Dodaj do ulubionych

Akademia Morska - basen

IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:44
Nie wiem czy ktoś się orientuję, ale czy basen na AM w Gdyni jest trudny?? Bo
mnie już parę osób nastraszyło :).
Obserwuj wątek
    • Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 23.08.05, 23:56
      Oby! Nie mam zamiaru pływać z deską!
      • Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:08
        ja tam mogę z deską :P
        • Gość: sarka Re: Akademia Morska - basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:36
          oj tak basen troche trudny... ale jesli ktos jest w tym dobry to nie ma sie
          czym martwić.... :) no ale niestety to nie maly wysilek... :( ale jak
          najbardziej polecak...AM w Gdyni..:)
          • Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 27.08.05, 00:37
            Należy jeszcze sprecyzować słowo trudny :) Bo dla mnie trudne jest
            przepłynięcie 1500m :) Aczkolwiek możliwe :D
            Nie żebym się chwalił... :D a co tam, niewielu potrafi przepłynąć 60 basenów :P
            • Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 01:23
              a jak ktoś kiepsko pływa albo wogóle nie umie to chyba uczą??
              • Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 02.09.05, 12:33
                Myślę że tego nie musisz się obawiać. Od razu na głęboką wodę cię nie wrzucą,
                ale wycisk będzie i tak, ćwicz już teraz kondycję. :)
                Ja jestem ciekaw w jakim stanie siłownię mają na AM
                • Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:20
                  A wogóle na jaki kierunek się dostałeś?? :) A basen no cóż utonąć, nie utonę,
                  ale pływaniem tego tak do końca też nazwać nie mogę, a już jakieś skoki do wody
                  czy nawroty to czarna magia :P.
                  • Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 02.09.05, 19:32
                    Nawigacja - Transport morski,
                    skakać na główkę tez nigdy nie umiałem, z nawrotami też nie jest najlepiej :)
                    • Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:12
                      To się na zajęciach nie spotkamy. Ja tam idę na org. usług turystyczno
                      hotelarskich :)
                      • Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 02.09.05, 21:32
                        Nie mam zamiaru przebywać w towarzystwie samych facetów ( + 10 dziewczyn z
                        EPiF), będę się integrował z wszystkimi wydziałami :)
                        Mam nadzieję że się spotkamy.
                        Czemu na adapciak nie pojechałaś?
                        • Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:58
                          Ponieważ w pn wyrywają mi ząbka i nie mogłam tego odwołać.
                          • Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:12
                            nie chce mi się wierzyć że nikt Z AM nie wchodzi na forum
                            • Gość: Wojtas Re: Akademia Morska - basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:29
                              Siema wszystkim, cos widze ze tutaj malo postow jest. Dostalem sie na 1 rok, na
                              Nawigacje (specjalnosc Transport Morski). Powiedzcie mi skad jestescie ?? Bo ja
                              jestem spoza Trojmiasta. Zlozylem podanie o akademik, dzisiaj dostalem
                              pozytywna odpowiedz. Ceny KOSMICZNE ! 320 zl za 2-3 osobowy pokoj (jak to pan
                              powiedzial: "podstawowe warunki studenckie"), a taki lepszy kosztuje 400 zl. To
                              normalnie przechodzi ludzkie pojecie... W innych duzych miastach akademiki
                              kosztuja 200-300 zl, oczywiscie nie we wszystkich. Slyszalem ze duzo ludzi
                              wynajmuje mieszkania, bo wychodzi taniej. Moze mi ktos napsiac jakie panuja
                              warunki w tym akademiku ? Ogolnie nikogo nie znam z AM :P Ide w ciemno :)
                              Trzeba ozywic ruch na tym forum !!
                              • Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 05.09.05, 12:58
                                Ja jestem z Gdańska, także będę dojeżdżać codziennie do szkoły SKMką.
                                Wojtas i inni z AM, piszcie na gg :)
                                1976939
                                • Gość: Wojtas Re: Akademia Morska - basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:32
                                  Dolaczam sie, piszcie: 627919 :)
    • maliace Re: Akademia Morska - basen 26.09.05, 12:52
      ja tez jestem z gdanska i bede jezdzic kolejka, beka bo w czwartki bede musiala
      wstawac o 4.30 :)))
      • Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 26.09.05, 13:35
        A skąd już wiesz, o której będziesz wstawać? Jakiś plan już dorwałaś?
    • maliace Re: Akademia Morska - basen 26.09.05, 13:43
      plan zajec jest na stronie AM, tylko nie wiem jeszcze w jakiej bede grupie,
      podejrzewam ze w 1 bo to chyba zalezy od nazwiska (a ja mam na "A") wejdz sobie
      na strone akademii i tam jest cos takiego "dla studentow" przynajmniej na moim
      wydziale jest :p
      • Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 26.09.05, 13:50
        No własnie. Na twoim wydziale jest.
        Ale nastraszyłaś mnie tym wstawaniem :)
        • Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:36
          nie idę na szkolenie biblioteczne- ciekawe czy mnie zabiją :)
          • Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 26.09.05, 16:12
            Nie będziesz mogła wypozyczac książek :P
            • maliace Re: Akademia Morska - basen 26.09.05, 18:04
              i beda rozdawac chyba indeksy co? ja nie ide na to rozpoczecie w sobote :p:p
              • Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:37
                Wreszcie jakas normalna osoba, a nie na to trzeba iść i na tamto trzeba iść bo
                wypada :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka