Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:30 Mam pytanko-czy wiecie jak napisac podanie do dziekana o wypozyczenie świadectwa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AGA Re: Podanie do dziekana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:40 CHODZI MI JAK TO MA WYGLĄDAC?CO TAM NAPISAĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Podanie do dziekana 31.03.05, 15:00 Na samej gorze po prawej data, pod spodem 'Do dziekana Wydzialu/nazwa uczelni', po lewej Twoje dane (imie, nazwisko, nr albumu). Tresc - prosze o wydanie swiadectwa w celu... Pod spodem podpis. Z ciekawosci - gdzie i co studiujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Podanie do dziekana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:34 studiuję pedagogikę na Akademii Swiętokrzyskiej-I rok Odpowiedz Link Zgłoś
aaaniaaa Re: Podanie do dziekana 31.03.05, 17:59 A jesteś pewna, że to się do dziekana pisze? Bo ja na UJ to do sekretariatu składałam podanie o to i wystarczyło takie odręczne bez zwracania się do "wyższej instancji" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia tuchałowa Re: Podanie do dziekana IP: *.crowley.pl 31.03.05, 18:16 A może dobrze byłoby zapytać w dziekanacie jakie panuję na uczelni zwyczaję i jak powinno wyglądać takie podanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Podanie do dziekana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.05, 19:19 W niektórych miastach są biura pisania podań. Spróbuj tam sie udać, może podołają temu zadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Podanie do dziekana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 21:32 Na pewno pisze sie do dziekana,bo pytałam w dziekanacie.tak mniej wiecej już to podanie napisałam-spytam jutro w dziekanacie,czy tak ma wygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
lanka3 Re: Podanie do dziekana 01.04.05, 17:07 a nie można było od razu zapytać w dziekanacie? Odpowiedz Link Zgłoś