17.12.04, 17:06
Czy ktos z was (zwlaszcza studenci psychologii, prawa badz medycyny) zaczal
przygotowywac sie juz na sesje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tawananna* Re: Sesja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:41
      > zwlaszcza studenci psychologii, prawa badz medycyny
      Zaintrygowało mnie to zestawienie - znam stereotypy dotyczące prawa czy
      medycyny, ale psychologia...?:)

I bardziej na temat - nie, jeszcze nie zaczęłam, ale to dlatego, że mam tę
      sesję dość lekką - żadnych egzaminów (za to sporo trudnych zaliczeń przed
      sesją - w tym te najgorsze, z angielskiego). Z drugiej strony, ciągle dochodzi
      nam nowy materiał - jeszcze trochę nazbiera się do umówionego terminu :). Jeśli
      chodzi o zaliczenia z innych przedmiotów - kolokwia pisemne - część wykładowców
      już się z nami poumawiała na terminy, część na razie milczy na ten temat ;).
      Grudzień to dość wcześnie :). Człowiek myśli o świętach, a z myślą o sesji
      budzi się dopiero w nowym roku :).
      • Gość: Richelieu* Re: Sesja... IP: 195.117.90.* 17.12.04, 19:06
        hehe, fajne to zestawienie, prawda?
        Ja zaś jakieś 3/4 mam już zaliczone;) w ogóle luz bluz. Egz jeden i to taki
        sobie, łatwy raczej

Wracając. Ciekawa jestem, jaka światła myśl przyświecała autorowi wątku, aby
        ustalić świętą trójcę. Z drugiej strony chyba się nie powinnam wychylać bo w
        kawale jest tak

Bóg wysłał w październiku zwiadowcę na ziemię by dowiedział się co porabiają
        studenci
        (....)
        a w styczniu wyglądało to tak, że
        studenci medycyny kują
        studenci uniwerku kują
        a studenci polibudy się modlą
        i oni właśnie zdadzą
        butelki do skupu
        amen
        • tawananna Re: Sesja... 17.12.04, 20:47
          :))))

A ta światła myśl, która przyświecała autorowi wątku, to pewnie próba zebrania
          trzech Najbardziej Renomowanych Kierunków :).

W sumie to już się nie mogę doczekać sesji ;), razem z przerwą
          międzysemestralną trwa u nas od 22 stycznia do 19 lutego, więc szykują się
          wakacje :).
          • Gość: Dory Re: Sesja... IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 18.12.04, 12:57
            Ja na razie ciesze się z pierwsego zaliczonego koła ;d Wczoraj byłam po wpis do
            indeksui naprawdę jestem dumna, chociaż to może głupie :d W każdym razie do
            sesji trzeba zacząć się uczyć, bo mam 5 egzaminów. W święta mam zamiar wreszcie
            zrozumieć logikę i nauczyć się np. na biologiczne podstawy zachowania człowieka
            i wprowadzenie do psychologii ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka