ewaac 14.07.05, 16:50 Czy ktoś już zna liczbę punktów potrzebnych,aby dostać się na Politechnikę Wrocławską? Może ktoś wie kiedy będą wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewaac Re: politechnika wrocławska 14.07.05, 17:13 Nikt nic nie wie? Może wiecie kiedy będą wyniki w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
droga2 Re: politechnika wrocławska 14.07.05, 17:16 a moze tak jakis wydział, kierunek co sie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaac Re: politechnika wrocławska 14.07.05, 22:38 Chodzi mi o wydział elektroniki kierunek elektronika i telekomunikacja. Jaki jest limit punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: politechnika wrocławska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:57 No właśnie czy wie ktoś kiedy będą wyniki i czy będzie można je znaleźc w internecie ? Interesuje mnie głównie informatyka na wydziale elektroniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak Re: politechnika wrocławska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:47 juz dzisiaj udzielano informacji telefonicznie jutro maja byc wyniki wywieszone (byc moze takze w necie) zadzwoncie do dziekantow- w mojej szkole juz swietuja ci, co skladali na IZ:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaac Re: politechnika wrocławska 14.07.05, 22:39 Czy możesz podać limit punktów? Odpowiedz Link Zgłoś