margheritas 12.11.06, 11:03 Witam! Szukamy jakiegoś fajnego miejsca na wesele w Częstochowie na maj albo czerwiec,nie wiemy jeszcze ile dokładnie będzie gości ale ok.80.Co polecacie?z góry dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kumpelek25 Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! 12.11.06, 11:43 Mogę Ci polecić fajny samochód do ślubu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:59 Witam wiesz co Sala Weselna Beata wesele z klasą tylko na 80 osób to za mało tam jest sala z tego co wiem to na około 200 my mielismy tam wesele na 170 osob wszystko bylo super wedlugo mnie najlepsza sala weselna w Czwie a bylem szukalem innych ale Beata super Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryśka Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:11 ASTORIa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5 Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:20 agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 13:47 zapraszam na strony częstochowskiego serwisu weselnego www.naszewesele.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 12.11.06, 15:43 zdecydowanie polecam garcje na ul. huculskiej mielismy tam wesele w lipcu jestesmy b.zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 16:23 polecam sale w czarnym lesie na samym koncu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: 80.54.168.* 15.11.06, 09:54 sala w Czarnym Lesie " na końcu" nazywa się DAGA :) Odpowiedz Link Zgłoś
nalesniku Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! 12.11.06, 16:43 a w mieszkaniu se zrobta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tralala Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:25 A moze by tak w Studni na Jaskrowkiej?? JA tam zadoolona jestem niesamowicie z ich usług... bardzo fajna sala no i jedzonko pynia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:52 ja byłem na weselu w domu weselnym yelow na gnaszynie(skala 4 na 5 według mnie, miła ) i jeszce bikajo (lwowska) (ekskluzywny lokal i napewno wyższe ceny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim www.naszewesele.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:03 zapraszam na strony serwisu www.naszewesele.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: www.naszewesele.czest.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:02 Świetna stronka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: 80.54.169.* 14.11.06, 21:06 Jedzonko pycha na jaskrowskiej????????// Jezu przeciez tam nie było co na weselu zjeść.......... Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! 14.11.06, 19:04 Byłam na weselu w Kleopatrze na Makuszyńskiego 4 listopada. Wesele na ok. 140 osób. Tłoku nie było, bo sala przestronna. Ładna sala, bardzo profesjonalna obsługa, smaczne potrawy. Chyba też ładne otoczenie sali, ale niestety tamta sobota miała wyjątkowo obrzydliwą pogodę, więc widzieliśmy tylko fontannę przy wejściu i szybko uciekliśmy do środka, bo sypało śniegiem. Salę mogę jednak polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:07 Polecam Hotel DOLCAN na Rocha za stacją bezynową w prawo(dawne Vegas, kiedyś Pernik). Mieliśmy tam wesele w tym roku, hotel przeszedł generalny remont rok temu, jedzenie smaczne, organizacja tez bardzo dobra, tylko nie wiem czy będą mieli terminy na maj i czerwiec.... generalnie dobre sale trzeba rezerwowac co najmniej rok wczesniej... życze powodzenia w poszukiwaniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klif76 Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.realestate.net.pl 19.11.06, 15:55 polecam lokal Astoria na ul. krakowskiej przy hotelu Sonex takiego wesela nie zapomnisz do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.hcz.com.pl 15.11.06, 09:58 Polecam sale weselna Kinga - bardzo dobra obsługa, bawilismy sie super na weselichu wlasnie 80 osobowym... Sala ladna, wszystko z klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:04 Powiem tak Beata- rewelacja. Wszystko tylko nie Rick (no chyba, ze lubisz jak goscie wchodza na siebie i lubisz galarete w kazdej ilosci, a na drugi dzien zimne jedzenie, ktore pozostalo z poprzedniego dnia). Odpowiedz Link Zgłoś
takijeden81 Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! 15.11.06, 10:15 hmmm ja mam takie pytanko.czy to ma być sala na maj,czerwiec 2007 ? bo jeśli tak to fajnej nie znajdziesz bo już dawno wszystko zajęte :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:56 polecam Epsilona Na wirażowej, tanio , dobre jedzenie miła obsługa, ja byłam bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmoretto Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:55 POLECAM RESTAURACJĘ "LAGUNA" W HOTELU "SCOUT" UL. DROGOWCÓW 12! BYŁEM NIEDAWNO - PRZEDNIA ZABAWA, DOBRE JEDZENIE, MIŁA OBSŁUGA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:46 witam na forum obsłóge LAGUNY Z DROGOWCÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:14 A ja polecam Ci całkiem nową sale - restauracje DA-VINCI na Wojska Polskiego. Sama tam już zarezerwowałam na swoje wesele. POLECAM WAM. Z tego co sie zorjetowałam to mają duzo terminów wolnych bo sa dopiero 2 tygodnie otwarci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.apus-net.pl 19.11.06, 22:00 w restauracji POKER na Sabinowie albo kawałek dalej na Zdrowej dom weselny LEA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:46 Polecam BEATA wrzosowa www.weselnasala.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Domy Weselne! HelP!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:29 sala na 80 osob - kleopatra na makuszynskiego, scout kolo tesco, bonaparte na gnaszynie (tam moga miec jeszcze wolne miejsca) generalnie musicie sie sprezyc bo czasu niewiele.. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś