Gość: goldi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.05, 20:45 na UAM, ale nie tylko-co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goldi Re: GOSPODARKA PRZESTRZENNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:09 jw Odpowiedz Link Zgłoś
king_michal Re: GOSPODARKA PRZESTRZENNA 06.06.05, 16:43 Mam kumpla który jest na tym kierunku na UWM, do studiowania to cudowny kierunek (cały czas sie opier.lasz) gorzej co po tym robić dalej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: GOSPODARKA PRZESTRZENNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:26 Czesto takie zdania troche sie mijaja z prawda.Koncze studia o ktorych tak mowili 1)nie op...sie:) 2)mam rewelacyjna prace:) Nie wiem jak z gosp. ale moze kolejny mit. Po jakich studiach masz NA 100% prace???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: GOSPODARKA PRZESTRZENNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:06 A co sie wlasciwie robi po tych studiach, gdzie mozna pracowac? Bo brzmi fajnie, ale niewiele mi mowi. I nie jest to chyba jakis super popularny kierunek, a to dobrze. Czy to przypadkiem nie wymaga znajomosci matmy? Tak mi sie zdaje, ze na UW to chyba sa tez zajecia z rysunku technicznego. Bleee Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: GOSPODARKA PRZESTRZENNA 07.06.05, 18:13 Znajomości matmy wymaga życie ;) /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś