anetaaaa1 20.07.05, 13:23 czy ktos moze powiedziec jak to jest na studiach zaocznych? jak je pogodzic z praca i jeszcze zabawa?? czy jest na nia czas?? piszcie zwlaszcza studenci zaoczni!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anetak Re: studia ZAOCZNE a ZABAWA!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:57 Ja właśnie zakończyłam ostatni rok licencjata.Wszystko zalezy od ludzi. U mnie byli tacy co zakuwali, oraz tacy co olewali i przychodzili tylko na sesje. A najciekawsze jest to że przeważnie ci co olewali i trafiali na testach na chybył trafił potrafili zaliczyć lepiej , albo co bardziej przykre wogóle zaliczyć. Nie ma na to reguły. Studia takze są różne i wymogi też , jest to sprawa indywidualna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: studia ZAOCZNE a ZABAWA!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:42 mój znajomy studiuje zaocznie i wcale mu to nie przeszkadza w zabawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetaaaa1 Re: studia ZAOCZNE a ZABAWA!!!!!!! IP: 80.51.226.* 21.07.05, 13:03 no to spoko tylko w tej zabawie moga przeszkadzac nie tyle same studia co praca?? duzo tez pewnie od niej zalezy?? jak myslicie?? moze macie jakies pomysly gdzie mozna pracowac zeby jakos dac sobie z tym wszystkim rade?? bo szczerze mowiac troche mnie to wszystko przeraza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: studia ZAOCZNE a ZABAWA!!!!!!! IP: *.mdz.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:54 up Odpowiedz Link Zgłoś