Dodaj do ulubionych

CO WY????POSZALELIŚCIE Z TYM WF-em?!?!?!?!?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:52
j.w. cały czas te same tematy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: CO WY????POSZALELIŚCIE Z TYM WF-em?!?!?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:11
      Jeżeli chodzi o wf na AWFie (TiR) i moje problemy z kolanem to akurat
      baaaaardzo ważne pytanie!!!
      • facecja Re: CO WY????POSZALELIŚCIE Z TYM WF-em?!?!?!?!?! 05.08.05, 17:18
        przyjęli Cię na AWF mimo kłopotów z kolanem? to bardzo interesujące, znieśli
        test sprawnościowy? nie wymagali zaświadczenia od lekarza? poza
        przedmioty "ruchowe" to chyba z 1/3 zajęć nawet na takiej turystyce. no ale
        rózne AWFy są w Polsce...
        • Gość: don kamillo Re: CO WY????POSZALELIŚCIE Z TYM WF-em?!?!?!?!?! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:22
          zgadzam sie z Iksikiem. Wszystkie watki to sa z WFem. Jakby bylo to
          najawzniejsze. Co was tam obchodzi jakis tam wf. Kazdy sie pyta o jakies
          glupoty np jak to wyglada itd.
        • Gość: k Re: CO WY????POSZALELIŚCIE Z TYM WF-em?!?!?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:13
          Test sprawnościowy na TiR to przepłynięcie 50m w mniej niż1min20s,to akurat
          było możliwe w moim przypadku.A na TiR jest 45 min normalnego wfu w tygodniu i
          pływalnia!W drugim semestrze jest nawet pingpong,a potem taniec!To nie jest
          wychowanie fizyczne,że ma się niewiadomo ile sportu!
          • facecja Re: CO WY????POSZALELIŚCIE Z TYM WF-em?!?!?!?!?! 06.08.05, 12:17
            >To nie jest
            > wychowanie fizyczne,że ma się niewiadomo ile sportu!

jak juz napisałam - różne są AWFy w Polsce
            • Gość: k Re: CO WY????POSZALELIŚCIE Z TYM WF-em?!?!?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:55
              No w sumie to mogę się z tobą zgodzić,akurat AWF w Krakowie jest na ostatnim
              miejscu w rankingu AWFów w Polsce...
              • Gość: iksik Re: CO WY????POSZALELIŚCIE Z TYM WF-em?!?!?!?!?! IP: *.zeork.com.pl 06.08.05, 13:33
                no ale jeśli kotoś wybiera sie na awf czy TiR to powinien być przygotowany na
                wiecej sportu. przecież na TiR są różne obozy letnie i zimowe (zwykle
                żeglarstwo i narty), które są do zaliczenia. wiec nie wiem jak to zrobisz z
                twoim kolanem
                • Gość: k Re: CO WY????POSZALELIŚCIE Z TYM WF-em?!?!?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:14
                  Ja mam zabieg rekonstrukcji więzadla pod koniec sierpnia i 3 miesiące trwa całe leczenie,więc tylko przez tyle czasu nie bedę mogła ćwiczyć!Przecierz sportowcy też mają kontuzje i jakoś powracają do uprawiania sportu!Jeżeli chodzi o mnie to dużo uprawiam sportu i baaardzo to lubię(no i dlatego zdarzyła mi się kontuzja)!!!To nie jest tak że nie jestem przygotowana do zajęć sportowych!!!Wcale się od tego nie wymiguję!Myślałam ,że uda mi się wyleczyć nogę przez wakacje,ale tak jest z naszą służbą zdrowia,ąe lekarz sobie wyjechał na urlop i mój zabieg przesunął na koniec sierpnia!!!A jeżeli chodzi o obozy to są 2 w ciągu studiów.Moja koleżanka była:opalnie,zwiedznie itp....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka