Gość: aaagateczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:46 wie ktos cos o tym kierunku na KULu w Lublinie?? to juz moj trzeci wątek anglistyczny ale pytam do skutku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: Anglistyka na KULu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 00:19 Ja w tym roku zdaję na anglistykę na różne uczelnie i co nieco mi sie o KULu obiło o uszy. Nie należy do rewelacyjnych, poziom taki sobie. Ich niewątpliwą zaletą jest, że jako jedyna uczelnia w Polsce uczy tyflodydaktyki i można sie tam uczyć chyba walijskiego i irlandzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tse tse KUL IP: *.msk.net.pl / 213.17.190.* 13.06.05, 00:00 Ja mam siostre co studiuje anglistyke na KULu . poziom wcale nie jest niski,ciagle sa jakies kolokwia, zaliczenia itp. wiec nudzic sie z pewnoscia nie bedziesz. wymagania duze, materialu duzo i czasu malo. ogolnie poziom wysoki i studenci wiedza czego chca od zycia. dla odwaznych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: KUL IP: 212.244.168.* 13.06.05, 08:20 a co powicie o KULU w Tomaszowie Lubelskiem jezeli sklyszeliscie o tym. jaki tam poziom??? da sie przejsc?? Odpowiedz Link Zgłoś