Gość: Q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 14:53 Jakie są opłaty ww szkole ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asinek Re: GALLUS - KATOWICE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:33 To zależy czy są to studia dzienne i zaoczne. Ja miałam pójść na Gallusa na dzienną filologię rosyjską ale dostałam się na inny kierunek i zrezygnowałam. Opłata wynosi 550zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asinek Re: GALLUS - KATOWICE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:34 550 zł za miesiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: GALLUS - KATOWICE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 08:25 Opłaty na Gallusie ulegają zmianie bo na 1 roku płaciłam 500,potem 550, na 2 570 a teraz jestem na 3 i 650 wynisi czesne na filologii rosyjskiej na dziennych Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia838 Re: Gallus -Katowice 21.05.14, 20:56 zajęcia w piątki w trybie zaocznym są dla mnie kłopotliwe, nie opłaca się przyjechać na 2-3 godziny, jeśli ktoś pracuje to jest to kłopotliwe, po za tym wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajmund Re: Gallus -Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.14, 09:16 Słaba uczelnia słabi wykładowcy, nudne wykłady i nie profesjonalne oprócz profesora ze Słowacji. Czesne ogromnie duże za taką lipe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koleżanka jest w Apeironie i tam przenoszę się. Miałem możliwość skorzystać "gościnnie" z zajęć z kryminalistyki - to jest wyśmienite. żałuję wydanych pieniędzy - Galus się skończy przy tak dobrej konkurencji. Koledzy kończąc licencjat z bezpieczeństwa nie idźcie na zarządzanie Apeiron ma studia II stopnia. Bilet autobusowy do Krakowa kosztuje tylko 14 zł a raz udało mi się przejechać za 5 zł i to przez A-4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajmund Re: Gallus -Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.14, 09:20 Słaba uczelnia słabi wykładowcy, nudne wykłady i nie profesjonalne oprócz profesora ze Słowacji. Czesne ogromnie duże za taką lipe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koleżanka jest w Apeironie i tam przenoszę się. Miałem możliwość skorzystać "gościnnie" z zajęć z kryminalistyki - to jest wyśmienite. żałuję wydanych pieniędzy - Gallus się skończy przy tak dobrej konkurencji. Koledzy kończąc licencjat z bezpieczeństwa nie idźcie na zarządzanie Apeiron ma studia II stopnia na bezpieczeństwie. Bilet autobusowy do Krakowa kosztuje tylko 14 zł a raz udało mi się przejechać za 5 zł i to przez A-4. Odpowiedz Link Zgłoś