem, jaka światła myśl przyświecała autorowi wątku, aby ustalić świętą trójcę. Z drugiej strony chyba się nie powinnam wychylać bo w kawale jest tak Bóg wysłał w październiku zwiadowcę na ziemię by dowiedział się co porabiają studenci (....) a w styczniu wyglądało to tak, że studenci medycyny kują studenci uniwerku kują a studenci polibudy się modlą i oni właśnie zdadzą butelki do skupu amen Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Sesja... 17.12.04, 20:47 :)))) A ta światła myśl, która przyświecała autorowi wątku, to pewnie próba zebrania trzech Najbardziej Renomowanych Kierunków :). W sumie to już się nie mogę doczekać sesji ;), razem z przerwą międzysemestralną trwa u nas od 22 stycznia do 19 lutego, więc szykują się wakacje :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dory Re: Sesja... IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 18.12.04, 12:57 Ja na razie ciesze się z pierwsego zaliczonego koła ;d Wczoraj byłam po wpis do indeksui naprawdę jestem dumna, chociaż to może głupie :d W każdym razie do sesji trzeba zacząć się uczyć, bo mam 5 egzaminów. W święta mam zamiar wreszcie zrozumieć logikę i nauczyć się np. na biologiczne podstawy zachowania człowieka i wprowadzenie do psychologii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś