Gość: ipso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:16 i w jakich bankach polecacie takie konto otworzyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Konto studenckie - co jest ważne przy wyborze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:52 multi bank, wszystkie operacje za darmo.masz konto i karte za 1zł miesiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipso Re: Konto studenckie - co jest ważne przy wyborze IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 21:44 Czy jest jakiś bank w Polsce, który będę mógł używać gdzieś w Europie, gdy pojadę na stypendium? Jakie usługi bankowe są dla was najważniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Konto studenckie - co jest ważne przy wyborze IP: *.aster.pl 06.03.05, 10:28 Ja wybrałam Pekao S.A bo: -jest najbliżej mojego domu -wypłaty z bankomatów tegoż banku i bankomatów Euronetu są bezpłatne ( i sa na terenie całej Polski nawet w małych miasteczkach) -płacenie kartą bezprowizyjne -posiada usługę Pekao 24 dzięki której moge robić przlewy przez internet Zastanawiałam się jeszcze nad Mbankiem który jest tańszy ale tam nie miałam możliwości samodzielnych wpłat na konto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowy mBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:43 tylko i wyłącznie mBank :] prowadzenie za free, dostęp przez internet, a wpłacać już można w niektórych miasta w mKioskach w których jest wpłatomat. Odpowiedz Link Zgłoś