Gość: Prafnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:06 gdzie mogę znaleźć w Poznaniu takie przybytki??:> najlepiej jakby coś było w okolicach ronda Rataje :D z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: upup Re: ______________stołówki UAM/bary mleczne w Poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:13 !! up !! !! up !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prafnik Re: ______________stołówki UAM/bary mleczne w Poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:08 czyżby wszyscy poznańscy studenci umieli gotować i sobie sami przyrządzali obiadki??:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: ______________stołówki UAM/bary mleczne w Poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:42 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ______________stołówki UAM/bary mleczne w Poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:56 w poznaniu jest duzo barów mlecznych, niekoniecznie na ratajach, tzn w sumie nie znam zadnego na ratajach, ale w centrum jest ich sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: ______________stołówki UAM/bary mleczne w Poz IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.05, 22:01 Na Ratajach na pewno jest bar mleczny (tzn. przynajmniej był ;)) na os. Piastowskim - nazywa się bodaj "Rzepicha". Stołówki UAM znajdziesz przy UAM (przy Kaponierze - Jowita, na Szamarzewie, na Morasku ;) itd.). W centrum jest wybór barów mlecznych jest większy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prafnik Re: ______________stołówki UAM/bary mleczne w Poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 22:14 Wielkie dzięki za pomoc, ale ze mnie leń, wystarczyło poszukać - www.city.poznan.pl/mim/strony/turystyka/class.html?id_cz=6117&klasa=94&lang=pl - a jedliście może coś w barze Grzanka na 28 czerwca - tam będę miał sporo zajęć u Cegielskiego więc było by blisko na obiadek :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania19-86 stołówki UAM/bary mleczne w Poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:03 A ile kosztuje wykupienie obiadow na miesiac na szamarzewie? Lub gdzies indziej . gdzie jest najtaniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: stołówki UAM/bary mleczne w Poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:46 W Jowicie jest bodaj 7,5 zł za obiad (rabat przy wykupywaniu większej ilości), przy wykupywaniu wybiera się konkretne dni - ogólna suma to 7,5 razy liczba dni. Drogo. Na Szamarzewie nie orientuję się, coś mi się kołacze 6,5 zł, ale mogę się mylić; zresztą nowy rok - być może nowe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś