Dodaj do ulubionych

WSP Łódź

29.06.05, 09:07
proszę o opinie na temat WSP w Łodzi.
zastanawiam się czy iśc na tą uczelnię, ale dziwi mnie fakt bardzo łatwego
dostania się tam (bez rozmowy, egzaminów, konqrsu świadectw...)
dodam, że wybieram się na pedagogike resocjalizacyjną, czy ktoś jest na tym
kierunq?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kondrad Re: WSP Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:53
      Kiepska uczelnia.
      Nic dziwnego, że łatwo się dostać, to w końcu prywatna szkoła.
      Ale chyba dla Ciebie będzie w sam raz, skoro nie potrafisz normalnie pisać.
      Pozdro
      • inez69 Re: WSP Łódź 29.06.05, 18:04
        dzięki, świetna informacja:/ nie czepiaj się głupot, NORMALNIE nie znaczy tylko
        tak jak Ty piszesz!
        oki powrót do wątq WSP, czekam na wsze opinie
        • Gość: Kondrad Re: WSP Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:48
          NORMALNIE nie znaczy tylko
          >
          > tak jak Ty piszesz!

Normanie to znaczy według przyjętych (i mam nadzieję, że znanych Tobie) zasad
          pisowni polskiej. Czyli poprawnie. A w języku polskim nie istnieją taki słowa
          jak "wątq", "kierunq" i tym podobne. Teraz zrozumiałaś?
          Takie bezmyślne kaleczenie pisowni jest drażniące i sprawia, że tekst staje
          się mało czytelny. Czytając nie sposób uniknąć skojarzenia, ze pisząca w taki
          sposób osoba jest mało rozgarnięta i infantylna.
          Napisz w ten sposób na przykład życiorys i obserwuj reakcje czytających osób...
          • Gość: sylvcia Re: WSP Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:40
            tak, masz rację
    • aniania189 Re: WSP Łódź 27.07.16, 11:19
      Ja skończyłam pedagogike na WSP w Łodzi i jestem bardzo zadowolona. Od razu po studiach zaczelam prace w szkole jako pedegog i spokojnie radze sobie ze wszystkimi obowiazakami. Wszystkiego nauczylam sie podczas studiow plus staz w trakcie nauki. Jezeli ktos nie chce sie uczyc to nigdzie sie nie nauczy, ja chcialam i teraz moge spokojnie polecic te studia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka