Dodaj do ulubionych

Co wybrać??

03.09.05, 16:13
Mam takie pytanie do studiujących. Co jest lepiej nosić... plecak czy torbę?? Czy dużo się nosi książek i zeszytów???
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Co wybrać?? IP: 194.146.128.* 03.09.05, 16:17
      Litości... Noś to, co lubisz, acz bardziej "studencko" jest z torbą. Nie ma też
      zasad co do ilości zeszytów, bo niektórzy lubią mieć - jak w szkole - zeszyty
      do każdego przedmiotu osobno, inni noszą luźne kartki, inni mają
      zeszyt "hurtowy". Książek nosić nie trzeba, raczej skserowany fragment tekstu
      na dane zajęcia.
    • Gość: Dawid Re: Co wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:53
      Noś raz plecak, raz torbę. Będzesz oryginalna :D
      • Gość: Tawananna* Re: Co wybrać?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 16:55
        Można by też nic nie nosić (długopis w kieszeni, kartki pożyczane od uprzejmych
        kolegów ;)).

:)
    • Gość: Tawananna* Re: Co wybrać?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 16:55
      Jejku, to chyba zależy od tego, co lubisz i czego potrzebujesz. Trochę
      samodzielności ;)). Ja robię notatki na kartkach, które potem wkładam w
      folijki, więc przez cały pierwszy rok chodziłam z torbą, ba, nawet torebką (jak
      to się u mnie mówi, książki z serii Biblioteki Narodowej zmieszczą się nawet do
      najmniejszej damskiej torebeczki). W ubiegłym roku z kolei miałam dużo zajęć
      językowych, na które musiałam targać ogromnych rozmiarów ksera i książki, i -
      chcąc nie chcąc - zadowalałam się torbą formatu +/- A4 na przemian z plecakiem.
      Jednego standardu studenckiego nie ma :D.
    • Gość: Nefretete Re: Co wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:37
      Słuchaj już ci mówię co musisz koniecznie mieć: piórnik z pełnym
      wyposazeniem,ale to koniecznie z pełnym, do tego plasteline, wycinanki, blok
      techniczny, nie zapomnij również o rusunkowym. ohhh farby, farby to
      najwazniejsze aha i modelina wszystko to jest konieczne na studiach !!! brak
      ktoregos z tych elementow grozi skresleniem z listy !!! Pamietaj !!! LOL LOL I
      JESZCZE RAZ LOL !!!!!!
      • Gość: Tawananna* Re: Co wybrać?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 18:47
        I taki tornister, sztywny, plastikowy, ze światełkami odblaskowymi i bohaterami
        najnowszej bajki Disney'a ;).
        • umbradomini1 Re: Co wybrać?? 03.09.05, 18:49
          ale fajnie!!!! już myślałem, że tylko ja taki mam!!!!;)
          • Gość: Tawananna* Re: Co wybrać?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 18:56
            A z jakiej bajki masz postaci? Bo wiesz, nie jestem pewna, czy jestem
            wystarczająco na bieżąco :). I czy to prawda, że "Witch" jest teraz trendy?:)
            • Gość: I'ska Re: Co wybrać?? IP: 193.0.117.* 03.09.05, 19:05
              "With"???? Ojejku, a ja sobie Kubusia Puchatka kupiłam;PPP I co teraz????;P
              • tawananna Re: Co wybrać?? 03.09.05, 19:34
                Eee, nie płacz, jeśli jest z Hefalumpami, to jakoś przejdzie... (tylko nie
                pytaj mnie, co to są Hefalumpy ;P).
                • Gość: I'ska Re: Co wybrać?? IP: 193.0.117.* 03.09.05, 19:35
                  Ale będzie siara! Cały wydział w "Witch" tylko ja z tymi przereklamowanymi
                  Hefalumpami..:((( POMOCY!;P
                  • tawananna Re: Co wybrać?? 03.09.05, 19:40
                    Spokojnie, dowiem się na co moda u mnie i może się ew. za te Hefalumpy
                    wymienię. Albo kup sobie jakieś fajowe ozdóbki z Witch i podoczepiaj do
                    tornistra, i koniecznie takie brokatowe nalepki na światełkach odblaskowych -
                    wprowadzajmy nowe trendy ;P.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka