Dodaj do ulubionych

No i stało się

IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.06.01, 22:43
Właśnie Gliwice nas przegoniły.
Koniec hegemonii Jelonki wśród forum miejskich.
Co się dzieje? Od paru dni u nas totalny zastój.
Po odejściu emila wszystko się jakoś rozleciało.
Szkoda.
Obserwuj wątek
    • margott Re: No i stało się 02.06.01, 00:48
      Jeszcze nie wszystko stracone. Czesto przeglądam forum, chociaz zwykle biernie,
      ale w tej sytuacji lokalny patriotyzm zmusił mnie do działania. Pozdrawiam
      wszystkich forumowiczów i całą Jelonkę. Przy okazji - jedno z najwczesniejszych
      wspomnień z mojego dzieciństwa to ostatni tramwaj przejeżdżający pod moim
      domem.Pamiętam tez, że ostatniego dnia można było jeździc za darmo.
      • Gość: maurycy Re: No i stało się IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 10:18
        Właśnie je ścigam.
    • Gość: koras Re: No i stało się IP: *.focal-chi.corecomm.net 02.06.01, 06:06
      Nic sie nie stalo panowie.Damy rade niewiem jak wy ale ja lubialem jak Jelonka
      przodowala.Tak ze do
      roboty .
      PS.Co znaczy ze emil odszedl,chyba wroci no nie?
      • Gość: SoSoS Re: No i stało się IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.06.01, 13:03
        Przydalby sie jakis mentor, ktos w rodzaju GURU Jeleniej Gory (tylko prosze:
        bez zadnych sekt itp.)
        Niedlugo wakacje a wiec pora, aby moc wyrobic sobie bezpieczna przewage nad
        innymi osrodkami miejskimi (ew. regionalnymi tyz).
      • Gość: bondido Re: No i stało się IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.06.01, 14:30
        Gość portalu: koras napisał(a):
        > PS.Co znaczy ze emil odszedl,chyba wroci no nie?
        Miałem na myśli, że kiedyś codziennie coś pisał (na ogół ciekawie :) ), a
        ostatnio tylko przelotnie się pojawia. Ciekawe czy ma to związek ze zmianą jego
        domeny? W końcu to on pełnił tu rolę Guru-podobną.
        Goodey też się coś nie odzywa a SoSoS zdecydowanie zmniejszył aktywność - na
        szczęście przywołany do porządku poprawia się :)

• Gość: ballest Re: No i stało się IP: 62.67.0.* 02.06.01, 22:37
          jest to ten Emil co o historii zielonego pojecia nie ma, ale udaje!!!
          Wejdzcie na Olesnice to zobaczycie co za BZDURY Emil pisze.
          Ja uwazam ze jak cos nie wiem to milcze , bo milczenie jest zlotem.
          Emil zmadrzal i milczy.Kropka, toczka , punkt
          • Gość: bondido Re: No i stało się IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.06.01, 23:08
            A czy Ty, drogi ballest, nie wystąpiłeś przypadkiem na Oleśnicy jako Pan
            Czesław?
            Patrzę tak w te domeny, patrzę, i coś mi się układa dziwnego :)
            Myślę, że Emil po prostu poczuł się upoważniony do obrony polskich korzeni
            Dolnego Śląska. Nie będę się może wypowiadał na temat sołtysów z XIII wieku (bo
            żadne mam na ten temat pojęcie), ale przyznasz chyba, że kwestia jest dosyć
            drażliwa dla obu 'stron'.
            Swoją drogą - temat godzien bliższego zainteresowania.
            A nawiązując do innego postu z Oleśnicy (domena znajoma i ton podobny), to
            powiem Ci, że jestem wieśniakiem z Białorusi i wcale się tego nie wstydzę.
            Mieszkam w Jeleniej i chcę tu mieszkać, bo bardzo mi się tu podoba i czuję się
            tu u siebie niezależnie od tego jaki sołtys moje miasto zakładał.

Żeby nie było:
            na nikogo się nie obrażam i nic nikomu nie zarzucam
            pełen luz :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka