koniczynkax 03.09.05, 16:13 Mam takie pytanie do studiujących. Co jest lepiej nosić... plecak czy torbę?? Czy dużo się nosi książek i zeszytów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Co wybrać?? IP: 194.146.128.* 03.09.05, 16:17 Litości... Noś to, co lubisz, acz bardziej "studencko" jest z torbą. Nie ma też zasad co do ilości zeszytów, bo niektórzy lubią mieć - jak w szkole - zeszyty do każdego przedmiotu osobno, inni noszą luźne kartki, inni mają zeszyt "hurtowy". Książek nosić nie trzeba, raczej skserowany fragment tekstu na dane zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Co wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:53 Noś raz plecak, raz torbę. Będzesz oryginalna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Co wybrać?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 16:55 Można by też nic nie nosić (długopis w kieszeni, kartki pożyczane od uprzejmych kolegów ;)). :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Co wybrać?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 16:55 Jejku, to chyba zależy od tego, co lubisz i czego potrzebujesz. Trochę samodzielności ;)). Ja robię notatki na kartkach, które potem wkładam w folijki, więc przez cały pierwszy rok chodziłam z torbą, ba, nawet torebką (jak to się u mnie mówi, książki z serii Biblioteki Narodowej zmieszczą się nawet do najmniejszej damskiej torebeczki). W ubiegłym roku z kolei miałam dużo zajęć językowych, na które musiałam targać ogromnych rozmiarów ksera i książki, i - chcąc nie chcąc - zadowalałam się torbą formatu +/- A4 na przemian z plecakiem. Jednego standardu studenckiego nie ma :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nefretete Re: Co wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:37 Słuchaj już ci mówię co musisz koniecznie mieć: piórnik z pełnym wyposazeniem,ale to koniecznie z pełnym, do tego plasteline, wycinanki, blok techniczny, nie zapomnij również o rusunkowym. ohhh farby, farby to najwazniejsze aha i modelina wszystko to jest konieczne na studiach !!! brak ktoregos z tych elementow grozi skresleniem z listy !!! Pamietaj !!! LOL LOL I JESZCZE RAZ LOL !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Co wybrać?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 18:47 I taki tornister, sztywny, plastikowy, ze światełkami odblaskowymi i bohaterami najnowszej bajki Disney'a ;). Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Co wybrać?? 03.09.05, 18:49 ale fajnie!!!! już myślałem, że tylko ja taki mam!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Co wybrać?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 18:56 A z jakiej bajki masz postaci? Bo wiesz, nie jestem pewna, czy jestem wystarczająco na bieżąco :). I czy to prawda, że "Witch" jest teraz trendy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'ska Re: Co wybrać?? IP: 193.0.117.* 03.09.05, 19:05 "With"???? Ojejku, a ja sobie Kubusia Puchatka kupiłam;PPP I co teraz????;P Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Co wybrać?? 03.09.05, 19:34 Eee, nie płacz, jeśli jest z Hefalumpami, to jakoś przejdzie... (tylko nie pytaj mnie, co to są Hefalumpy ;P). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'ska Re: Co wybrać?? IP: 193.0.117.* 03.09.05, 19:35 Ale będzie siara! Cały wydział w "Witch" tylko ja z tymi przereklamowanymi Hefalumpami..:((( POMOCY!;P Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Co wybrać?? 03.09.05, 19:40 Spokojnie, dowiem się na co moda u mnie i może się ew. za te Hefalumpy wymienię. Albo kup sobie jakieś fajowe ozdóbki z Witch i podoczepiaj do tornistra, i koniecznie takie brokatowe nalepki na światełkach odblaskowych - wprowadzajmy nowe trendy ;P. Odpowiedz Link Zgłoś