Dodaj do ulubionych

wyzsza szkola jezykow obcych AVANS

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.05, 21:02
jest ktos w tej szkole na studiach podyplomowych o specjalnosci
translatoryka? co wiecie o tej szkole? interesuja mnie opinie obecnie
uczacych sie tam.
Obserwuj wątek
    • Gość: loczki Re: wyzsza szkola jezykow obcych AVANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:21
      do mnie do szkoły (swps) przeniosły się 3 dziewczyny, które były załamane
      niskim poziomem avansu. krążą bardzo złe opinie o tej szkole. choć akurat o
      podypolmowych nic nie wiem.
      • Gość: dorcia Re: wyzsza szkola jezykow obcych AVANS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 17:40
        dzieki za info. jesli znalazly sie takie dziewczyny, to zapewne ogolnie szkola
        jest do bani. no to pieknie, szukam studiow podyplomowych dla przyszlych
        tlumaczy. na studia na uniwerku warszawskim mnie nie stac. kurde felek...
      • Gość: dorcia Re: wyzsza szkola jezykow obcych AVANS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 17:54
        a w ogloszeniu napisane: uczelnia inna niz wszystkie! no zgadza sie
        najwyrazniej: totalna porazka. dlatego inna.
        • Gość: loczki Re: wyzsza szkola jezykow obcych AVANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:28
          niestety państwowe uczelnie mają najlepsze szkoły kształcące tłumaczy...
          mnie się marzy:

www.studiumprzekladu.uni.wroc.pl
          ale za daleko jak dla mnie, a zajecia co tydzień:(

studenci 1 roku z avansu byli tez liczni na egzaminie na języki specjalistyczne
          UW... szkola tez miala chyba problem z akredytacja... choc nie wiem czy
          chodzilo akurat o kierunek zwiazany z angielskim...

w każdym razie omijaj ją szerokim łukiem.
          • Gość: dorciaq Re: wyzsza szkola jezykow obcych AVANS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 09:56
            no fajnie, ale to studium przekladu, ktore ci sie marzy, to nie dla mnie. ja
            chce na studium z niemieckim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka