Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:43 Co myślicie o tej szkole? Warto się fatygować, trudno dostać??? Czy trudno po niej znaleźć pracę?? Podobo po P.Cz. nie chca nigdzie przyjmować.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Polibuda IP: 212.87.244.* 04.10.06, 13:56 Szkoła jak każda inna. czy trzeba się męczyć żeby zdać?? jak się jest inteligentną osobą to wystarczy myśleć a z zaliczeniami nie ma problemu. Czy trudno się dostać?? jak ja zdawałam - nie ,a jak teraz to nie wiem. Czy trudno znaleźć pracę?? jak ktoś się zna na czymś i go to interesuje to nie, zależy jakim typem osoby jesteś- jeżeli chcesz studiować by mieć tylko papierek mgr, inż to zapomnij o dobrej pracy. Niby po P. Cz. gdzie niegdzie nie chca przyjmować ale jak nie mają innych chętnych to też przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Polibuda 04.10.06, 14:00 Skończyłem inf. na P.Cz, pracę miałem już na 5 roku. Niektórzy moi koledzy pracowali wcześniej. Nie ważne co kończysz, ważne co umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Polibuda IP: *.21.pl 04.10.06, 16:14 Tylko za papierek dobrej uczelni już dawno nie przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Polibuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:30 No zgadzam się z wami... Tylko po czym pracodawca ma poznać, że coś umniem a nie skończyłam szkoły tylko dla papierka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polibuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:34 no wiesz, oczywiście po wyglądzie, długich tipsach, tlenionej fryzurce, różowej bluzeczce itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Polibuda IP: *.21.pl 04.10.06, 17:06 Polecam na pójście chodź na jedną rozmowę kwalifikacyjną (ale nie jako ekspedientka do warzywniaka czy równie ambitnej pracy). Odpowiedz Link Zgłoś
pan_prezydent Re: Polibuda 04.10.06, 16:44 jezeli jestes szczupla, ladna i masz duze cycki - to dam ci prace u mnie od zaraz. nie musisz miec nawet matury. wystarczy ze bedziesz "mila" dla szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Polibuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:14 coś więcej?? Odpowiedz Link Zgłoś