Gość: jasiu IP: *.asta-net.com.pl 04.09.05, 20:53 Jaka Politechnika najlepsza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maro Re: Gdzie na informatyke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:15 agh lub pw, dalej pp,pwr,ps a reszta to........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow do jasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:17 ale ty sie teraz budzisz, opisz swoją historię rekrutacyjną to moze cos pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaiko Re: Gdzie na informatyke? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:26 radomska ewentualnie koszalińska reszta to łajno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sitel Re: Gdzie na informatyke? IP: *.crowley.pl 04.09.05, 22:35 radomska? jesli juz jakas polibude polecac to pw. ale na pewno nie radomska - nic dobrego o niej nie slyszalem nigdy. dziwne, ze ktos akurat taka poleca jako pierwsza. z drugiej strony, to chyba juz zadne panstwowe uczelnie nie prowadza rekrutacji (a przynajmniej nie na tak popularne kierunki jak informatyka), tak ze raczej bym radzil skladac papiery do jakiejs dobrej prywatnej szkoly informatycznej. sprawdz w rankingach, ktore sa najlepsze (chyba warszawskie najwyzej sa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Gdzie na informatyke? IP: *.astral.lodz.pl 05.09.05, 09:11 widze ze nie wyczailes ironii swego poprzednika :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Gdzie na informatyke? IP: *.astral.lodz.pl 05.09.05, 09:12 a moze to prowokacja (trudne słowo)?? a nie ironia (troszka latwiejsze):D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaiko Re: Gdzie na informatyke? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:29 pw ?? czys ty zwariowal ? przeciez to jest hurtownia dyplomów !! spójrz ilu 'magistrów' informatyków opuszcza co roku tą uczelnie. z tego nie może nic dobrego wynikać. W ogóle to co to za moda z tą warszawską, żaden poważny polski naukowiec-informatyk nie wskaże pw jako najlepszej uczelni. Jej studenci nie odnoszą żadnych sukcesów. Wykładowcy poza heh wydziałem wogle nie znani, no luuudzie. Gó.. nie uczelnia, gó.. nie informatyka. Nie to co na PR. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Gdzie na informatyke? 05.09.05, 13:56 podobno w Poznaniu jest dobra informatyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryyy Re: Gdzie na informatyke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:17 Ja bym proponował albo politechnikę warszawską albo wrocławsko! Ale to już dopiero za rok... bo miejsc już brak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figa Re: Gdzie na informatyke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:06 A ja bym polecil prywatne. Na takie UW to trzeba byc super geniuszem, zeby sie dostac. A zrezta rekrutacja an publiczne studia juz sie skonczyla z tego co mi waidomo. Idz do jakiejs prywatnej szkoly - jest kilka renomowanych, majacych wysoki poziom uczelni prywatnych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Gdzie na informatyke? IP: *.asta-net.com.pl 05.09.05, 14:17 Podkreslam, ze jestem w klasie maturalnej, a pytam sie bo chce sie zorientowac Co? Gdzie? i Jak? Dzieki za wszelkie odpowiedzi i podpowiedzi :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś