Gość: Misia1888 IP: *.itpp.pl 30.08.05, 08:57 Mam pytanie bo chce isc na administracje a nie wiem jaka szkole wybrac, mysle o Lazarskim albo Collegium Civitas, co radzice ? Moze jakas inna szkola ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ender Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:40 Ja na twoim miejscu wybrałbym CC, jest chyba lepszy od Łazarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwa Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:06 Nie chyba tylko na pewno.Dziewczyno, omijaj Łazarskiego póki jeszcze możesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:12 zdecydowanie cc. łazarski to dno. drogie, ładnie opakowane nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badacz Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:08 Co za głupi ludzie! Według rankingów Łazarski to 3 najlepsza uczelnia w Polsce img386.imageshack.us/img386/1957/superranking12gu.gif Poza tym uczelnie prywatne są zdecydowanie lepsze od państwowych ponieważ przygotowują do praktycznego podjęcia zawodu, unikając zbędnej teorii a absolwenci prywatnych częto dlatego wygrywają z państwowymi. Na Łazarskim poziom jest wysoki i jest to uczelnia bardziej renomowana i lepsza niż jakieś CC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badacz Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:09 9 ;) sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\/\ Re: Collegium czy Lazarski IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.08.05, 12:24 hahahahaha. co za bzdury. Lazarski do piet nie dosiega szkolom publicznym, a nawet przegrywa z innymi szkolami prywatnymi. CC nie jest tutaj wyjatkiem, bo bez watpienia lepsza to szkola od Lazarskiego. Chyba reklamy Ci pokrecily w glowie ;) pozostaje tylko wspolczuc :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Collegium czy Lazarski IP: 194.146.128.* 30.08.05, 12:26 Prywatne są lepsze, bo uczą tylko praktyki i przygotowują do zawodu... Tylko nie wiem, czy zauważyłeś, że studia to coś innego niż zawodówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggggg Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:29 A czy Kozminski nie ma przypadkiem administracji? Jest jeszcze taka szkola, nazywa sie chyba EWSPiA, ale nie wiem czy jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: many Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 18:45 Jesli chodzi o administracje to nie wiem czy najlepsze jest CC, ale jesli chodzi o filozoficzno-socjologiczny wymiar to najlepsza szkola w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Collegium czy Lazarski IP: *.acn.waw.pl 03.10.05, 19:50 CC to jedna z lepszych szkol humanistycznych niepublicznych w Warszawie. Ale daleko jej do poziomu uniwersytetow. i to jasno trzeba podkreslic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Collegium czy Lazarski IP: *.chello.pl 04.10.05, 08:23 zdecydowanie CC!!!!!! Łazarski-brak słów Juz lepiej Koźmiński :) Odpowiedz Link Zgłoś