Dodaj do ulubionych

FIZJOTERAPIA NA ŚLAMIE!!!

27.07.05, 23:25
Obserwuj wątek
    • elvis1986 Re: FIZJOTERAPIA NA ŚLAMIE!!! 27.07.05, 23:27
      Chciałbym się dowiedzieć czy ślam lub też inne uczelnie medyczne w Polsce na
      kierunku fizjoterapia mają w programie zajęcia w prosektorium. To prawda czy
      tylko studencki mit? Dziękuje z góry za odpowiedzi!
      • Gość: ewa Re: FIZJOTERAPIA NA ŚLAMIE!!! IP: *.net-serwis.pl 30.07.05, 19:00
        Pewnie że tak, ale pierwszy rok tylko. W końcu jest to kierunek medyczny.
        • elvis1986 Re: FIZJOTERAPIA NA ŚLAMIE!!! 30.07.05, 22:43
          Kierunkiem medycznym jest również fizjoterapia na awfie a podejrzewam, że tam
          raczej nie ma zajęć w prosektorium. Tak czy inaczej dzięki wielkie za odpowiedź.
          Jeżeli jesteś studentką na fizjo to bardzo bym Cię prosił o więcej informacji na
          ten temat. Czy należy się wcześniej jakoś przygotować, czy tak jak na medycynie
          pytanko zaczyna się od pierwszych zajęć, jak wyglądają zajęcia, itp. Pozdrawiam.
          PS. Czekam na więcej opinii i wrażeń ze studiowania tego kierunku.
          • Gość: wielbłąd Re: FIZJOTERAPIA NA ŚLAMIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 11:24
            Ja studiuje na CMUJ i rzeczywiście jest tak że na pierwsze ćwiczenia z anatomii
            trzeba być przygotowanym, ale jak wracam pamięciom do tego dnia to nikt z roku
            nie pofatygował się wczesniej do Katedry żeby sprawdzić tematy ćwiczeń.
            • feanor18 Re: FIZJOTERAPIA NA ŚLAMIE!!! 31.07.05, 12:40
              tak. na ślamie fizjoterapia ma zajęcia w prosektorium...
              • elvis1986 Re: FIZJOTERAPIA NA ŚLAMIE!!! 31.07.05, 13:21
                Dzięki za wszystkie odpowiedzi! Jeżeli macie jakiekolwiek informacje na temat
                zajęć na fizjoterapii to proszę piszcie. Jestem ciekaw jak to wygląda i w
                zasadzie każda informacja będzie dla mnie pomocna. Pozdro!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka