elmoro9 23.07.05, 14:30 Witam wszystkich studentow KUL-u. Jesli wiecie cos o akademikach na naszej wspanialej uczelni np. jakie tam panuja warunki itp. to piszcie.Z gory dzieki za wszystkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gingersowna Re: Akademik 23.07.05, 22:03 Ja słyszałam tylko o tym, który prowadzą siostry zakonne, że trzeba wchodzić oknami, bo po 22 już nie wpuszczają:] Odpowiedz Link Zgłoś
knowly Re: Akademik 25.07.05, 16:33 O właśnie to jest dobry teamcik!!! Ja również słyszałam że akademik jest podzielony na zenski i meski, a poza tym do 23 trzeba wrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
tearjearker Re: Akademik 26.07.05, 08:42 :)))))))) no bomba... to ja juz na pewno szukam mieszkania,bo jak tu rozwijać życie studenckie do 23.00?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
knowly Re: Akademik 02.08.05, 14:38 Dla zainteresowanych dodam ze akademiki KULu łaczą sie z pomoca socjalna wiec najwieksze szanse maja ludzie z małymi dochodami...A akademiki czysto komercyjne (te na Miasteczku)sa podobno drogie i juz zajete. Zatem zdecydowalam sie na wynajecie pokoju w mieszkaniu. A wy? Wiecie juz gdzie bedziecie mieszkać?:) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Akademik 05.08.05, 12:16 Ja jeszcze nie wiem....pewnie jakis pokojcyna. Moze byc nawet ciasny =] Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: Akademik 29.08.05, 15:00 knowly napisała: > O właśnie to jest dobry teamcik!!! Ja również słyszałam że akademik jest > podzielony na zenski i meski, a poza tym do 23 trzeba wrocic. Nie do 23, tylko do 24, a jeśli się zagada, to i w nocy wpuszczą, nie przesadzajcie, coś za coś.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_chelm Re: Akademik 29.08.05, 15:55 no właśnie nie przesadzajcie....akademik prowadzą siostry..żadnych pieniędzy za to nie dostają i robią to bezinteresownie,nic wiec dziwnego ze chcą w nocy pospać a nie czekamć kiedy wrócimy.Jeśli ktos wróci później tozapisuje sie do zeszytu i siostra na niego czeka...a tak ogólnie to warunki są naprawdę bardzo dobre... Odpowiedz Link Zgłoś