Gość: młoteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:32 jak w temacie, co byście w takim podaniu napisali? albo lepiej : do ludzi którzy takie coś pisali i dostali TAK -> co napisaliście?? senkju from de małntajn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MarzenaJAKmarzenie Re: drugi kierunek - podanie IP: *.man.busko.pl 15.07.05, 22:12 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: drugi kierunek - podanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:57 Po pierwsze to musisz sobie policzyć średnią jaką masz z całych studiów. Pójść tam gdzie chcesz ten drugi kierunek i zapytać dziekana od jakiej średniej przyjmują bez egzaminów :) A na podaniu tradycyjnie : Zwracam się z uprzejmą prośbą o wyrażenie zgody na rozpoczęcie (ewentualnie o przyjęcie - w zależności do którego dziekana piszesz - swojego obecnego czy tego od przyszłego kierunku) przeze mnie studiów ( jakie) na kierunku (jakim) na wydziale (jakim) na Uniwersytecie (jakim) w roku akademickim 2005/2006 akapit Jestem studentem/tką (co już studiujesz). W dotychczasowym toku swoich studiów osiągnęłam/łem średnią (jaką). I dalej jakies badziewie że ten drugi kierunek to pozwoli Ci na rozwinięcie swoich zainteresowań, pozwoli na rozwój w wybranej przez Ciebie specjalności na obecnym kierunku. kończysz uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i podpis powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoteczek Re: drugi kierunek - podanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:26 dzięki za odpowiedź, zabiorę się ochoczo jak tylko będe wiedziała, że jestem przyjęta :) Odpowiedz Link Zgłoś