23.07.05, 14:30
Witam wszystkich studentow KUL-u. Jesli wiecie cos o akademikach na naszej
wspanialej uczelni np. jakie tam panuja warunki itp. to piszcie.Z gory dzieki
za wszystkie info.
Obserwuj wątek
    • gingersowna Re: Akademik 23.07.05, 22:03
      Ja słyszałam tylko o tym, który prowadzą siostry zakonne, że trzeba wchodzić oknami, bo po 22 już nie wpuszczają:]
      • knowly Re: Akademik 25.07.05, 16:33
        O właśnie to jest dobry teamcik!!! Ja również słyszałam że akademik jest
        podzielony na zenski i meski, a poza tym do 23 trzeba wrocic.
        • tearjearker Re: Akademik 26.07.05, 08:42
          :)))))))) no bomba... to ja juz na pewno szukam mieszkania,bo jak tu rozwijać
          życie studenckie do 23.00?! :)
          • knowly Re: Akademik 26.07.05, 23:16
            ja chyba tez;)
            • knowly Re: Akademik 02.08.05, 14:38
              Dla zainteresowanych dodam ze akademiki KULu łaczą sie z pomoca socjalna wiec
              najwieksze szanse maja ludzie z małymi dochodami...A akademiki czysto
              komercyjne (te na Miasteczku)sa podobno drogie i juz zajete. Zatem zdecydowalam
              sie na wynajecie pokoju w mieszkaniu. A wy? Wiecie juz gdzie bedziecie
              mieszkać?:)

Pozdrawiam!!!
              • gingersowna Re: Akademik 05.08.05, 12:16
                Ja jeszcze nie wiem....pewnie jakis pokojcyna. Moze byc nawet ciasny =]
        • justyszda Re: Akademik 29.08.05, 15:00
          knowly napisała:

> O właśnie to jest dobry teamcik!!! Ja również słyszałam że akademik jest
          > podzielony na zenski i meski, a poza tym do 23 trzeba wrocic.

Nie do 23, tylko do 24, a jeśli się zagada, to i w nocy wpuszczą, nie
          przesadzajcie, coś za coś....
          • kasia_chelm Re: Akademik 29.08.05, 15:55
            no właśnie nie przesadzajcie....akademik prowadzą siostry..żadnych pieniędzy za
            to nie dostają i robią to bezinteresownie,nic wiec dziwnego ze chcą w nocy
            pospać a nie czekamć kiedy wrócimy.Jeśli ktos wróci później tozapisuje sie do
            zeszytu i siostra na niego czeka...a tak ogólnie to warunki są naprawdę bardzo
            dobre...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka