Gość: mał IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 18.08.05, 20:45 czy ktos wybiera sie na studium medyczne w Lublinie, lub już tam się uczy? jak jest i czego sie spodziewać? (kierunek masażysta) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiek Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:57 Hejka:)Ja sie wybieram do Zawodowego Studium Medycznego ale na kierunek farmacja:)Modle sie aby mnie tam przyjeli bo to w sumie ostatnia deska ratunku bo na studia sie nie dostałam:(buuu A kiedy mają byc wyniki rekrutacji???26 sierpnia czy wczesniej???pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mał Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 19.08.05, 20:18 wyniki rekrutacji są 26 sierpnia chyba o 10 trzeba być osobiśćie. nie wiesz jak tam jest? jak z nauka? słyszałam, że niezłe zakuwanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:49 Nio ja tez tak słyszałam ze dużo trzeba się uczyć ale dla mnie lepsze to niż nic!Nie dostałam sie w tym roku na studia państwowe i chce gdzieś roczek przebidować a przy okazji tam bedzie sporo chemii więc może sie troche poducze bo za rok maturke poprawiam:)Widze ze ty tez wybrałaś najbardziej oblegany kierunek:)Jak składałam papiery to babka mi powiedziała ze farmacja i masaż to mają istne oblężenie dlatego boje sie ze sie nie dostanę:/A ile masz punktów z przedmiotów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mał Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 21.08.05, 17:38 u mnie oceniaja biologie, fizyke i WOS: mam 5 4 5 za mature 10pkt (chyba) słyszałam, że farmacja i masaż to najbardziej popularne kierunki, z tego co wiem to jeszcze sporo przed zakonczeniem rekrutacji bylo juz 170 osób na moj kierunek, z czego przyjma 30 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:25 Ojejejjee to ja juz sie boje jak tam, u mnie na farmacji!Z tego co mi baba mówiła to na farmacje przyjmą 40 osób!!!Ale nie wiem ile było kandydatów!U mnie punktują wos biologie i chemie:/ mam 5 4 3!!0 pkt świadectwo maturalne no i jak ktos bedzie miał tyle pkt co ja to jeszcze angielski licza to mam 5!Jeju w tym studium moja ostatnia nadzieja:((((Teraz zaluje ze nie zlozylam na mniej oblegany kierunek np na elektrokardiolog czy cus:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terapeutka:) Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.range86-135.btcentralplus.com 22.08.05, 00:20 Witam...tak natknelam sie na ten wątek, i napisze 2 zdania na temat tej szkoly...bo jestem tegoroczną absolwentką.Szkola dosc sympatyczna...i niezgadzam sie z opinia ze jest tam trudno!!!owszem czasem na niektorych kierunkach i przedmiotach jest wymagana wiedza i odpowiedni stosunek do przedniotu,,ale wkoncu to medyczna szkola i troszke trzeba sie przylozyc! a i tak uwazam ze za malo wymagają...ale zaznaczam ze to moje zdanie! sporo leniuchow w tej szkole co potrwierdza regole ze wiekszosc poszla tam aby sie gdzies uchowac przez rok, dwa:)milo spominam ten czas w tej szkole,,,a szczegolnie wazna rzecza sa praktyki!!!! Darmowe praktyki!! ja caly 2 rok spedzilam w szpitalac, placowkach i innych ciekawych miejscach i to bylo niesamowite doswiadczenie zawodowe! w szkole bywalam sporadycznie..serio serio! tak wiec jesli chodzi o praktyki to jest naparwde dobrze to zarganizowane!!! jeśli chodzi o kierunek masazu jak sie dobrze orientuje jest dosc ciekawy...duzo praktyk!sa czeste pokazy !farmacja...hmmm w sumie nic nie moge powiedziec bo malo slycac bylo w szkole o tych zespolach! ale sie rozpisalam..ale moze kogos to zainteresuje! jakby byly jakies pytanka to sluze pomoca...pozdrawiam i życze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mał Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 22.08.05, 09:36 wow, dzięki za słowa otuchy, bardzo mnie to ucieszyło bo bałam sie, że nie dam rady (bede studiować również zaocznie). jeśli się dostane. mam pytanie co do internatu- jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:07 No naprawde fajnie ze nam to napisałaś:)Szkoda tylko że nic nie wiesz o farmacji:(Ja sie zastanawiam czy wogóle mam szanse z tymi ocenami aby tam sie dostać:(W piatek wyniki a ja żyje w takim stresie że ehhhh szkoda słów:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terapeutka Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.range86-135.btcentralplus.com 22.08.05, 19:29 a nie ma za co..cala przyjemność po mojej stronie! apropo ocen,,,nawet jesli sie nie dostanie na wybrany kierunek..mysle ze odpowiednia rozmowa w sekretariaie i mozna sie zapisac na inny kieunek o ile kogos taka opcja interesuje!hmmm glowa do gory...powinno Byc dobrze!Jak juz sie dostaniecie to chetnie wam podpowiem pare rzeczy na dziendobry co i jak...ale narazie nie bedziey zapeszać!:) internat...hmm zazwyczaj zapelniony po brzegi..wesolo przynajmniej:)warunki jako takie...wpolne lazienki..ale odnowione wiec nie ma co narzekac naprawde:)pokoje2,3,4 osobowe..to zależy!ale raczej slyszalam wiecej pozytywnych niż neatywnych opini na ten temat! nio wiec powodzonka i naparwde nie ma sie czym przejmowac....dajcie znac jak juz bedziecie wiedzialy co i jak !!! trzymajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mał Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 23.08.05, 09:39 jeszcze mam pytanko, z jakich przedmiotow jest najgorzej? i jakie sa tam przedmioty? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terapeutka Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.range86-135.btcentralplus.com 23.08.05, 18:24 hmmm...kazdy kierunek ma inne przedmioty, wiec nie mozna uogolniac!ale anatomia, psychologia, patologia powinny byc na kazdym...jest sporo tych przedniotow..do wyboru do koloru:) Chemi nie mialam w studium,,,ale mysle ze wszytsko do nadrobienia! wazne sa podstawy i chęci!!papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:34 Ja też jeszcze zadam pytanko:)Czy trudno tam utrzymać się z chemii bo to był raczej mój słaby punkt ale ze względu na bardzo kiepskiego nauczyciela w LO:/ Opuściłam sie!Chciałabym pójść na to studium ponieważ myśle żeby tam troche wziąść sie za tą chemie i podszkolić, żeby za rok mature z niej zdać, poprawić biologie i spróbowac jeszcze raz na studia:)Myślisz ze to mozliwe czy raczej tam program jest realizowany bardzo wprzód i nie ma szans na nadrobienie zaległośći??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mał Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 25.08.05, 10:41 już jutro wyniki !!!! aaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:15 ja sie nie dostałam:( i co tu teraz robic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:36 ja tez sie nie dostałam:(((ja na farmacje a Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:26 na masaz!1lipa i co bedziesz teraz robiła dalej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 00:09 Teraz wybieram sie na Studium Chemiczne na Racławickich na kierunek technik analizy środków farmaceutycznych aby podszkolić się z chemii a w przyszłym roku pozostaje mi poprawić mature z biologii i zdac jeszzce chemie!:)Spróbuj może tam:)Z tego co wiem raczej wszystkich przyjmą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mał Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 27.08.05, 20:09 a ja sie dostałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: STUDIUM W LUBLINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:11 ja z chemi to ciekna jestem wiec raczej niebardzo ale lipa bo szkoły nie moge znalesc Odpowiedz Link Zgłoś