Dodaj do ulubionych

drugi kierunek - podanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:32
jak w temacie, co byście w takim podaniu napisali? albo lepiej : do ludzi
którzy takie coś pisali i dostali TAK -> co napisaliście?? senkju from de małntajn
Obserwuj wątek
    • Gość: MarzenaJAKmarzenie Re: drugi kierunek - podanie IP: *.man.busko.pl 15.07.05, 22:12
      up
    • Gość: pyza Re: drugi kierunek - podanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:57
      Po pierwsze to musisz sobie policzyć średnią jaką masz z całych studiów. Pójść
      tam gdzie chcesz ten drugi kierunek i zapytać dziekana od jakiej średniej
      przyjmują bez egzaminów :) A na podaniu tradycyjnie :

Zwracam się z uprzejmą prośbą o wyrażenie zgody na rozpoczęcie (ewentualnie o
      przyjęcie - w zależności do którego dziekana piszesz - swojego obecnego czy
      tego od przyszłego kierunku) przeze mnie studiów ( jakie) na kierunku (jakim)
      na wydziale (jakim) na Uniwersytecie (jakim) w roku akademickim 2005/2006
      akapit Jestem studentem/tką (co już studiujesz). W dotychczasowym toku swoich
      studiów osiągnęłam/łem średnią (jaką). I dalej jakies badziewie że ten drugi
      kierunek to pozwoli Ci na rozwinięcie swoich zainteresowań, pozwoli na rozwój w
      wybranej przez Ciebie specjalności na obecnym kierunku.

kończysz
      uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby

i podpis

powodzenia
      • Gość: młoteczek Re: drugi kierunek - podanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:26
        dzięki za odpowiedź, zabiorę się ochoczo jak tylko będe wiedziała, że jestem
        przyjęta :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka