Dodaj do ulubionych

Collegium czy Lazarski

IP: *.itpp.pl 30.08.05, 08:57
Mam pytanie bo chce isc na administracje a nie wiem jaka szkole wybrac, mysle
o Lazarskim albo Collegium Civitas, co radzice ? Moze jakas inna szkola ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ender Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:40

Ja na twoim miejscu wybrałbym CC, jest chyba lepszy od Łazarskiego.
      • Gość: złośliwa Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:06
        Nie chyba tylko na pewno.Dziewczyno, omijaj Łazarskiego póki jeszcze możesz
    • Gość: ewa Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:12
      zdecydowanie cc. łazarski to dno. drogie, ładnie opakowane nic.
      • Gość: badacz Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:08
        Co za głupi ludzie! Według rankingów Łazarski to 3 najlepsza uczelnia w Polsce
        img386.imageshack.us/img386/1957/superranking12gu.gif Poza tym uczelnie
        prywatne są zdecydowanie lepsze od państwowych ponieważ przygotowują do
        praktycznego podjęcia zawodu, unikając zbędnej teorii a absolwenci prywatnych
        częto dlatego wygrywają z państwowymi. Na Łazarskim poziom jest wysoki i jest
        to uczelnia bardziej renomowana i lepsza niż jakieś CC.
        • Gość: badacz Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:09
          9 ;) sorry
        • Gość: /\/\ Re: Collegium czy Lazarski IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.08.05, 12:24
          hahahahaha. co za bzdury. Lazarski do piet nie dosiega szkolom publicznym, a
          nawet przegrywa z innymi szkolami prywatnymi. CC nie jest tutaj wyjatkiem, bo
          bez watpienia lepsza to szkola od Lazarskiego. Chyba reklamy Ci pokrecily w
          glowie ;) pozostaje tylko wspolczuc :]
        • Gość: Aga Re: Collegium czy Lazarski IP: 194.146.128.* 30.08.05, 12:26
          Prywatne są lepsze, bo uczą tylko praktyki i przygotowują do zawodu... Tylko
          nie wiem, czy zauważyłeś, że studia to coś innego niż zawodówka?
    • Gość: ggggggg Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:29
      A czy Kozminski nie ma przypadkiem administracji? Jest jeszcze taka szkola,
      nazywa sie chyba EWSPiA, ale nie wiem czy jest dobra.
      • Gość: many Re: Collegium czy Lazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 18:45
        Jesli chodzi o administracje to nie wiem czy najlepsze jest CC, ale jesli
        chodzi o filozoficzno-socjologiczny wymiar to najlepsza szkola w kraju.
        • Gość: mm Re: Collegium czy Lazarski IP: *.acn.waw.pl 03.10.05, 19:50
          CC to jedna z lepszych szkol humanistycznych niepublicznych w Warszawie. Ale
          daleko jej do poziomu uniwersytetow. i to jasno trzeba podkreslic...
          • Gość: K Re: Collegium czy Lazarski IP: *.chello.pl 04.10.05, 08:23
            zdecydowanie CC!!!!!! Łazarski-brak słów Juz lepiej Koźmiński :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka