Dodaj do ulubionych

latwy egzamin na studia

IP: *.chello.pl 24.04.05, 15:01
na ktory wydzial najlatwiej sie dostac? potzrebuje byc studentka, zeby latwiej
byloby mnie zatrudnic. mam juz jedne studia, wiec nie robie tego z jakiegos
lenistwa. potzrebuje miec tylo aktulana legitymacje studencka. to gdzie?
chodzi o wawe.
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: latwy egzamin na studia IP: *.chello.pl 26.04.05, 19:35
      up
      • Gość: rasta Re: latwy egzamin na studia IP: *.crowley.pl 27.04.05, 00:49
        to samo pytanie tylko krakow.
        • wily_witch Re: latwy egzamin na studia 27.04.05, 18:29
          archeologia? etnologia? herbalistyka?
          • Gość: rasta Re: latwy egzamin na studia IP: *.ar.krakow.pl 28.04.05, 23:15
            herbalistyka??? a coz to takiego?
    • Gość: OiBrazil!!!!!!!!!! Re: latwy egzamin na studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:11
      Na kilometr wali prowokacją,a;e co mi tam...odpowiem...
      Wg mnie b.łatwo jest się dostac na fizykę...ale jeśli kompletnie cię to nie
      kręci-problemy mogą się pojawić póxniej---na kolokwiach i w czasie sesji ;P
    • Gość: ktos Re: latwy egzamin na studia IP: 217.153.29.* 28.04.05, 13:48
      Jeśli miałaś dobrą średnią w klasie maturalnej to na geologię na UW zawsze był konkurs świadectw. Nie wiem jak będzie w tym roku - nowa matura. Ale możesz tam zadzwonic i się dowiedzieć.
    • child_in_time Re: latwy egzamin na studia 28.04.05, 23:28
      prowokacja..
      • Gość: opryszek Re: latwy egzamin na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:23
        agh - odlewnictwo, metalurgia itp chyba dla każdego sie tam miejsce znajdzie
    • veritas1 Re: latwy egzamin na studia 29.04.05, 15:16
      Idz do budowlanki, tam beton potrzebny.
    • Gość: fifi Re: latwy egzamin na studia IP: w3cache.* / *.2-0.pl 29.04.05, 15:46
      Matematyka lub fizyka. Wystarczy zdać, żeby się dostać. Konkurencja mało
      liczna, bo ludzie się boją "nauk ścisłych".

Ale utrzymać się na tych studiach, to już inna bajka. Potem trup ściele się
      gęsto.
      • Gość: arnis Re: latwy egzamin na studia IP: *.ds2.uw.edu.pl 29.04.05, 17:14
        matematyka??? yyyy i don't think so :P
        • Gość: fifi Re: latwy egzamin na studia IP: w3cache.* / *.2-0.pl 30.04.05, 14:17
          Przecież nie chodzi o to, czy łatwo zdać, ale czy łatwo się dostać. Co komu po
          tym, że zda na trójkę na kierunek, na który jest 20 kandydatów na miejsce. Na
          matematykę jest kilka osób na miejsce, połowa oblewa egzamin wstępny, większość
          z pozostałej połowy zdaje na matematykę jako na kierunek drugiego wyboru i
          jeżeli dostaje się na kierunek pierwszego wyboru, to rezygnuje. W sumie
          wystarczy zdać na minus 3, żeby się dostać.
          • Gość: Xerxes Re: latwy egzamin na studia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.04.05, 16:57
            Nie, odkad na matematykach porobily sie sciezki finansowe:( Tzn moze to i
            dobrze, ale zeby zdac na mimuw trzeba sie jednak troche nameczyc. Tzn niektorzy
            musza.

Fizyka to chyba najlepszy pomysl do czegos takiego. Z drugiej strony - bedziesz
            miec prace, nie chcesz sprobowac (chocby platnie, zaocznie) postudiowac czegos
            co Cie interesuje? Albo sie przyda? Na studia zaoczne i wieczorowe zwykle jest
            niewielu kandydatow.
            Pozdrawiam.
    • elgoog Re: latwy egzamin na studia 02.05.05, 10:30
      Jak nic polecam pedagogikę lub filozofię - łatwe egzaminy, łatwo się
      przygotować. Na pedagogice może odstraszać ilość kandydatów na miejsce, ale
      myślę, że to efekt tego iż egzamin jest łatwy... ;-)
      • Gość: fifi Re: latwy egzamin na studia IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.05.05, 10:46
        Nie wiem, jak na pedagogikę. Na filozofię z pewnością zależy od uczelni. Na UJ
        trudno się dostać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka