commcia 09.10.05, 17:18 szukam jakiej muzyki na podklad do striptizu, ma ktos moze jakies przyklady?? z gory dziekuje za odpowiedzi:* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
needy Re: muzyka do striptizu 09.10.05, 17:22 hmm oglądałam jakiś film i gość sie rozbierał do "ice ice baby" ale to było raczej komiczne a nie romantyczne, poszukaj czegoś wolnego rytmicznego i broń boże popolsku zeby was sowa nie rozpraszały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia16 Re: muzyka do striptizu IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.10.05, 21:54 a ja proponuje ,,you sexy thing'' z the full monty- swietna piosenka wlasnie na taka okazje;) albo unchained melody..... taka romantyczna nutka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: muzyka do striptizu IP: *.ztpnet.pl 09.10.05, 17:34 Nie buziakuj mnie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAMARLA Re: muzyka do striptizu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:27 Jak dla mnie to ,,Chapel of Love" zespołu The Dixie Cups ! Albo coś Britney Spears, ale tego z lat minionych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: muzyka do striptizu IP: 80.51.57.* 09.10.05, 19:29 Rihanna-Pon de replay Sean Paul&Sasha-I'm still in love Shaggy-Sexy lady Odpowiedz Link Zgłoś
darkness5 Re: muzyka do striptizu 09.10.05, 20:20 Zdecydownie zgadzam się z Agata Shaggy-Sexy lady to chyba jeden z lepszych kawałków jak chodzi o striptiz, miłej zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: muzyka do striptizu IP: 80.51.57.* 10.10.05, 08:49 hehe dzieki:P sama probowalam efekt bul zdumiewajacy pozdrawiam;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: muzyka do striptizu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:16 "You can leave your hat on" Joe Cockera. Piosenka wybietnie striptizowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freelancer Re: najlepiej ta ze striptizu u Ben'y Hill'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:23 Zdecydowanie za malo apostrofow. B'e'n'n'y'e'g'o' H'i'l'l'a. Teraz dobrze. A wracajac do tematu, wszystkie proponowane utwory sa do zwyczajnego rozbierania sie, nie srtiptizu. W oryginale slowko pisze sie striptease i radze zwrocic uwage na drugi skladnik terminu i jego znaczenie. Chyba, ze chcecie zwyczajnie zrzucic lachy przed chlopakiem - to zapusccie sobie te Britnej albo Cockera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiecka Re: najlepiej ta ze striptizu u Ben'y Hill'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:22 Możesz wyjaśnić pojęcie?? :D bo ja np. nie wiem o co ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freelancer Re: najlepiej ta ze striptizu u Ben'y Hill'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:01 Oj a do slownika to nie laska zajrzec przed zrzuceniem ubrania ? Drugi czlon wyrazy to 'tease' co oznacza doslownie draznic a w praktyce technike polegajaca na odwlekaniu ostatecznego finalu celowym draznieniu widza co osiaga sie poprzez caly rutual gestow, rekwizytow a nade wszystko powolne tempo performance'u. Im bardziej odbiorca pragnie ujrzec nagosc, tym bardziej dreczaca staje sie powolnosc czynnosci obnazania. W tym tkwi cala sztuka. I jest to w istocie rodzaj sztuki. Stosuje sie roznorodne a przemyslne techniki np. niespodziewanie ukazujace sie coraz to kolejne elementy garderoby, zakrywanie dlonmi odkrytych juz czesci ciala, mimika znamionujaca a to zdegustowanie, a to zaskoczenie, to znowu aprobate i zaproszenie. Nie ma to nic wspolnego ze zrzuceniem lachow ani z tancami z klubow go-go, wygibasami przy rurze, ktore sie tak maja do striptizu jak chamskie wstrzasy chlopkow w wiejskiej remizie do walca tanczonego w Operze w Wiedniu i sa w istocie wulgarne. Sednem jest sam akt powolnego obnazania i odpowiednia sugestia, nie zas nagosc jako taka. Zreszta w klasycznym striptease spektakl konczy sie tuz po opadnieciu ostatniej oslony ciala. Nie ma wygibasow na golasa, trzesienia cyckami i pupka. Zatem do tego rodzaju wystepu trzeba miec temperament, wyczucie, talent, charyzme, specyficzny rodzaj odwagi (ktorego nie potrafia posiasc nawet i najbardziej bezpruderyjne kobiety, dopuszczajace sie wszelkich wyuzdanych aktow seksualnych, bo zupelnie o co innego chodzi) no i "to cos". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malenka Re: muzyka do striptizu IP: *.centrumc.krakow.pl / *.centrumc.krakow.pl 10.10.05, 20:01 Do wolnego, zmyslowego stripteasu polecam Dido - Slide i Monike Brodke - Inner City Blues. Obie piosenki maja wyrazny rytm, latwo sie wczuc i to zaslaniac, to odslaniac, draznic i kusic... Mojemu sie podobalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freelancer Re: muzyka do striptizu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:08 Nie uwierze ci. Przy Brodce zaden mezczyzna nie moze miec wzwodu, jest to empirycznie udowodnione ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: muzyka do striptizu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:31 Ja polecam "Justufy my love"-madonny Moj facet byl ugotowany !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: muzyka do striptizu IP: *.ztpnet.pl 10.10.05, 22:41 > Ja polecam "Justufy my love"-madonny Moj facet byl ugotowany !! :) Jajka na miekko? Odpowiedz Link Zgłoś
nenka84 Re: muzyka do striptizu 01.12.05, 20:02 Do takiego goracego i energicznego:P Zgadzam sie z Toba - wyprupowane:) I nie tylko ta piosenka 50 Centa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: muzyka do striptizu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:55 Jamelia "Stop" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loocash.b Re: muzyka do striptizu IP: *.asta-net.com.pl 13.10.05, 00:06 Alannah Myles - Black Velvet -i wszystko w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopulos Re: muzyka do striptizu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 16:29 Hm, w każdym topiku, jaki znajduję w necie na ten temat, lecą różne kawałki... Ogólnie nieźle się spisuje OST do Full Monty, czyli po naszemu "Goło i Wesoło", z hitami "You can leave your hat on" czy "You sexy thing" Hot Chocolate... Ale nikt tu nie wspomniał o mistrzu pościelówy ś.p. Barrym White, Erotice Madonny, Bad to the bone w wykonaniu ZZ Top... Klasyce, czyli utworze The Stripper... No i polskim kawałku, nadającym się do tego jak rzadko który (wiem, bo miałem okazję doznać;) )- Czerwony jak cegła Dżemu:):):) Oj, ten rytm... Chyba tyle, jak sobie coś przypomnę, to zapodam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: muzyka do striptizu IP: *.elpos.net / *.elpos.net 30.11.05, 19:01 Ja bym proponował "Ebony Tears" zespołu Cathedral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena Re: muzyka do striptizu IP: *.toya.net.pl 01.12.05, 15:27 Najgenialniejszą moim zdaniem piosenką jest"Cradle of love" Billy'ego Idola,sam teledysk poddaje dużo pomysłów..A najlepiej chyba przepleść tą piosenką jakąś wolną pościelową,żeby nie było monotonnie.. Odpowiedz Link Zgłoś