Gość: agga IP: *.devs.futuro.pl 05.01.05, 12:25 Witam Jestem na czwartym roku i mam już dość studiów ani nie mam głowy ani ochoty alby chodzić na te durne wykłady, zastanawiam się czy nie rzucić studiów, czy ktoś z was ma podobny problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: summoner zagryz wargi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:49 skoncz studia, szkoda tych 4ech lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka 1982 Re: Komu się nie chce studiować?? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.01.05, 22:20 Jestem naa 4 roku i mam dokladnie to samo, jeszce lap[ie schize ze po moich studiach nie znajde pracy, ze zle wybralam studia, wracam do czasow matury ze zle wybralam przedmioty do zdawanie na maturze, ze po tym poszlam na zly kierunek...no masakra...wiec nie jestes sama ja juz mam dosc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiajopp Re: Komu się nie chce studiować?? 05.01.05, 22:33 Skończ te studia dla samej satysfakcji, że jak coś się zaczeło to trzeba to skończyć. Inna sprawa, czy akurat to co studiujesz ci się w życiu przyda. Odpowiedz Link Zgłoś