Dodaj do ulubionych

SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:21
O RETY........
Obserwuj wątek
    • Gość: Student??? Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:36
      Piszcie jakie mieliście wyniki i na co zdajecie. Ja zdaję na sns, miałem 76 i 64.
      • Gość: Maniek Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 16:56
        CEW Historia część podstawowa: 40.000
        część rozszerzona: 30.000

Uczyłem się 20 dni przed cewem. Ostatnie 5 lat spędziłem za granicą(w belgi)
        gdzie nie miałem histori polski, a historia powszechan była na poziomie niższym
        jak w podstawówce.
        Jestem z siebie dumny :D.
    • Gość: Martishia Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:07
      Podstawowy 74%, rozszerzony 88%.
      Chciałam nadmienić,że brak publicznie wywieszonej listy z wynikami stoi w sprzeczności z
      postanowieniami Ustawy o szkolnictwie wyższym.A zwyczajnie mówiąc, brak listy sprawia ,że wynik nic
      nikomu nie mówi.
      • Gość: iga Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:14
        Niestety Martishia, myśle ze to działanie trochę celowe, ze względu na stopień
        trudności CEW-ów (przypominam np. o WOS-ie), które miały być porównywalne z
        nową maturą. Więc lepiej żeby wszyscy razem nie zobaczyli, bo a nuż przyjdzie
        im do głowy jakiś proteścik. Niestety!!
        • Gość: Martishia Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:36
          Niestety podzielam Twój pogląd.Tyle,że to odrobinę niezgodne z prawem.Niestety,taki kraj.
          • Gość: Ender Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:49

Ja mam 67 na 62. BYE ,BYE nauki polityczne.
    • Gość: iga Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:09
      Magg. co znaczy O RETY!! u ciebie, bo u mnie 67/56 niestety.!!!
      • Gość: magg Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:16
        70/56, troszke lepiej od Ciebie ale nie wiem w ogole jak to jest - chyba nie
        mam co marzyc o politologii, zdaje tez na stosunki ale
        z wosu mam 63/75 a z ang tragedia 82/52
        Czy ktos mnie pocieszy?

To naprawde beznadzieje ze nie ma tych list z wynikami bo teraz bede drżeć
        przez nie wiadomo ile czasu, a tak to bym przynajmniej porównała z innymi...:((
      • Gość: hist-oryk Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.chello.pl 01.07.05, 17:22
        50 i 54:(
    • rosquito Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII 01.07.05, 17:33
      57 podst. i 46 rozsz.

Tragedia. :-((((((((((((((((
    • Gość: tuin Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.pl 01.07.05, 18:03
      jest jakas ogolna lista z wynikami?
      • Gość: magg Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:24
        właśnie w tym rzecz że

NIE MA
        • Gość: nieznawca Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.chello.pl 01.07.05, 18:50
          A nie wiecie może od ilu pkt przyjmowali rok temu na historię UW??
          • greta_garbo Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII 01.07.05, 19:05
            rok temu były inne zasady
            www.historia.uw.edu.pl/kandydaci/index.php?tekst=7
            z tego wynika, że 300 pierwszych osób na liście-sądzę, że to sporo, tam chyba
            nie masz aż tak wielu chętnych:)
    • Gość: kij w ryj Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.chello.pl 01.07.05, 19:18
      Witam!
      Na razie, jak obserwuję, jestem jednym z lepszych bo mam 78 pod. i 78 roz., ale
      jak ktoś ryje już od 2 lat i co roku brakuje mu 2 pkt na prawo dzienne to i tak
      w dupe mozna se wsadzić taki wynik. A co do Wosu(pod. 74 roz. 68) to nie wiem
      kto w pizdu układał te testy. Podejżewam(tak to się pisze?), że większość
      maturzystów by nie zdała takiego egzaminu. Najbardziej mi się podobał kwiatek:
      pyt. kto wprowadził "agnostycyzm" do filozofii. Ku.. mać, przecież ja jestem
      już po II roku filozofii i myślałem, że się obsram przy tym pytaniu. Jakby ktoś
      szukał to T. Huxley(patrz: drobny druczek we W. Tatarkiewiczu).
      Pozdrawiam wszystkich.

ps. na szczęście po głębokiej weryfikacji odpowiedziałem poprawnie na owo
      pytanie, ale wydaje mi się, że nikt kto nie jest na fil nie umiałby
      odpowiedzieć, chyba że miał szczęscie kiedyś to gdzieś widzieć(tak jak ma się
      szczęście, że spadnie na Ciebie fortepian), albo po prostu strzelał.
      • Gość: Ewa Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:40
        Podejrzewam. Po j zawsze pisze się rz. Pozdrawiam.
        • Gość: wściekła i brudna Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:02
          62 i 44 ;/ bye bye dziennikarstwooooooooooooooooo ;(
          • Gość: essa Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:12
            O rany, wygląda na to, że wypadł jeszcze gorzej niż osławiony WOS.
            Ja mam 65/55, cieniutko.
            • Gość: a. Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:36
              46/60.k**wa.
              • Gość: wściekła i brudna Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:05
                KU.. MAĆ
    • Gość: Ender Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:12

Wogóle to nie było do konca w porządku-najpierw całe miesiące w niepewności,
      potem w marcu łaskawie nam podali zasady przyjmowania na poszczególne kierunki
      i pewnie jeszcze mają poczucie dobrze spełnionego obowiązku. Jak ja k****
      miałem się do tego "dobrze" przygotować skoro CEW z histy miałem 6 dni po koncu
      sesji?
      • very_martini Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII 06.07.05, 15:09
        Toż to rozbój w biały dzień!!! Chamstwo! Ze względu na osoby, które już
        studiują, rekrutacja powinna odbywać się pod koniec sierpnia, ale na tyle
        wczesnie, żeby zdążyć przed sesją poprawkową! Co za draństwo, na pewno ktoś
        przez tydzień kombinował, kiedy by zrobić egzamin, żeby Ci jak najbardziej dosr...
        Jeśli wiedziałeś, że chcesz zdawać na kierunek, na którym będzie historia (a to
        było wiadomo od dawna, bo na przykład na prawie historia jest, od lat była była
        i pewnie jeszcze długo będzie), to trzeba było od września siedziec i wkuwać,
        jesli coś dobrze umiesz i masz coś między uszami, to jaka by nie była forma
        egzaminu, bazując na wiedzy coś wymyślisz.

16%VOL
        22%VAT

--
        takie tam... forum homeopatia
    • Gość: roy Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:48
      A ja mam 44 i 22. Może to was pociszy... No ale uczyłam się tylko i wyłącznie w
      noc poprzedzającą egzamin, do tego właśnie wróciłam z koncertu... Ale co tam,
      nie będę się przejmować głupim egzaminem
      • Gość: jok Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.krakow.sint.pl 06.07.05, 11:26
        Cześć ja mam 80 i 58 :(
        • Gość: wojo Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:45
          dałeś dupy koleś, dałeś dupy. Jak każdy zresztą :(((((((((((((((((((
        • Gość: Student??? Re: SĄ WYNIKI CEW Z HISTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:42
          No i jestes niezadowolony z 80 i 58? To nie jest na pewno rewelacja, ale dobry
          wynik. Wystarczy przejrzec chocby ten watek, nie znalazlem tu chyba jeszcze
          osoby ktora mialaby z obu czesci powyzej 80. Masz tak wynik jak wiekszosc, ja
          zreszta tez mam podobny (troszeczke lepszy :P)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka