Dodaj do ulubionych

Lubicie Korę?

18.04.04, 13:23
Wlasnie ide na jej koncert w dwojce.Przyjemnie sie jej slucha, ale nie
wszystko jak dla mnie.
Obserwuj wątek
    • magikos Re: Lubicie Korę? 18.04.04, 19:11
      Ja tam ją lubię ,od samego początku jej działalności - ma fajne teksty i silną
      osobowość.
      • chetor Re: Lubicie Korę? 18.04.04, 19:49
        Ja ją lubię tam i tu, i od zawsze. Na pewno jest ewenementem na naszym rynku
        rozrywki.
        • naata Re: Lubicie Korę? 19.04.04, 02:13
          Cora! Kora!..nie wiem czy ją lubię? Na pewno podziwiam! Imponuje mi swoją silną
          osobowością, nieprzeciętnym talentem i pracowitoscią! To nie piosenkarka do
          całuśnego uwielbiania! To "inżynier" piosenki! Niespożyta energia, temperament
          i precyzja wykonania. Nie musi się podobać, należy Ją szanować z rozdziawioną
          gębą. Mimo doskonałości Cory, wolę zdecydowanie Urszulę Dudziak, za ...oprócz
          śpiewania, kobiecość i ciepło jakim emanuje...
          • chetor Re: Lubicie Korę? 19.04.04, 15:36
            Ciekawi to opisałaś, bardzo mi się spodobało. Jednak mając do wyboru między
            obiema wymienionymi paniami - wybieram Korę :)
            • toja50 Re: Lubicie Korę? 19.04.04, 17:17
              Ha, to zupelnie inne bajki. Za Kora dawniejsza przepadalam, teraz tez lubie,
              lecz nie wszystko. Dudziak to co innego, a kobiece sa obie moim zdaniem. Jednak
              przy Uli czasem sie denerwuje a przy Korze uspakajam.
              • parkowy Re: Lubicie Korę? 20.04.04, 07:40
                Nie sposób nie lubić Kory.Jest bez porównania lepsza od innej divy naszj sceny,której nie trawię,MR.
                • naata Re: Lubicie Korę? 20.04.04, 09:05
                  Oczywiście, że Kora jest bezkonkurencyjna. Jak napisał Chetor, ewenement na
                  naszym rynku muzycznym. Jest oryginalną, elegancką, zadbaną kobieta, bez
                  sztucznej skromności i wytresowanych manier, jest osobowością.

dziękuję Chetorku, lubie jak mnie chwalą ;-)))

Pozdrówki
                  • naata Re: A lubicie Beatkę Kozidrak? 20.04.04, 09:10
                    Zupełnie inna od Kory. Lubię ją. ;) Fanką jej nie jestem ale z przyjemnością
                    słucham, od czasu do czasu Beatki pięknego głosu. ;)
                    • chetor Re: A lubicie Beatkę Kozidrak? 20.04.04, 11:14
                      Generalnie ją toleruję ale fanem nie jestem. Kilka przebojów lubię i z tych
                      starszych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka