Dodaj do ulubionych

WYDZIAL AKTORSKI NA UW

IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.05, 16:04
chcialabym sie dowiedziec jak naprawde wygladaja egzaminuy na studia we
roclawiu czy jest rzezywiscie tak ciezko czy jeszcze gorzej ??? podzielcie
sie wrazeniami prosze ...
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiarzyna87 Re: WYDZIAL AKTORSKI NA UW IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.05, 21:45
      halo halo
      • Gość: Aga Re: WYDZIAL AKTORSKI NA UW IP: 193.0.117.* 07.07.05, 10:35
        Na UW nie ma wydziału aktorskiego. Chodziło ci o Akademię Teatralną? To trochę
        co innego.
        A egzaminy tam są rzeczywiście cięzkie, trzy etapy, masa chętnych, z założenia
        brak obiektywizmu komisji (talent jest trudno mierzalny). Ale znam parę osób,
        którym się udało (i są wśród nich takie, których nigdy nie podejrzewałam, że
        się dostaną).
        • Gość: kasia 19 Re: WYDZIAL AKTORSKI NA UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:42
          może nieżle zapłacili???
          • Gość: Aga Re: WYDZIAL AKTORSKI NA UW IP: 193.0.117.* 07.07.05, 10:53
            Raczej mieli dobry dzień albo podpasowali komisji, bo dawno nie było takiego
            typu urody, jaki sobą reprezentowali, albo po prostu ja ich nie doceniałam;)
            • Gość: ewa Re: WYDZIAL AKTORSKI NA UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:25
              Znałam dwóch chłopaków,którzy to kończyli. Códowni ludzie. Ekspresyjni no
              super. Jeden gra w poznaniu a drugi pracuje w domu kultury.Mówili, że na
              studiach jest nieźle. I na roku był z nimi ktos starszy więc>? Myśle, że jeśli
              nie spróbujesz to będziesz żałować. Nie pytaj na forum bo porównania bywają
              różne. Po prostu podejdź do tych egzaminów.
              • Gość: kasiarzyna87 Re: WYDZIAL AKTORSKI NA UW IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.07.05, 15:12
                dzieki buzka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka