Gość: mariposa IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:44 Nie wiem czy ktoś się orientuję, ale czy basen na AM w Gdyni jest trudny?? Bo mnie już parę osób nastraszyło :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 23.08.05, 23:56 Oby! Nie mam zamiaru pływać z deską! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:08 ja tam mogę z deską :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarka Re: Akademia Morska - basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:36 oj tak basen troche trudny... ale jesli ktos jest w tym dobry to nie ma sie czym martwić.... :) no ale niestety to nie maly wysilek... :( ale jak najbardziej polecak...AM w Gdyni..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 27.08.05, 00:37 Należy jeszcze sprecyzować słowo trudny :) Bo dla mnie trudne jest przepłynięcie 1500m :) Aczkolwiek możliwe :D Nie żebym się chwalił... :D a co tam, niewielu potrafi przepłynąć 60 basenów :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 01:23 a jak ktoś kiepsko pływa albo wogóle nie umie to chyba uczą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 02.09.05, 12:33 Myślę że tego nie musisz się obawiać. Od razu na głęboką wodę cię nie wrzucą, ale wycisk będzie i tak, ćwicz już teraz kondycję. :) Ja jestem ciekaw w jakim stanie siłownię mają na AM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:20 A wogóle na jaki kierunek się dostałeś?? :) A basen no cóż utonąć, nie utonę, ale pływaniem tego tak do końca też nazwać nie mogę, a już jakieś skoki do wody czy nawroty to czarna magia :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 02.09.05, 19:32 Nawigacja - Transport morski, skakać na główkę tez nigdy nie umiałem, z nawrotami też nie jest najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:12 To się na zajęciach nie spotkamy. Ja tam idę na org. usług turystyczno hotelarskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 02.09.05, 21:32 Nie mam zamiaru przebywać w towarzystwie samych facetów ( + 10 dziewczyn z EPiF), będę się integrował z wszystkimi wydziałami :) Mam nadzieję że się spotkamy. Czemu na adapciak nie pojechałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:58 Ponieważ w pn wyrywają mi ząbka i nie mogłam tego odwołać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:12 nie chce mi się wierzyć że nikt Z AM nie wchodzi na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Akademia Morska - basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:29 Siema wszystkim, cos widze ze tutaj malo postow jest. Dostalem sie na 1 rok, na Nawigacje (specjalnosc Transport Morski). Powiedzcie mi skad jestescie ?? Bo ja jestem spoza Trojmiasta. Zlozylem podanie o akademik, dzisiaj dostalem pozytywna odpowiedz. Ceny KOSMICZNE ! 320 zl za 2-3 osobowy pokoj (jak to pan powiedzial: "podstawowe warunki studenckie"), a taki lepszy kosztuje 400 zl. To normalnie przechodzi ludzkie pojecie... W innych duzych miastach akademiki kosztuja 200-300 zl, oczywiscie nie we wszystkich. Slyszalem ze duzo ludzi wynajmuje mieszkania, bo wychodzi taniej. Moze mi ktos napsiac jakie panuja warunki w tym akademiku ? Ogolnie nikogo nie znam z AM :P Ide w ciemno :) Trzeba ozywic ruch na tym forum !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 05.09.05, 12:58 Ja jestem z Gdańska, także będę dojeżdżać codziennie do szkoły SKMką. Wojtas i inni z AM, piszcie na gg :) 1976939 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Akademia Morska - basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:32 Dolaczam sie, piszcie: 627919 :) Odpowiedz Link Zgłoś
maliace Re: Akademia Morska - basen 26.09.05, 12:52 ja tez jestem z gdanska i bede jezdzic kolejka, beka bo w czwartki bede musiala wstawac o 4.30 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 26.09.05, 13:35 A skąd już wiesz, o której będziesz wstawać? Jakiś plan już dorwałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
maliace Re: Akademia Morska - basen 26.09.05, 13:43 plan zajec jest na stronie AM, tylko nie wiem jeszcze w jakiej bede grupie, podejrzewam ze w 1 bo to chyba zalezy od nazwiska (a ja mam na "A") wejdz sobie na strone akademii i tam jest cos takiego "dla studentow" przynajmniej na moim wydziale jest :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 26.09.05, 13:50 No własnie. Na twoim wydziale jest. Ale nastraszyłaś mnie tym wstawaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:36 nie idę na szkolenie biblioteczne- ciekawe czy mnie zabiją :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: Akademia Morska - basen IP: *.net / *.net 26.09.05, 16:12 Nie będziesz mogła wypozyczac książek :P Odpowiedz Link Zgłoś
maliace Re: Akademia Morska - basen 26.09.05, 18:04 i beda rozdawac chyba indeksy co? ja nie ide na to rozpoczecie w sobote :p:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: Akademia Morska - basen IP: *.gdi.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:37 Wreszcie jakas normalna osoba, a nie na to trzeba iść i na tamto trzeba iść bo wypada :). Odpowiedz Link Zgłoś