Gość: kasiarzyna87 IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.05, 16:04 chcialabym sie dowiedziec jak naprawde wygladaja egzaminuy na studia we roclawiu czy jest rzezywiscie tak ciezko czy jeszcze gorzej ??? podzielcie sie wrazeniami prosze ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiarzyna87 Re: WYDZIAL AKTORSKI NA UW IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.05, 21:45 halo halo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WYDZIAL AKTORSKI NA UW IP: 193.0.117.* 07.07.05, 10:35 Na UW nie ma wydziału aktorskiego. Chodziło ci o Akademię Teatralną? To trochę co innego. A egzaminy tam są rzeczywiście cięzkie, trzy etapy, masa chętnych, z założenia brak obiektywizmu komisji (talent jest trudno mierzalny). Ale znam parę osób, którym się udało (i są wśród nich takie, których nigdy nie podejrzewałam, że się dostaną). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: WYDZIAL AKTORSKI NA UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:42 może nieżle zapłacili??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WYDZIAL AKTORSKI NA UW IP: 193.0.117.* 07.07.05, 10:53 Raczej mieli dobry dzień albo podpasowali komisji, bo dawno nie było takiego typu urody, jaki sobą reprezentowali, albo po prostu ja ich nie doceniałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: WYDZIAL AKTORSKI NA UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:25 Znałam dwóch chłopaków,którzy to kończyli. Códowni ludzie. Ekspresyjni no super. Jeden gra w poznaniu a drugi pracuje w domu kultury.Mówili, że na studiach jest nieźle. I na roku był z nimi ktos starszy więc>? Myśle, że jeśli nie spróbujesz to będziesz żałować. Nie pytaj na forum bo porównania bywają różne. Po prostu podejdź do tych egzaminów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarzyna87 Re: WYDZIAL AKTORSKI NA UW IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.07.05, 15:12 dzieki buzka Odpowiedz Link Zgłoś