Dodaj do ulubionych

Kiedy inauguracja roku na UMCS????

• Gość: ... news IP: *.swidman.pl / 82.160.71.* 22.09.05, 22:51
      spojrzcie na to ...wiadomosci.onet.pl/1249525,242,kioskart.html oby
      tylko nie uzależnić się od nauki.heh.
      • Gość: sempler Re: news IP: 217.97.247.* 23.09.05, 08:09
        looknijcie na to :D
        wiadomosci.onet.pl/1,15,11,14425724,40641759,1798037,0,forum.html
        hehe ...napiszcie odrazu za którym postulatem pani Teresy
        obstajecie... :D ...dobre dobre ...
        • Gość: mgg Re: news IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:01
          Ja znam fajną knajpkę... :) Ale to mysle wyjdzie wszystko spontanicznie :)
          A z tą inauguracja o 7 rano to jest poważne przegięcie, o ktorej ja bede
          musiala wstac? o 5 rano?? Co to w ogole za pomysly :/
          A wlasnie, trzeba bedzie jeszcze plan zalatwic, no i potrzebne ksiazki... :/
          na szczęscie biblioteka jest tuz przy uczelni :P
          • justine86 pogubilam sie :| 23.09.05, 11:39
            sluchajcie bo ja juz nic nie czaje czyli jak to jest kiedy ta inauguracja u nas
            na socjologi ? o 7.00 czy o 9.00? przeciez pisalo ze o 9....na auli czy gdzies
            tam <hmmm> bo ja juz nie wiem...a z planem podobno jeszcze nie ma a z reszta to
            to sie zdazy zajecia 3 wiec..w niedziele sie skombinuje cos:P
    • Gość: up Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? IP: 217.97.247.* 23.09.05, 19:31
      j.w. :D
      • socjolozka_1986 do dziewczyn z akademików! 23.09.05, 19:37
        Rodzynia, dzwonilam dzis do Feminy i mogę sie zakwaterować juz w piątek i t5ak
        zrobie:) Takze zeby sama nie siedziec caly wieczor w pokoju proponuje jakies
        spotkanko zapoznawcze juz w piatek, co Ty na to?Zbierzemy ekipe z socjologii i
        gdzies wyskoczymy, do jakiejs knajpki na miasteczku, czy cos?:) Jak bedziesz na
        gg to daj znac to sie wymienimy nr koma, oki?:)
        • rodzynia Re: do dziewczyn z akademików! 24.09.05, 11:54
          No jasne, że w piątek można się już zapoznać :)

Juicy masz GG?:)
          • Gość: up Re: do dziewczyn z akademików! IP: *.krak.tke.pl 25.09.05, 15:44
            up
            • rodzynia Re: do dziewczyn z akademików! 26.09.05, 11:37
              Hmmm...
              Gdzie się wszyscy podziali? :)
              • Gość: sempler Re: do dziewczyn z akademików! IP: 217.97.247.* 26.09.05, 15:08
                <heej> rodzynia jestem ale cos tematy kuleja i sa na wyczerpaniu...trzeba cos
                wymyslec bo spadamy z pierwszej strony :/ ...
                • rodzynia Re: do dziewczyn z akademików! 26.09.05, 15:33
                  Może na tematy polityczne? :D

Co Wy na to, że boski Roman być może nie wejdzie do sejmu? :>
                  wiadomosci.onet.pl/1170019,11,item.html
                  • Gość: branko rasic Re: do dziewczyn z akademików! IP: 80.51.118.* 26.09.05, 19:34
                    Podobno jednak cudem wejdzie ;-) A szkoda, mialo byc tak pieknie ;-)
                    • rodzynia Re: do dziewczyn z akademików! 27.09.05, 14:00
                      Ktoś podobno celowo rozpuścił plotki :>
                      wiadomosci.onet.pl/1170706,11,item.html
    • Gość: jas Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:06
      Mam małe pytanko czy ktoś będzie mieszkał w Grzesiu
      • Gość: sempler Do Juicy ---------------------- IP: 217.97.247.* 28.09.05, 08:57
        a nie wiesz moze czy na prawie jest jakis plan podany?? Przydałoby sie
        wiedziec... to zostało nam jeszcze drogie panie 5 dni :D... hehe...5 dni do
        nowego rozdziału w życiu :D ...
        • Gość: Juicy Do Tomka----------> IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 28.09.05, 11:22
          hehe no dokladnie 5 dni nowego rozdzialu..nowy czysty notes ktory bedziemy
          zapisywac:P a co do planu nie mam pojecia czy wy jakis macie:P mojej mamie
          przefaksowala kolezanka jakas tam:P heh czasami dobrze miec nadgorliwa
          mame:Pbuziaki
          • rodzynia Do Juicy----------> :) 28.09.05, 11:29
            Juicy z czy masz ten plan w wersji elektronicznej czy tylko na przefaksowanej
            kartce? :)
            • Gość: Aga Re: Do Semplera :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:42
              student.prawo.umcs.lublin.pl
              Tutaj podają jakieś plany dla naszego wydziału :)
            • Gość: Juicy Do rodzyni:) IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 28.09.05, 18:46
              tylko na przefaksowanej kartce lekko niewyraznej ale zawsze :P:)
              • rodzynia Re: Do Juicy:) 28.09.05, 19:27
                Zapomniałam się zapytać o której godzinie najpóźniej kończymy (znaczy któraś z
                grup)? :)

• Gość: ktoś Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:09
      mam pytanie a co z indeksami i legitymacjami bendą je rozdawać podczas inauguracji czy odbieramy je w dziekanacie. Jeżeli w dziekanacie to czy mozna je odebrać przed inauguracją? I czy po inauguracji są normalnie zajęcia czy wolne?
      • socjolozka_1986 Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? 28.09.05, 14:50
        ja myśle ze indeksy bedziemy odbierac w dziekanacie legitymacje tez, ale nie
        jestem na 100% pewna.
        • Gość: solitaire Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 17:24
          hmm, przynajmniej dotychczas bylo tak, ze rozdawanie indeksow bylo traktowane
          uroczyscie i nastepowalo w trakcie inauguracji. za to legitymacje rzeczywiscie
          dostaje sie nieco pozniej, bez takiej pompy.
          • rodzynia INTERGRACJA :) 28.09.05, 19:32
            A tak wogóle Juicy jeśli Ty będziesz mieszkać w Heliosie, a ja w Ikarze, to
            będziemy prawie, że sasiadkami :P Więc proponuję spotkanie w piątek, jak się
            będziesz nudziła :) Jakby co szukaj mnie w pokoju 105 :)

No i oczywiście ustaliłysmy z mgg, że w sobotę razem wybieramy się na
            inaugurację (to około 6:30 :>), więc zapraszamy :)

Pozdrawiam
            • Gość: autor WAŻNE IP: *.swidman.pl / 82.160.71.* 28.09.05, 20:05
              nie wiem czy wiecie ale niektóry godziny rozpoczęcia inauguracji są nieco inne
              niż te podane w necie.chociażby dla ekonomii podali godzine 9 nATOMIAST w
              dziekanacie napisane jest że na 8.jeżeli chodzi o inauguracje to podczas
              uroczystosci rozdają indeksy można zobaczyć program inauguracji chociażby na
              drzwiach wydziału chemii tam jest wszystko napisane co i jak.a co do zajęc to
              ja mam od razu po inauguracji:((.
          • Gość: ... Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? IP: *.devs.futuro.pl 28.09.05, 21:04
            A moze ktoś wie coś na temat: szkolenia BHP, szkolenia bibliotecznego, testow
            językowych? Chodzi mi o WPiA
            • Gość: sempler DO AGI <---------------------------- IP: 217.97.247.* 29.09.05, 10:13
              dzieki za linka ale niestety jak popatrzyłem to tam planu dla pierwszego roku
              prawa to nie ma :)...chyba zostawili nas na lodzie ;)...zajdziemy pierwszego
              dnia i moze odrazu po inauguracji zechca nam jakies wykłady zrobic a my tacy
              nieprzygotowani :x ... jakbys cos wiedziała wiecej nt.tego planu to pisz...z
              góry dzieki!!!
              • Gość: Student ;d Politologia IP: *.czuby.net / *.czuby.net 29.09.05, 10:54
                z tego co przeczytalem w necie, rozpoczecie dla studentow politologii jest 3-go
                o 9. To sie tyczy tez studentow z zaocznych? I powiedzcie mi jeszcze gdzie mozna
                jakis plan zajec zdobyc... Z gory thx!
                • Gość: branko rasic Re: Politologia IP: 80.51.118.* 29.09.05, 11:03
                  Politologia zaoczna, rozpoczęcie 8 paździerza o 8:30.
                  • Gość: Student ;d Re: Politologia IP: *.czuby.net / *.czuby.net 29.09.05, 11:10
                    Cos pozno :| Pewnie bedzie to jedynie krotkie rozpoczecie pierwszego dnia
                    zajec... A nie wiesz moze czy mozna juz gdzies zdobyc jakis program studiow,
                    plan zajec czy cos w tym stylu? W sumie ciekawy jestem czego bede sie uczyl :)
                    Aha i jeszcze jedno. Jest na zaocznych W-F? pozdro.
                    • Gość: branko rasic Re: Politologia IP: 80.51.118.* 29.09.05, 13:48
                      A to ty tez bedziesz na zaocznej? ;-) A jaka specjalność? :P Dzwoniłem do
                      dziekanatu, to babka powiedziała, że plan powinien byc w środę (wczoraj)
                      wywieszony na wydziale, a następnie trafi do netu. No ale jeszcze nie ma.
                      Rozpoczęcie to będzie zapewne krótki pic na wodę i od razu zajęcia - tak jest na
                      zaocznych - nie po to ludzie jadą tyle km (niektórzy), żeby tylko sobie
                      rozpoczęcie obejżeć ;-)
    • Gość: mam pytanie Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 09:45
      czy ktoś wie czy po inauguracji są normalnie zajęcia czy nie?
      • rodzynia Do Juicy :) 07.10.05, 19:45
        Juicy jeśli pojechałaś do domu, to napisz do mnie na GG (789180), to się może
        poznamy na zajęciach, bo ja już zgadałam się z wszystkimi dziewczynami z neta.
        Z jedną jestem nawet w pokoju, a z drugą sąsiaduję :)
        • Gość: up up IP: *.krak.tke.pl 28.10.05, 15:06
          up :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka