toja50 18.04.04, 13:23 Wlasnie ide na jej koncert w dwojce.Przyjemnie sie jej slucha, ale nie wszystko jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magikos Re: Lubicie Korę? 18.04.04, 19:11 Ja tam ją lubię ,od samego początku jej działalności - ma fajne teksty i silną osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lubicie Korę? 18.04.04, 19:49 Ja ją lubię tam i tu, i od zawsze. Na pewno jest ewenementem na naszym rynku rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lubicie Korę? 19.04.04, 02:13 Cora! Kora!..nie wiem czy ją lubię? Na pewno podziwiam! Imponuje mi swoją silną osobowością, nieprzeciętnym talentem i pracowitoscią! To nie piosenkarka do całuśnego uwielbiania! To "inżynier" piosenki! Niespożyta energia, temperament i precyzja wykonania. Nie musi się podobać, należy Ją szanować z rozdziawioną gębą. Mimo doskonałości Cory, wolę zdecydowanie Urszulę Dudziak, za ...oprócz śpiewania, kobiecość i ciepło jakim emanuje... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lubicie Korę? 19.04.04, 15:36 Ciekawi to opisałaś, bardzo mi się spodobało. Jednak mając do wyboru między obiema wymienionymi paniami - wybieram Korę :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lubicie Korę? 19.04.04, 17:17 Ha, to zupelnie inne bajki. Za Kora dawniejsza przepadalam, teraz tez lubie, lecz nie wszystko. Dudziak to co innego, a kobiece sa obie moim zdaniem. Jednak przy Uli czasem sie denerwuje a przy Korze uspakajam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lubicie Korę? 20.04.04, 07:40 Nie sposób nie lubić Kory.Jest bez porównania lepsza od innej divy naszj sceny,której nie trawię,MR. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lubicie Korę? 20.04.04, 09:05 Oczywiście, że Kora jest bezkonkurencyjna. Jak napisał Chetor, ewenement na naszym rynku muzycznym. Jest oryginalną, elegancką, zadbaną kobieta, bez sztucznej skromności i wytresowanych manier, jest osobowością. dziękuję Chetorku, lubie jak mnie chwalą ;-))) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: A lubicie Beatkę Kozidrak? 20.04.04, 09:10 Zupełnie inna od Kory. Lubię ją. ;) Fanką jej nie jestem ale z przyjemnością słucham, od czasu do czasu Beatki pięknego głosu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: A lubicie Beatkę Kozidrak? 20.04.04, 11:14 Generalnie ją toleruję ale fanem nie jestem. Kilka przebojów lubię i z tych starszych. Odpowiedz Link Zgłoś