Gość: bondido IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.06.01, 22:43 Właśnie Gliwice nas przegoniły. Koniec hegemonii Jelonki wśród forum miejskich. Co się dzieje? Od paru dni u nas totalny zastój. Po odejściu emila wszystko się jakoś rozleciało. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margott Re: No i stało się 02.06.01, 00:48 Jeszcze nie wszystko stracone. Czesto przeglądam forum, chociaz zwykle biernie, ale w tej sytuacji lokalny patriotyzm zmusił mnie do działania. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i całą Jelonkę. Przy okazji - jedno z najwczesniejszych wspomnień z mojego dzieciństwa to ostatni tramwaj przejeżdżający pod moim domem.Pamiętam tez, że ostatniego dnia można było jeździc za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: No i stało się IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 10:18 Właśnie je ścigam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koras Re: No i stało się IP: *.focal-chi.corecomm.net 02.06.01, 06:06 Nic sie nie stalo panowie.Damy rade niewiem jak wy ale ja lubialem jak Jelonka przodowala.Tak ze do roboty . PS.Co znaczy ze emil odszedl,chyba wroci no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: No i stało się IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.06.01, 13:03 Przydalby sie jakis mentor, ktos w rodzaju GURU Jeleniej Gory (tylko prosze: bez zadnych sekt itp.) Niedlugo wakacje a wiec pora, aby moc wyrobic sobie bezpieczna przewage nad innymi osrodkami miejskimi (ew. regionalnymi tyz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bondido Re: No i stało się IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.06.01, 14:30 Gość portalu: koras napisał(a): > PS.Co znaczy ze emil odszedl,chyba wroci no nie? Miałem na myśli, że kiedyś codziennie coś pisał (na ogół ciekawie :) ), a ostatnio tylko przelotnie się pojawia. Ciekawe czy ma to związek ze zmianą jego domeny? W końcu to on pełnił tu rolę Guru-podobną. Goodey też się coś nie odzywa a SoSoS zdecydowanie zmniejszył aktywność - na szczęście przywołany do porządku poprawia się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: No i stało się IP: 62.67.0.* 02.06.01, 22:37 jest to ten Emil co o historii zielonego pojecia nie ma, ale udaje!!! Wejdzcie na Olesnice to zobaczycie co za BZDURY Emil pisze. Ja uwazam ze jak cos nie wiem to milcze , bo milczenie jest zlotem. Emil zmadrzal i milczy.Kropka, toczka , punkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bondido Re: No i stało się IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.06.01, 23:08 A czy Ty, drogi ballest, nie wystąpiłeś przypadkiem na Oleśnicy jako Pan Czesław? Patrzę tak w te domeny, patrzę, i coś mi się układa dziwnego :) Myślę, że Emil po prostu poczuł się upoważniony do obrony polskich korzeni Dolnego Śląska. Nie będę się może wypowiadał na temat sołtysów z XIII wieku (bo żadne mam na ten temat pojęcie), ale przyznasz chyba, że kwestia jest dosyć drażliwa dla obu 'stron'. Swoją drogą - temat godzien bliższego zainteresowania. A nawiązując do innego postu z Oleśnicy (domena znajoma i ton podobny), to powiem Ci, że jestem wieśniakiem z Białorusi i wcale się tego nie wstydzę. Mieszkam w Jeleniej i chcę tu mieszkać, bo bardzo mi się tu podoba i czuję się tu u siebie niezależnie od tego jaki sołtys moje miasto zakładał. Żeby nie było: na nikogo się nie obrażam i nic nikomu nie zarzucam pełen luz :))) Odpowiedz Link Zgłoś