Dodaj do ulubionych

PEDAGOGIUM w Warszawie

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 12:04
Czy ktoś się wybiera do Pedagogium Wyższej Szkoły Pedagogiki
Resocjalizacyjnej w Warszawie? www.pedagogium.edu.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.aster.pl 18.05.05, 13:05
      Ja się zastanawiam. Może są na forum studenci tej uczelni?
      • Gość: kill Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.crowley.pl 18.05.05, 18:04
        Ja jestem studentem tej uczelni. Studia są w porządku, duzo materiału polecam
        dla zinteresowanych praca z młodzieżą
        kill
        • Gość: Do kill Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.aster.pl 18.05.05, 19:01
          Na którym jesteś roku? Jak dużo egzaminów jest w sesji? Ciężko jest ją
          przejść? Jacy profesorowie?
          • Gość: kill Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.crowley.pl 18.05.05, 19:23
            Jestem na I roku, profesrowie są ok da sie znimi żyć fajni sa asystenci którzy
            prowadzą ćwiczenia, egazminów w seseji zimowej było 5, co jest tu dobre że
            pierwsza poprawka nic nie kosztuje więc ci daja bezpłatną szanse na poprawę
            druga dopiero kosztuje 50 zł. Wykłady sa nieobowiązkowe ale warto chodzić bo są
            ciekawe wszczególnosci Historia wychowania, Podstawy pedagogiki Ogólnej,
            Dydaktyka itp,ćwiczenia są obowiązkowe i trzeba chodzić na nie bo sie później
            czepiają. Pozatym trzeba przysiąść przed sesją bo wymagają na egazminach ale sa
            do przejścia. W sumie jest ok.
            • Gość: m Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.aster.pl 18.05.05, 21:55
              A jak jest z egzaminami-raczej ustne czy pisemne? Na stronie www uczelni
              przeczytałam, że warunkiem zaliczenia np. filozofii jest napisanie referatu, a
              formą zaliczenia-zaliczenie na ocenę. Czy to znaczy, że nie ma żadnego
              egzaminu, a ocena jest z tego referatu?
              • Gość: kill Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.05.05, 22:13
                To zależy od prowadzącego przedmiot zaliczenie na ocenę najczęsciej koniczy się
                zliczenie pisemnym typy kolowium do tej pory były wszystkie egazimy i
                zaliczenia w formie pisemnej były to poprostu testy. Natomist dopiero poprawki
                są ustne
                • Gość: m Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.aster.pl 19.05.05, 08:26
                  Dzięki za odpowiedzi :) Mam jeszcze jedno pytanko-miałeś już zaliczenie z
                  filozofii? Jak wyglądało? Filozofia to, ze względu na pewnego profesora, moja
                  zmora, dlatego o nią pytam.
                  • Gość: kill Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.crowley.pl 19.05.05, 09:14
                    Filozofii jeszcze nie miałem bedzie na II roku, ale studenci dzienni mieli i
                    mówili że było ok, zaliczenie było ustne, ale na pewno na studia zaocznych
                    bedzie pisemny na pewno jest do przejścia
    • Gość: vote Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.05.05, 23:50
      Czy ktoś jeszcze?
    • Gość: ania Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.crowley.pl 20.05.05, 14:19
      Planuję i iść na tą uczelnię
      • Gość: MmM Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.05, 14:39
        Aniu, myślisz o dziennych czy zaocznych?
        • Gość: do mnm Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.crowley.pl 20.05.05, 15:21
          Myślę o studiach dziennych ma tam koleżanki,i mówią że jest dobra kadra, fajnie
          prowadzą zajęcia
    • Gość: vote Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.05, 11:14
      wpisujcie się
    • Gość: vote Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 00:27
      up
    • Gość: vote Re: PEDAGOGIUM w Warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 19:33
      cisza ?!
      • kumkaaa Re: PEDAGOGIUM w Warszawie 18.07.05, 15:30
        Ja się wybieram do PEDAGOGIUM tyle, że na zaoczne, bo pracuję.
        Jutro wpłacam wpisowe i wiozę papiery do dziekanatu, myślę, że będzie OK :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka