Gość: ... news IP: *.swidman.pl / 82.160.71.* 22.09.05, 22:51 spojrzcie na to ...wiadomosci.onet.pl/1249525,242,kioskart.html oby tylko nie uzależnić się od nauki.heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sempler Re: news IP: 217.97.247.* 23.09.05, 08:09 looknijcie na to :D wiadomosci.onet.pl/1,15,11,14425724,40641759,1798037,0,forum.html hehe ...napiszcie odrazu za którym postulatem pani Teresy obstajecie... :D ...dobre dobre ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgg Re: news IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:01 Ja znam fajną knajpkę... :) Ale to mysle wyjdzie wszystko spontanicznie :) A z tą inauguracja o 7 rano to jest poważne przegięcie, o ktorej ja bede musiala wstac? o 5 rano?? Co to w ogole za pomysly :/ A wlasnie, trzeba bedzie jeszcze plan zalatwic, no i potrzebne ksiazki... :/ na szczęscie biblioteka jest tuz przy uczelni :P Odpowiedz Link Zgłoś
justine86 pogubilam sie :| 23.09.05, 11:39 sluchajcie bo ja juz nic nie czaje czyli jak to jest kiedy ta inauguracja u nas na socjologi ? o 7.00 czy o 9.00? przeciez pisalo ze o 9....na auli czy gdzies tam <hmmm> bo ja juz nie wiem...a z planem podobno jeszcze nie ma a z reszta to to sie zdazy zajecia 3 wiec..w niedziele sie skombinuje cos:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? IP: 217.97.247.* 23.09.05, 19:31 j.w. :D Odpowiedz Link Zgłoś
socjolozka_1986 do dziewczyn z akademików! 23.09.05, 19:37 Rodzynia, dzwonilam dzis do Feminy i mogę sie zakwaterować juz w piątek i t5ak zrobie:) Takze zeby sama nie siedziec caly wieczor w pokoju proponuje jakies spotkanko zapoznawcze juz w piatek, co Ty na to?Zbierzemy ekipe z socjologii i gdzies wyskoczymy, do jakiejs knajpki na miasteczku, czy cos?:) Jak bedziesz na gg to daj znac to sie wymienimy nr koma, oki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: do dziewczyn z akademików! 24.09.05, 11:54 No jasne, że w piątek można się już zapoznać :) Juicy masz GG?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: do dziewczyn z akademików! 26.09.05, 11:37 Hmmm... Gdzie się wszyscy podziali? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sempler Re: do dziewczyn z akademików! IP: 217.97.247.* 26.09.05, 15:08 <heej> rodzynia jestem ale cos tematy kuleja i sa na wyczerpaniu...trzeba cos wymyslec bo spadamy z pierwszej strony :/ ... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: do dziewczyn z akademików! 26.09.05, 15:33 Może na tematy polityczne? :D Co Wy na to, że boski Roman być może nie wejdzie do sejmu? :> wiadomosci.onet.pl/1170019,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branko rasic Re: do dziewczyn z akademików! IP: 80.51.118.* 26.09.05, 19:34 Podobno jednak cudem wejdzie ;-) A szkoda, mialo byc tak pieknie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: do dziewczyn z akademików! 27.09.05, 14:00 Ktoś podobno celowo rozpuścił plotki :> wiadomosci.onet.pl/1170706,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:06 Mam małe pytanko czy ktoś będzie mieszkał w Grzesiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sempler Do Juicy ---------------------- IP: 217.97.247.* 28.09.05, 08:57 a nie wiesz moze czy na prawie jest jakis plan podany?? Przydałoby sie wiedziec... to zostało nam jeszcze drogie panie 5 dni :D... hehe...5 dni do nowego rozdziału w życiu :D ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juicy Do Tomka----------> IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 28.09.05, 11:22 hehe no dokladnie 5 dni nowego rozdzialu..nowy czysty notes ktory bedziemy zapisywac:P a co do planu nie mam pojecia czy wy jakis macie:P mojej mamie przefaksowala kolezanka jakas tam:P heh czasami dobrze miec nadgorliwa mame:Pbuziaki Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Do Juicy----------> :) 28.09.05, 11:29 Juicy z czy masz ten plan w wersji elektronicznej czy tylko na przefaksowanej kartce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Do Semplera :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:42 student.prawo.umcs.lublin.pl Tutaj podają jakieś plany dla naszego wydziału :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juicy Do rodzyni:) IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 28.09.05, 18:46 tylko na przefaksowanej kartce lekko niewyraznej ale zawsze :P:) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Do Juicy:) 28.09.05, 19:27 Zapomniałam się zapytać o której godzinie najpóźniej kończymy (znaczy któraś z grup)? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:09 mam pytanie a co z indeksami i legitymacjami bendą je rozdawać podczas inauguracji czy odbieramy je w dziekanacie. Jeżeli w dziekanacie to czy mozna je odebrać przed inauguracją? I czy po inauguracji są normalnie zajęcia czy wolne? Odpowiedz Link Zgłoś
socjolozka_1986 Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? 28.09.05, 14:50 ja myśle ze indeksy bedziemy odbierac w dziekanacie legitymacje tez, ale nie jestem na 100% pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solitaire Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 17:24 hmm, przynajmniej dotychczas bylo tak, ze rozdawanie indeksow bylo traktowane uroczyscie i nastepowalo w trakcie inauguracji. za to legitymacje rzeczywiscie dostaje sie nieco pozniej, bez takiej pompy. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia INTERGRACJA :) 28.09.05, 19:32 A tak wogóle Juicy jeśli Ty będziesz mieszkać w Heliosie, a ja w Ikarze, to będziemy prawie, że sasiadkami :P Więc proponuję spotkanie w piątek, jak się będziesz nudziła :) Jakby co szukaj mnie w pokoju 105 :) No i oczywiście ustaliłysmy z mgg, że w sobotę razem wybieramy się na inaugurację (to około 6:30 :>), więc zapraszamy :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor WAŻNE IP: *.swidman.pl / 82.160.71.* 28.09.05, 20:05 nie wiem czy wiecie ale niektóry godziny rozpoczęcia inauguracji są nieco inne niż te podane w necie.chociażby dla ekonomii podali godzine 9 nATOMIAST w dziekanacie napisane jest że na 8.jeżeli chodzi o inauguracje to podczas uroczystosci rozdają indeksy można zobaczyć program inauguracji chociażby na drzwiach wydziału chemii tam jest wszystko napisane co i jak.a co do zajęc to ja mam od razu po inauguracji:((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? IP: *.devs.futuro.pl 28.09.05, 21:04 A moze ktoś wie coś na temat: szkolenia BHP, szkolenia bibliotecznego, testow językowych? Chodzi mi o WPiA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sempler DO AGI <---------------------------- IP: 217.97.247.* 29.09.05, 10:13 dzieki za linka ale niestety jak popatrzyłem to tam planu dla pierwszego roku prawa to nie ma :)...chyba zostawili nas na lodzie ;)...zajdziemy pierwszego dnia i moze odrazu po inauguracji zechca nam jakies wykłady zrobic a my tacy nieprzygotowani :x ... jakbys cos wiedziała wiecej nt.tego planu to pisz...z góry dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student ;d Politologia IP: *.czuby.net / *.czuby.net 29.09.05, 10:54 z tego co przeczytalem w necie, rozpoczecie dla studentow politologii jest 3-go o 9. To sie tyczy tez studentow z zaocznych? I powiedzcie mi jeszcze gdzie mozna jakis plan zajec zdobyc... Z gory thx! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branko rasic Re: Politologia IP: 80.51.118.* 29.09.05, 11:03 Politologia zaoczna, rozpoczęcie 8 paździerza o 8:30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student ;d Re: Politologia IP: *.czuby.net / *.czuby.net 29.09.05, 11:10 Cos pozno :| Pewnie bedzie to jedynie krotkie rozpoczecie pierwszego dnia zajec... A nie wiesz moze czy mozna juz gdzies zdobyc jakis program studiow, plan zajec czy cos w tym stylu? W sumie ciekawy jestem czego bede sie uczyl :) Aha i jeszcze jedno. Jest na zaocznych W-F? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branko rasic Re: Politologia IP: 80.51.118.* 29.09.05, 13:48 A to ty tez bedziesz na zaocznej? ;-) A jaka specjalność? :P Dzwoniłem do dziekanatu, to babka powiedziała, że plan powinien byc w środę (wczoraj) wywieszony na wydziale, a następnie trafi do netu. No ale jeszcze nie ma. Rozpoczęcie to będzie zapewne krótki pic na wodę i od razu zajęcia - tak jest na zaocznych - nie po to ludzie jadą tyle km (niektórzy), żeby tylko sobie rozpoczęcie obejżeć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam pytanie Re: Kiedy inauguracja roku na UMCS???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 09:45 czy ktoś wie czy po inauguracji są normalnie zajęcia czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Do Juicy :) 07.10.05, 19:45 Juicy jeśli pojechałaś do domu, to napisz do mnie na GG (789180), to się może poznamy na zajęciach, bo ja już zgadałam się z wszystkimi dziewczynami z neta. Z jedną jestem nawet w pokoju, a z drugą sąsiaduję :) Odpowiedz Link Zgłoś