Gość: Paula IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 05.09.05, 12:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *paula* Re: Kto idzie na polibude do Łodzi? IP: *.tomaszow.mm.pl 05.09.05, 17:17 Ja ide na polibude :) Będę studiowała ZiM na OiZecie. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Kto idzie na polibude do Łodzi? IP: *.astral.lodz.pl 05.09.05, 17:36 prawie cala klasa IIIb z 25 lo (oprocz mnie :D) Szanowna mlodzez (raczej alkoholicy :D) z tejze klasy rozpirzchli sie po tak zacnych wydzialach jak EiE,OiZ,BiNoŻ,BAIŚ oraz FTIMS.Przy czym najwiecej ich na telekomunikacji i Zarzadzaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga DO *PAULI* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:15 Mam pytanko-bedziesz na inauguracji??bo ja niestety nie moge byc a bede potrzebowała planu na poniedziałek.czy byłaby mozliwość zebys mi go wysłała w sobote,albo w niedziele na mail albo gg?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: DO *PAULI* IP: *.tomaszow.mm.pl 05.09.05, 23:14 Pewnie,że moge! :) Ja bede studiowac na ZiM(lic.) Ale plany zajęć bedą wczesniej na stronce wydziałowej czyli oizet.p.lodz.pl Ale gdyby nie zamiescili to po immartykulacji wysle Ci! Nie ma problemu! Tylko musisz mi napisac czy chodzi Ci o lic czy inż-mgr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: DO *PAULI* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:20 Chodzi mi o licencjat-juz wczesniej odpowiadałam na Twój post("kto z Toba na OiZ").Mój adres to agusia2708@buziaczek.pl.Z góry dziekuje za plan,chociaż mam nadzieje,ze będzie wczesniej w necie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: DO *PAULI* IP: *.tomaszow.mm.pl 06.09.05, 11:53 Dodałam już Twój adres do kontaktów. Wysle Ci plan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: DO *PAULI* IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 06.09.05, 16:13 A którego i o której jest wogóle ta inauguracja.Ja nie mogę nic znaleźć na stronce...pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: DO *PAULI* IP: *.tomaszow.mm.pl 06.09.05, 16:48 Inauguracja roku akademickiego 24 września w audytorium G-10 im. A. Sołtana przy ul. Stefanowskiego 1/15 godzina 10 dla studentów studiów dziennych. Tą informacje mozna znaleźć na stronie OiZetu. Odpowiedz Link Zgłoś